اطلاعاتی در رابطه با چیپست اسنپدراگون 850 کوالکام

ما هنوز حتی اولین گوشی‌های دارای پردازنده اسنپدراگون 845 کوالکام را ندیده‌ایم و احتمالا اولین مورد آن گوشی گلکسی S9 سامسونگ باشد که در کنگره جهانی موبایل که اواخر این ماه برگزار خواهد شد، رونمایی می‌شود. اما در همین زمان ما در مورد پردازنده جدیدی از کوالکام برای سال 2018، خبر‌هایی شنیدیم: بله، اسنپدراگون 850!

 

 

نکته قابل توجه در مورد اسنپدراگون 850 این است که در همین سال عرضه خواهد شد نه در سال آینده و قرار است به عنوان اولین پردازنده مخصوص ویندوز در سیستم‌های همیشه متصل مایکروسافت مورد استفاده قرار بگیرد. ظاهرا خبر چند روز قبل ما، در مورد عزم جدی مایکروسافت برای ارتقای سخت‌افزاری با تکیه بر سیستم‌های همیشه متصل به حقیقت پیوسته است.

خب ببینیم واقعا اسنپدراگون 850 چیست ؟

کوالکام در پنج پردازنده اخیر خود چندان ترتیب شماره‌ها را رعایت نکرده است. پردازنده اسنپدراگون 820 به دنبالش اسنپدراگون 835 و به دنبال آن اسنپدراگون 845، معرفی شد و بعد از مدتی با کمی تغییر و بهبود اسنپدارگون 820، پردازنده اسنپدارگون 821 عرضه شد و به دنبال آنها اسنپدراگون 650 و سپس 652 و 653 به بازار آمدند.

این احتمال را می‌توان داد که اسنپدراگون 850 قرار است به همراه مودم X50 کوالکام، به عنوان اولین مشتری سرویس اینترنت فوق سریع 5G، عرضه شود. اپراتور‌های ارایه دهنده اینترنت بی‌سیم، بیش از پیش بر سرعت کار خود برای توسعه و تکمیل اینترنت 5G و جلو انداختن برنامه زمان‌بندی آن، افزوده‌اند. حتی اخیرا نیز AT&T، اعلام کرده است که تا پایان سال 2018، اولین 5G موبایل در دسترس خواهد بود. اما از آنجایی که هنوز هیچ گوشی هوشمندی توانایی پشتیبانی از 5G را ندارد، سیستم AT&T، قصد دارد تا با ایجاد یک Puck یا هات‌اسپات 5G موبایل، امکان استفاده از آن را برقرار نماید.

خب با این شرایط یک سوال مطرح می‌شود، اگر اسنپدراگون 850، همان اسنپدراگون 845 به همراه یک مودم X50 باشد چه؟ شاید هنوز کوالکام قادر نباشد که پردازنده اسنپدراگون 845 را به همراه یک مودم X50 در داخل قابی با اندازه گوشی کار بگذارد اما مطمئنا قادر است تا که آن را در فضای بزرگ یک سیستم کامپیوتری و یا تبلت تعبیه نماید. پس با این حساب پردازنده اسنپدراگون 850 می‌تواند که تا پایان سال تبلت‌ها را به اولین شبکه اینترنت فوق سریع 5G متصل کند. به علاوه تا اواسط سال 2019 نیز پردازنده اسنپدراگون 855 می‌تواند به عنوان اولین پردازنده 5G گوشی‌های هوشمند بدل شود.

البته یادتان باشد همه این چیز در حد یک گمانه‌زنی است و به احتمال زیاد ممکن است هنوز هم کوالکام قصد سر شاخ شدن با غول اینتل را داشته باشد، که برنامه ریزی نموده تا اواسط سال 2019 اولین مودم 5G خود با نام XMM8060 را به بازار معرفی کند. با تکیه بر رویه معمول کوالکام در عرضه اسنپدراگون که معمولا در اواسط هر سال است، این رونمایی با راه‌اندازی محصول اینتل نیز مصادف خواهد شد. به همین دلیل شاید کوالکام معرفی اسنپدراگون 845 دارای مودم X50 که به نام اسنپدراگون 850 خوانده می‌شود را در کریسمس انجام دهد که کوالکام را پیش خواهد انداخت.

اما در هر حال تمام این احتمالات می‌تواند تنها یک تحلیل و نتیجه‌گیری خلاقانه باشد و در واقعیت چیزی دیگری به وقوع بپیوندد. فعلا تنها چیزی که می‌دانیم نامی است به اسم اسنپدراگون 850! شما چه فکر می‌کنید؟

3 در مورد “اطلاعاتی در رابطه با چیپست اسنپدراگون 850 کوالکام”

  1. اینکه تراشه های جدیدشو یه مدت برا سامسونگ انحصاری میکنه قطعاً به ضرر کوالکام تموم میشه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH