
5 دلیل برای آن که از کافه بازار استفاده نکنید!
کافه بازار با وجود محبوبیت فراوان، ایراداتی اساسی و غیرقابل چشم پوشی دارد که شما را مجاب میکند شاید این مارکت را کنار بگذارید.
در دنیای امروز، ابعاد مختلفی از زندگی ما انسانها به اپلیکیشنهای موبایلی ختم میشود. در سبک زندگی مدرن بسیاری از ارتباطات اجتماعی، خدمات، کسب و کارها، آموزشها، تفریحها و اتفاقات روزمره با اپلیکیشنها انجام میگیرد و زندگی روزمره ما با اپلیکیشنهای اندرویدی و iOS گره خورده است. در دنیایی که نیاز به اپلیکیشنهای موبایلی هر روز افزایش پیدا میکند، باید منابع و مراجعی باشند که بتوانید با استفاده از آن به اپلیکیشنهای مختلف دسترسی داشته باشید. این منابع اصطلاحا مارکت اندروید نام دارند که در آن مانند کتابخانهها میتوانید هزاران و شاید میلیونها اپلیکیشن موبایلی را در دستهبندیهای مختلف پیدا کنید.
برای مخاطبان اندروید که محبوبترین سیستم عامل موبایل در جهان محسوب میشود، سرویس گوگلپلی که توسط خالق اندروید طراحی شده به عنوان بزرگترین مرجع دسترسی به برنامههای اندروید شناخته میشود، اما در ایران کافه بازار یکی از برجستهترین مارکتهای اندرویدی است که از سالها پیش به عنوان یکی از منابع دسترسی به اپلیکیشنهای ایرانی و خارجی، معرفی اپلیکیشن از طرف توسعه دهندگان داخلی، ثبت امتیاز و ارسال نظر به زبان فارسی توسط کاربران و امکانات مختلف دیگر مطرح شده است.
البته کافه بازار این روزها رقبای گردن کلفتی پیدا کرده و به همین جهت، حفظ مخاطبان کمی برایش دشوار شده است. این طبیعی است، هر که خدمات بهتری ارائه دهد مخاطبان به سمت او میروند، کافه بازار هم با توجه به تغییراتی که در سرویسش داده، به دنبال پول درآوردن است و در نتیجه بسیاری از مخاطبانش به سرویسهای مشابه کوچ کردهاند. کافه بازار از ابتدای فعالیت خود چند ایراد جزئی داشت، این ایرادات همسو با بزرگتر شدن کافه بازار، نمایانتر شدند و دوستان ما در این مارکت اندرویدی هنوز با آنها دست و پنجه نرم میکنند.
ایراداتی که بسیاری از کاربران کافه بازار با آن سر و کله میزنند و گلایههای خود را در کامنتهای دانلود این سرویس در گوگلپلی، خود کافه بازار و در فضای مجازی به اشتراک میگذارند. با وجود انتقادات کاربران و تجربه استفاده شخصی از این سرویس در ادامه دلایلی که شما را مجاب میکند کافه بازار دارای ایراداتی مهم است، بازگو خواهیم کرد. با آیتیرسان همراه باشید:
نکته: این مقاله صرفا برای اشاره به نقاط ضعف این سرویس تهیه و تولید شده است و قرار نیست به بررسی کلی آن بپردازیم؛ تنها میخواهیم به مواردی اشاره کنیم که نیاز به توجه بیشتری از سوی سازنده دارند.
هر دم از این باغ، آپدیتی میرسد!
به شخصه هر روز از کافه بازار استفاده نمیکنم، اما هر بار این اپلیکیشن را باز کردم با آپدیت جدیدش مواجه شدم. نمیدانم سازندگان کافه بازار چرا انقدر به آپدیت کردن این اپلیکیشن علاقه دارند، هر جور فکر کنیم این علاقه دیگر عادی و منطقی نیست و به نوعی به وسواس آپدیت تبدیل شده است. در هر صورت در این روزگار عجیب که هر کجای دنیا افرادی به چیزهای عجیبی تمایل دارند، شنیدن وسواس آپدیت خیلی تعجب برانگیز نیست.
آپدیتهای متوالی کافه بازار حجم اینترنت کاربران را مورد عنایت خود قرار میدهد، به طوری که هر وقت وارد بازار میشوید، پیش از دانلود اپلیکیشنهای دیگر باید ابتدا خود کافه بازار را بروزرسانی کنید. این یک ایراد واقعا اعصاب خرد کن از طرف کافه بازار است که از ابتدای عرضه این اپلیکیشن تا کنون وجود داشته و همچنان هم ادامه دارد. این آپدیتهای متوالی نشان دهنده بهینه نبودن و وجود ایرادهای فراوان از نظر ساختاری، رابط کاربری و امنیت کافه بازار است، ایراداتی که باید با بروزرسانیهای متعدد رفع شوند.
یکی دیگر از مشکلاتی که به واسطه آپدیتهای فراوان در کافه بازار شاهد آن هستیم، تغییرات پیوسته رابط کاربری است، با هر بار آپدیت، اینترفیس اپلیکیشن تغییرات زیادی پیدا میکند، یک بار گزینه جستجو در منوی پایین صفحه است، بار بعدی از آنجا حذف میشود و به بالای صفحه منتقل میشود. یک بار دستهبندیها در منوی برنامه هستند، بار دیگر دستهبندیها به پایین صفحه منتقل میشوند، بار بعدی خود دستهبندیها عوض میشوند. به طور کلی هر بار وارد کافه آپدیت میشوید با یک اپلیکیشن جدید رو به رو خواهید بود و باید به دنبال گزینههای مختلف بگردید، از طرفی هم تا بخواهید به رابط کاربری عادت کنید، آپدیت جدید از راه میرسد و روز از نو، رابط کاربری از نو.
گاهی آنقدر آپدیتهای برنامه زیاد است که خود تیم برنامه نویس کافه بازار فراموش میکنند چی به چی است؟؟ در حال حاضر که این مطلب را مینویسم، آخرین نسخه در دسترس اپلیکیشن کافه بازار در خود این سرویس نسخه 10.1.0 است، در این نسخه گزینه جستجو در نوار پایینی بین دو گزینه ویدیو و بازار من قرار دارد. در عین حال در یک گوشی دیگر با جستجو نام کافه بازار، وارد سایت این سرویس شدیم و نسخه 11.0.0 اپلیکیشن برروی گوشی ما نصب شد که گزینه جستجو از نوار پایین حذف شده و به بالای صفحه منتقل شده بود. همچنین در یک گوشی دیگر نسخه 11.0.0 بازار دردسترس بود اما محیط آن هیچ تغییری نسبت به نسخه 10.1.0 نداشت. این درحالی است که آخرین نسخه کافه بازار در خود این سرویس همان نسخه 10.1.0 است!
چرا ویدیوها را در اپلیکیشنها میریزید؟!
یک ایرادی که نه تنها به کافه بازار، بلکه بسیاری از اپلیکیشنهای مطرح ایرانی و حتی خارجی وارد است، اضافه کردن سرویسهای مختلف و علاقه شدید به بزرگ کردن حیطه خدمات است، در حال حاضر برنامههای زیادی وجود دارد که پس از ورود به آنها با حجم زیادی از سرویسها و گزینهها مواجه میشوید، به طوری که کلا راهتان را گم میکنید. این اتفاق موجب میشود کیفیت خدمات و تمرکز سازنده برنامه بر روی سرویس اصلی کاهش پیدا کند، همچنین با محیطی شلوغ و سنگین در رابط کاربری رو به رو میشوید که کیفیت تجربه کاربری را به ویژه برای افرادی که گوشی ضعیفی دارند، کاهش میدهد. متاسفانه همه در راه تبدیل شدن به سوپر اپلیکیشن هستند.
بازار دقیقا در ابتدای این راه قرار دارد و چند وقتی است که بخش ویدیو به این سرویس اضافه شده، وجود یک سرویس ویدیویی دیگر در کنار نماوا، فیلیمو و… سود خاصی برای کاربر ندارد، هرچند این سرویس در حال حاضر رایگان است اما قطعا برای همیشه رایگان نمیماند، زمانی که شما به سرویس ویدیویی بازار عادت کردید باید پول آن را پرداخت کنید، این قدیمیترین روش ارائه یک سرویس جدید است، همه در ابتدا خدمات خود را رایگان ارائه میدهند و سپس با جذب مخاطب آن را پولی میکنند.
ضمن اینکه در ابتدای ویدیوها باید یک یا دو تبلیغ چند ثانیهای را تحمل کنید و امکانات پخش ویدیو نیز مانند سرویسهای اختصاصی ویدیو، خوب نیست. یکی از بزرگترین ایرادات این بخش ضعف قسمت جستجو برای ویدیوهاست، شما در قسمت جستجو در هر دو نسخه وب و اپلیکیشن برنامه اگر نامی را سرچ کنید در اکثر مواقع اپلیکیشنهای نزدیک به نام جستجوی شما نشان داده میشود، به این ترتیب در پیدا کردن فیلمها به مشکل خواهید خورد. به غیر از آن تبلیغات فیلمها و سریالهای کافه بازار در قسمتهای مختلف برنامه دیده میشود، به طور مثال وقتی به دنبال برنامهای هستید حداقل یک ردیف تبلیغ فیلمها در صفحه نتیجه جستجو مزاحم شما خواهد بود.
وقتی که نظرات کاربران اهمیتی ندارد
به طور دقیق نمیدانم سیستم نظارت کافه بازار چگونه کار میکند اما در این مارکت هزاران برنامه به درد نخور و سطح پایین رایگان و حتی پولی وجود دارد که با وجود امتیاز پایین و نظرات منفی که از طرف کاربران دریافت کرده، همچنان در جستجوها یا برنامههای مشابه به شما پیشنهاد میشود. ضمن اینکه کلا به نظرات منفی اهمیت داده نمیشود و وقت شما اهمیت چندانی برای هیچ کس ندارد. در کافه بازار دریایی از برنامههای خراب، بیکیفیت و بیمصرف وجود دارد که پولی نیز هستند، زمانی که کامنتهای این برنامهها را مشاهده میکنید، همه از عدم کاربرد یا کارنکردن اپلیکیشن شکایت دارند و نسبت به خرید خود ناراضی هستند.
شما به راحتی با کمی دانش برنامه نویسی اندروید میتوانید یک برنامه خراب با اسم و ظاهری جذاب تولید کنید و برای آن از چند صد کاربر پول بگیرید. این یک روش عجیب برای سواستفاده از کاربران در کافه بازار است که هیچ نظارتی بر روی آن نیست و البته پولش به جیب سازنده اپلیکیشن میرود. به نظر میرسد کافه بازار بر روی برخی برنامههایی که در مارکت خود قرار میدهد نظارت جدی ندارد، حجم زیاد برنامههای پولی بیمصرف موجب شده تا کاربران علاوه بر پرداخت هزینه، خدمات خوبی دریافت نکنند، این پولها بدون هیچ نظارتی از طرف کاربران هزینه میشود و در نهایت سود آن به جیب سازندگانش میرود.
نکته بسیار مهم در این مورد آن است که به طور دقیق مشخص نیست با نصب این برنامهها اطلاعاتی از تلفن هوشمند شما به سرقت میرود یا خیر، زمانی که نظارت کیفی و محتوایی لازم بر روی برخی برنامهها وجود ندارد و با وجود نظرات کاملا منفی هنوز برنامهها در کافه بازار قرار میگیرند، یعنی ممکن است برنامه اطلاعات گوشی شما را استفاده کند، دسترسیهای اضافه مانند دسترسی به دوربین و صدا داشته باشد و کلا معلوم نیست این برنامه توسط چه فردی با چه قصد و نیتی تولید شده است. در این بین البته خود کاربر هم بایستی دقت زیادی در نصب اپلیکیشن و دسترسیهایی که به آن میدهد، به خرج دهد و ببیند آیا دسترسیهای گرفته شده، واقعا مورد نیاز اپلیکیشن است یا خیر!
شلوغ و اشتباهی
در صفحه اصلی برنامهها پس از بنر تبلیغ بزرگی که در بالای صفحه وجود دارد، هر نوع برنامهای به شما پیشنهاد میشود به جز اپلیکیشنهای اصلی و پرکاربرد! در صفحه اصلی اولین ردیف برنامهها مربوط به اپلیکیشنهای پیشنهادی است که برنامههای خوبی در آن معرفی شدهاند، اما پس از آن دیگر اپلیکیشنهای معرفی شده جزو اپلیکیشنهای تاپ نیستند و عملا کاربرد زیادی برای شما ندارند. مکانیزم کافه بازار برای شناخت برنامههای پرطرفدار و کاربردی اصلا خوب نیست، به جز صفحه اصلی در صفحات داخلی نیز برنامههای مرتبط خوبی به شما پیشنهاد نمیشود. این مشکل در صفحه مخصوص بازیها نیز دیده میشود. تقریبا در این صفحه در میان بیش از 100 بازی معرفی شده، تنها 10-12 مورد جزو بازیهای مشهور و پرطرفدار بودند و تعداد زیادی از بازیهای معرفی شده کیفیت خوبی ندارند و امتیاز و نظرات آنها نیز منفی است.
جدا از این مورد که به شلوغی بیهدف صفحه اصلی منجر میشود، اطلاعات بسیاری از بازیها اشتباه است، به طور مثال حجم بازیهای دیتادار در صفحه جستجو با صفحه خود بازی متفاوت است. کافه بازار در صفحه جستجو حجم فایل نصبی برنامه را درج میکند، اما در صفحه خود بازی، حجم فایل نصبی به علاوه دیتا بازی زده میشود. به این شکل هنگامی که به دنبال یک بازی هستید نمیتوانید به اطلاعات بازیها در صفحه جستجو اعتماد کنید، باید حتما با لمس نام بازی به صفحه اختصاصی هر بازی بروید تا متوجه شوید که بازی دیتا دارد یا خیر و حجم نهایی آن چقدر است. بنابراین خیلی اعتمادی به این بخش نیست و چه بسا شما بجای 50 مگابایت، یک بازی 500 مگابایتی را دانلود کنید و حجمتان خیلی زود تمام شود!
از طرف دیگر هنگام دانلود بازیهای دیتادار با اتفاق عجیب و غریبی روبهرو خواهید شد، به طور مثال هنگام دانلود بازی پابجی با وجود آنکه در صفحه این بازی در قسمت اطلاعات 620 مگابایت حجم درج شده است، در ابتدا 66 مگابایت حجم فایل نصبی این بازی نصب میشود و به 100 درصد میرسد، سپس مقدار دانلود از 100 درصد عبور کرده و افزایش پیدا میکند، کافه بازار بعد از دانلود فایل نصبی، بدون اطلاع به شما دیتای بازی را دانلود میکند اما به صورت شفاف مقدار حجم دانلود شده و درصد دانلود را نشان نمیدهد. اگر دانلود را متوقف نکنید، درصد دانلود افزایش پیدا میکند و 200 درصد و 300 درصد را نیز میگذراند تا آنکه دیتا بازی کامل نصب شود. این اتفاقی نامتعارف است که به نظرمیرسد باگ رابط کاربری بازار باشد، شاید هم این نوع نشان دادن درصد دانلود شده، یک خلاقیت عجیب از طرف تیم کافه بازار باشد. در هر صورت شما نمیدانید که چقدر از حجم بازی دانلود شده، چقدر باقی مانده و اصلا دانلود کی تمام میشود؟!
قوانین مالی عجیب / همه چیز به عهده خودتان است…
کمتر پیش میآید که در صفحه قوانین و مقررات، بنشینید و یک به یک قوانین استفاده از یک اپلیکیشن یا سرویس را مطالعه کنید، اما پیشنهاد میکنم یک بار قوانین کافه بازار را بخوانید تا هوش از سرتان بپرد، به طور خلاصه در کافه بازار همه چیز گردن توسعه دهنده و کاربران است و این سرویس دارای مسئولیت خاصی نیستند!
در ابتدای قوانین اشاره شده که کافه بازار تنها انتشار دهنده برنامههاست و هیچ مسئولیتی در مورد برنامهها ندارد. همچنین کافه بازار در متن قوانین خود به صراحت اعلام کرده که محتوای برنامهها را معمولا بازبینی میکند، یعنی در برخی از موارد برنامه بررسی نمیشود. به این ترتیب با وجود تعداد نسبتا زیاد برنامههای بیکیفیت و خراب در این سرویس، به راحتی میتوان فهمید درصدی از اپلیکیشنها بدون نظارت کافی در این مارکت منتشر میشوند.
در ادامه قوانین، کافه بازار به طور کامل از خود سلب مسئولیت کرده و نوشته که به جز مواردی که خودمان تعیین کردیم، هیچ مسولیتی در قبال هیچ چیزی نداریم. همچنین اشاره شده که مسئولیت تمام فعالیتها و اتفاقاتی که در حساب کاربری شما رخ میدهد با خودتان هستد.
مورد عجیب دیگر آن است که کافه بازار در مورد بازگشت پول در صورت خراب بودن برنامه تعهدی ندارد، در واقع شما در این مارکت میتوانید خرید کنید اما کافه بازار تعهد خاصی نسبت به کیفیت برنامهای که در آن قرار میگیرد، ندارد. کافه بازار میگوید اگر شما اپلیکیشنی را خریدید و تا یک هفته پس از خرید آن برنامه از بازار حذف شد، هزینهاش عودت داده میشود، اما اگر پس از یک هفته از خرید برنامه حذف شود، دیگر تعهدی نسبت به این موضوع متوجه این سرویس نیست، یعنی اگر اپلیکیشنی با وجود مشکل در این سرویس منتشر شود و شما هزینه استفاده آن را بپردازید، بعد از یک هفته، کافه بازار به هر دلیلی آن برنامه را حذف کند، پول شما را بازگشت نخواهد داد. البته این امر احتمال زیاد به خاطر انجام تسویه با سازنده اپلیکیشن بوده و شبیه به قوانین خرید اینترنتی است که امکان بازگشت وجه را تا یک هفته به مشتری میدهد.
همچنین اگر شما بخواهید اعتبار حساب کاربری خود در کافه بازار را به حساب بانکیتان بازگردانید باید چند روزی معطل بمانید، بازار به سرعت پولها را میگیرد اما برای پس دادن پولها عجلهای ندارد، تنها هفتهای یک بار پول اعتبارها به حساب بانکی ریخته میشود؛ بنابراین شما ممکن است تا یک هفته منتظر بازگرداندن پول خود باشید.
نظر شما در این باره چیست؟ آیا شما هم مشکل دیگری با کافه بازار دارید؟ نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
برنامه ها و بازی هایی که میخواهید نصب کنید را از گوگل پلی دانلود و نصب کنید. اگر به امنیت گوشی خودتان اهمیت می دهید از مارکت های غیررسمی (کافه بازار و امثالهم) هیچ برنامه و بازی را نصب نکنید
سلام برید ح
درود
متاسفانه در این مملکت از این دسته مشکلات بسیار هست و چون سیستم قضایی سرتاسر ایراد هست اینها هم هر کاری دلشان بخواهد انجام میدهند ،
بنده فکر میکردم چون بازار داخلی هست پس روی برنامهای خود اشراف داره و میتونه توسعه دهنده را زیر سوال بکشه و حساب پس بگیره ولی فکری بیش نبود ،
متاسفانه این دیوار از پایه کج چیده شده
وقتی کار از ریشه خراب باشه… مطمئن باشید سمت توسعه دهنده هم همینه:
۱- آپدیت رو آپلود می کنی ولی با تاخیر زیاد منتشر میکنه
۲- ۴۰ هزارتومان میگیره ولی بعد چند روز میگه اپ رو نمی تونم منتشر کنم!
۳- درگاه پرداخت فقط باید با بازار باشه که بتونه کارمزدش رو برداره
۴- اپ شما نباید پیغام آپدیت بده!
بنظرم مایکت واقعا یه سروگردن بالاتره.
کتاب فتح بهشت :
این کتاب یک اپلیکیشنی عالی است که با استفاده از مطالبش میتونید بهشت را فتح کنید! در این کتاب مطالب فراوانی وجود دارد از جمله :
۱محافظت دربرابر اجنه و شیاطین و…
۲روش های بدست اوردن حوریان در بهشت
۳خواص قرائت و فضلیت های سوره های قرآنی
۴ کسب رزق و روزی حلال و فراوان
۵رفع مشکلات و گشایش بخت و اقبال و…
هرچه که فکر کنید بهترینش در این کتاب هست پس همین الان این کتاب رو با قیمتی ارزان خریداری و دانلود کنید
من بعنوان یک توسعه دهنده از مایکت کاملا راضی هستم
اخیرا اولین برنامه خودم یعنی ( کتاب فتح بهشت ) رو در مایکت منتشر کردم و بصورت پولی قرارش دادم تا به فروش بره
یه مزیتی که مایکت داره اینه که بدون هیچ هزینه ای میشه درونش برنامه قرار داد
درحالی که کافه بازار ۴۰هزارتومن میگیره :/
روند کاری کافه بازار واقعا اسفناک است.
برای نمونه من نظری انتقادی در مورد آپ نوبیتکس ارسال کردم دال بر اینکه نوبیتکس به طرز آشکاری داره قیمت تتر رو دستکاری میکنه و هر موقع قیمت ارزها بالا میره قیمت تتر رو میکشه پایین و بالعکس
این نظر رو در ذیل برنامه نوبیتکس درج کردم و جالبه که بعد از یک ماه هنوز اجازه انتشار این نظر رو نداده اند و علیرغم اینکه حداقل بیست بار پیام به پشتیبانی ارسال کرده ام و با ایمیل باهاشون تماس گرفته ام و دلایل مسخره ای رو عنوان کرده اند که دوباره درج کن و نمیدونم در حال بررسی هستیم و تایید میکنیم ولی کماکان ممانعت میکنند از نمایش دیدگاه و نشون میده کافه بازار با یه سری از اوسعه دهندگان تبانی داره و ازشون حمایت میکنه و نمونه بارزش هم همین دزدی نوبیتکس
من الان یه توسعه دهنده هستم فعلا برنامه ام تو مایکت منتشر شده اسمش هم هست غذامذا برین دانلود کنید الان هم می خوام تو بازار منتشر کنم
واقعا برنامه افتضاحی هست…
من یکبار نصب کردم گوشیم به مشکل خورد و بلافاصله پاکش کردم، وقتی پلی استور هست چه کاریه بازار نصب کنیم!!!!!!
البته امیدوارم یک اپ استور خوب ایرانی داشته باشیم ولی تا امروز که هیچ کدوم بدرد بخور نبودن
سلام.
من از جایی که گوشی گرفتم بهم گفت بازار نصب نکن. پس راست می گفت
من هیچوقت بازار رو گوشیم نصب نکردم!
ناموسن اخرین باری که نصب کردم گوشیم به شدت هنگ میکرد و از اون به بعد کلن قیدشو زدم اونم برا چند سال پیشه
هرچی خاستی راحت از پلی استور میگیری دیگه چ کاریه اون مزخرفو نصب کنی
باز یمود شده هم از فارسروید میگیرم حالشو میبرم
با سلام
به نویسنده مقاله توصیه میکنم اندکی تجربه کار با دیگر فروشگاه های نرمافزار را تجربه کند تا ایرادات خارج از عرف نگیرد.
بحث تبلیغات و سرویس استریم ویدیو یک حرکت کاملا روال و حرفهای هست.
شما دارید از فروشگاه نرمافزاری رایگان استفاده میکنید، پس لطفاً جایگاه و انتظارات خودتان را بشناسید.
همچنین تعریف جایگاه و وظایف فروشگاه و همچنین توسعه دهنده را مرور کنید تا بدانید کدام ایراد به فروشگاه وارد هست یا نیست
با سلام.
از نظر شما بنده به عنوان یک کاربر از یک فروشگاه نرم افزاری، نباید انتظار داشته باشد که روی اپلیکیشنها نظارت وجود داشته باشه؟ ایا وظیفه فروشگاه این نیست که وقتی اپهای پولیش کار کنن؟ ایا نباید انتظار داشته باشم وقتی یک اپلیکیشن پولی کار نمیکنه از فروشگاه حذف بشه تا دیگران برای اون اپ پول بدن؟ من نباید انتظار داتشه باشم که مارکت حداقل مسئولیتی برای کیفیت اپلیکیشنها ارائه شده داشته باشده و همه چیز رو گردن توسعه دهنده و کاربر نندازه؟ من نباید انتظار داشته باشم که در صفحه برنامه یا برنامههای پیشنهادی، به جای برنامههای متفرقه، چهارتا اپ درست و حسابی، مطرح و پرطرفدار بهم پیشنهاد بشه؟ من نباید انتظار داشته باشم که اطلاعات اپ یا بازیها به شفاف و صحیح درج بشه؟
کافه بازار با وجود کاربرانش درآمد داره و وظیفشهست که خدمات خوبی ارائه بده، آیا نباید به ایرادات انتقاد کرد؟
تبلیغات میگیرید تهش اسم اسپانسر هم بزنید، دوساعت الکی سرچ نکنیم که پیداش کنیم.
#رسانهـحرفهای
انگار مطلب رو نخوندی شما ! دقیقن تبلیغ چی بوده ؟ اینکه انتقاد کرده با هوش
بعنوان یک توسعه دهنده باید بگم کافه بازار نه فقط واسه کاربران بلکه برای توسعه دهندگان هم بسیار قوانین بد و دست و پاگیر الکی دارد! بیشتر بدنبال کسب درامد هست تا خدمت به کاربران! ما یک اپلیکیشن مشابه را به راحتی در پلی استور بارگذاری کردیم. اولش چند تا ایراد فقط فنی گرفت و برطرف کردیم اما کافه بازار به هرچیزی که فکرش رو نمیکنید گیر الکی داد اخرم از خیرش گذشتیم و در همون پلی استور که از همه جهت بهتره گذاشتیم. سایر داخلیهای مثل مایکت هم به اندازه کافه بازار بد نیستن. فقط اسم درکرده همین!
منتظر مقالهی بعدی شما که در مورد مزایای مایکت هست و اینکه کاربرا چرا باید مایکت رو نصب کنن هستیم :))
استدلالتون از این که پر از برنامه مخرب هست چیه؟ توی پلی استور هم کلی برنامه با امتیاز پایین هستن، دلیل نمیشه مخرب باشن. پیشنهاد میکنم همین الان یه سرچ ساده توی پلی استور بکنین با زبان فارسی تا با انبوهی از برنامههای جعلی و مخرب مواجه بشید.
به روزرسانی هم تا اونجایی که من میدونم اجباری نیست و کاربر میتونه آپدیت نکنه، مساله اینه که خیلی از برنامهها مداوم آپدیت میدن ولی چون پلی استور براتون بدون اینکه متوجه بشید آپدیت میکنه و نصب میکنه شما متوجه نمیشید.
امیدوارم نظرم منتشر بشه و شما هم نقد پذیر باشید، من از این نظر اسکرین شات میگیرم به امید اینکه منتشر بشه.
اول تشکر میکنم از این که کامنت گذاشتید.
ببینید وقتی یک مارکت نظارت کامل بر روی اپلیکیشنهایی که معرفی میکنه ندارد، امنیت اپلیکیشنهایی که داره معرفی میکنه زیر سوال میره، وقتی در قسمت قوانین کافه بازار اومده که تقریبا همه اپها بررسی میشن، یعنی یک سریهاشون بررسی نمیشن و خوب برای همین ممکنه برنامه مخرب در بازار وجود داشته.
مورد دوم مقایسه پلیاستور با کافه بازار اشتباهه، پلی استور یک برنامه جامع و بسیار گستردهاست که میلیاردها برنامه از سراسر دنیا درش فعاله اما کافه بازار خیلی کوچیکتره میتونه روی برنامهها نظارت بیشتری داشته باشه، ضمن اینکه وقتی برای دانلود یک برنامهای هزینه صرف میشه باید نظارت بر روی اون برنامه بیشتر باشه، کافه بازار حتی نظارت درستی بر روی برنامههای پولیش هم نداره، مثالش رو در مطلب آوردم که مردم رفتن برای یک برنامه پول دادن اما برنامه کار نمیکنه، این یعنی چی؟ ایا نباید به این مورد انتقاد کرد؟
بروزرسانی اجباری نیست اما معمولا برنامه یک نقصهایی داره که باید بروزرسانیش کرد، مثلا در نسخههای قبلی کافه بازار نمیشد برای فیلمها نظر گذاشت یا فیلمهارو لایک و دیسلایک کرد، تو بروزرسانی اخیر این قابلیت اضافه شده. در هر صورت شما برای استفاده از تمام قابلیتهای برنامه به شکل درست باید بروزرسانی رو انجام بدی
من که دو سه سالیه اصلا از بازار دانلود نکردم فقط فارسروید با این که تبلیغات گذاشته بازم خوبه😐
تبلیغ نمیکنی نکن
ولی پیش مردم خرابش هم نکن
این کار درست نیست
دوست عزیز، هدف ما اینه که دوستان در کافه بازار انتقادها رو بخونن و ایرادات رو رفع کنن، همین انتقادات هست که موجب رشد یک سرویس مثل کافه بازار میشه.
ضمن این که برخی مسائل مثل عدم توجه به برنامههای پولی که کار نمیکنن یا قوانین مالی عجیب این سرویس، به ضرر کاربرهاست و ما باید اطلاع رسانی کنیم
امیدوارم هدف شما همین باشد
عنوان ، عنوان قشنگی نیست جناب صانعی
Bazar be dard lay jerz divar mikhore
Vaghti play store hast chera in ashgal?
اوه اوه چه نقدی
زدی بازارو له کردی
👍👍👍