چگونه پست‌ها و استوری‌های حذف شده خود در اینستاگرام را بازگردانی کنیم؟

اینستاگرام نیز دارای یک سطل آشغال است. از طریق این پوشه می‌توانید نسبت به بازگردانی تصاویر، استوری‌ها، ویدیوهای IGTV حذف شده، Reelها و … اقدام کنید. در زیر به شیوه بازگردانی پست و استوری اینستاگرام می‌پردازیم.

نحوه بازگردانی پست های حذف شده اینستاگرام

ابتدا باید اپلیکیشن Instagram را بر روی گوشی اندروید و یا آیفون خود اجرا کنید. در ادامه باید بر روی تصویر موجود در گوشه پایین سمت راست، ضربه بزنید تا بتوانید وارد پروفایل خود شوید.

بازگردانی پست اینستاگرام

در گوشه بالا سمت راست باید آیکون همبرگری را لمس کرده و سپس در منوی ظاهر شده، گزینه “Settings” را انتخاب کنید.

بازگردانی پست اینستاگرام

در ادامه به منوی “Account” بروید.

بازگردانی پست اینستاگرام

به پایین رفته و سپس گزینه “Recently Deleted” را انتخاب کنید.

در اینجا می‌توانید پست‌ها، Reelها، استوری‌ها و ویدیوهای IGTV خود را که در طول 30 روز گذشته حذف کرده‌اید، مشاهده کنید.

در بخش “Recently Deleted”، اگر استوری‌های شما در بخش “Archive” قرار نداشته باشند، آنگاه تا 24 ساعت در اینجا باقی خواهند ماند. سایر انواع پست‌های حذف شده همانند Reelها و تصاویر، به‌صورت خودکار پس از گذشت 30 روز، از پوشه Recently Deleted حذف خواهند شد.

می‌توانید این آیتم‌ها را بازگردانی کرده و یا اینکه آن‌ها را برای همیشه از حساب خود حذف کنید. جهت انجام این کار باید آیتمی را که قصد حذف دائمی و یا بازگردانی آن را دارید، لمس کنید.

در ادامه باید کلید سه-نقطه‌ای “More” را که در گوشه پایین سمت راست قرار دارد، لمس کنید.

در اینجا می‌توانید نسبت به بازگردانی محتوای حذف شده و یا حذف کردن آن برای همیشه، اقدام کنید.

در صفحه ظاهر شده باید “Restore” را انتخاب کرده و سپس مجددا “Restore” را برگزینید تا بتوانید محتوای موردنظر را به پروفایل خود بازگردانید. محتوای بازگردانی شده بر اساس تاریخ اولیه خود مرتب شده و بنابراین در بالای فیدهای شما به نمایش درنمی‌‎آید.

بازگردانی پست اینستاگرام

البته می‌توانید گزینه “Delete” را نیز انتخاب کرده تا بدین ترتیب، آیتم موردنظر را از حساب اینستاگرام خود حذف کنید.

اگر به دنبال راه‌کاری هستید که با استفاده از آن، مثلا پست‌های قدیمی نه چندان جالب خود را پاک کرده و بدین ترتیب پروفایل خود را تمیز و مرتب نگه دارید، آنگاه شاید بد نباشد که آیتم‌های اضافی را به پوشه “Archive” انتقال دهید. بدین ترتیب پست‌های اضافی را مشاهده نکرده و در عین حال نیز آن‌ها را حذف نکرده‌اید.

منبع howtogeek
ممکن است شما دوست داشته باشید

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد.

اینستاگرام آی‌تی‌رسان