چگونه اکانت اسنپ‌چت خود را حذف کنیم؟

3 11

اسنپ‌‌چت یک هیولای بامزه است. برخی از قابلیت‌های آن به شدت اعتیاد آور است، اما این شرکت به دلیل ادامه دزدی‌های سایر رقبا مانند فیس‌بوک و اینستاگرام از ایده‌هایش، مجبور است همواره دست به نوآوری‌هایی بزند.

به علاوه پایگاه کاربری اسنپ‌چت نیز از وضع موجود راضی نیستند. طراحی مجدد اپلیکیشن نیز به حدی مایوس‌کننده بود که بسیاری از افراد درخواست بازگشت طرح قبلی را داشتند. اما براساس اظهار نظر ایوان اشپیگل (Evan Spiegel) مدیرعامل اسنپ‌چت، به نظر چنین چیزی بعید خواهد بود:

” به احتمال قوی این نکته که در کوتاه مدت طراحی مجدد اپلیکیشن، موجب آسیب و ضرر به کسب و ‌کار ما شود، محتمل خواهد بود و ما هنوز به درستی نمی‌دانیم که بعد از به‌روز‌رسانی اپلیکیشن، مجموعه کاربری ما چه عکس‌العملی به آن نشان خواهند داد. ”

خب پس باید برای هر شرایطی خودتان را آماده کنید، شاید بعد از به‌روز‌رسانی اپلیکیشن شما از طراحی مجدد و قابلیت‌های جدید آن مایوس شوید و بخواهید هر چه سریع‌تر خود را از شر آن خلاص کنید و با حذف آن، یک اپلیکیشن بهتر را امتحان نمایید. پس با ما همراه باشید تا در ادامه نحوه حذف اکانت اسنپ‌چت را به شما آموزش دهیم.

به این نکته دقت کنید که شما نمی‌توانید اکانت اسنپ‌چت را از طریق سیستم عامل‌های اندروید و یا iOS حذف کنید. به جای آن مجبورید مرورگر اینترنت‌تان را آتش کنید و سری به وبسایت هیولای اسنپ‌چت بزنید. خب حالا دستورالعمل‌های زیر را به ترتیب دنبال کنید:

۱.وارد قسمت accounts.snapchat.com شوید.

۲. اطلاعات کاربری اسنپ‌چت خود را وارد کنید و بر روی Log in کلیک کنید.

۳. یک منوی پاپ‌آپ خواهید دید. گزینه Delete My Account را پیدا و کلیک کنید.

۴. برای بار دوم اطلاعات کاربری اسنپ‌چت خود را وارد کنید و بر روی گزینه Continue کلیک کنید.

deactivate-snapchat-account-450x309 چگونه اکانت اسنپ‌چت خود را حذف کنیم؟

خب اکنون بعد از کلیک کردن بر روی گزینه Continue، اسنپ‌‌چپ اکانت شما را غیر فعال خواهد کرد. به این معنا که دیگر هیچکدام از دوستان شما قادر به مشاهده اکانت و برقراری تماس با شما در اپلیکیشن اسنپ‌چت نخواهند بود. اما برای حذف کامل اکانت‌تان، لازم است شما تا ۳۰ روز دندان بر جگر بگذارید و بعد از گذشت این مدت، حساب کاربری شما بدون هیچ درخواست و مرحله اضافه دیگری برای همیشه از صفحه روزگار محو خواهد شد.

البته اگر به هر دلیل بخواهید فرایند حذف اکانت را لغو کنید کافی است قبل از پایان فرصت سی روزه، بار دیگر سری به accounts.snapchat.com بزنید و وارد اکانت‌تان شوید.

3 دیدگاه
  1. Arash_rahmati می گوید

    مرسی اموزش خوبی بود

  2. نگین می گوید

    مرسی از اموزش های خوبتون

  3. مهدی حاجیان می گوید

    اموزش خوبی بود ممنون

یه نظری بده!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از دیدگاه شما سپاسگزاریم