چگونه حساب کلاب هاوس خود را غیرفعال و یا حذف کنیم؟

کلاب هاوس را می‌توان متفاوت‌ترین شبکه اجتماعی این روزها دانست. اگر شما نیز از این شبکه استفاده کرده و اکنون می‌خواهید که حساب خود را حذف کنید، آنگاه این مطلب می‌تواند شما را در این زمینه یاری برساند. در ادامه به آموزش نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس می‌پردازیم.

آنجه که باید پیش از انجام این کار بدانید

پیش از اینکه اقدام به حذف حساب کلاب هاوس خود کنید، بهتر است که ابتدا ارتباط حساب خود با سایر شبکه‌های اجتماعی را قطع کنید. بدین ترتیب بهتر می‌توانید رد خود را پاک کنید. کلاب هاوس سریعا حساب شما را حذف نمی‌کند. در واقع حساب شما به مدت 30 روز از دید سایر کاربران مخفی خواهد شد. پس از گذشت این مدت، آنگاه حساب شما حذف خواهد شد. اگر در این 30 روز، نظرتان تغییر کرد، آنگاه با وارد شدن مجدد به حسابتان می‌توانید آن را مجددا فعال کنید.

نحوه حذف اکانت کلاب هاوس

در بالا به موارد مهمی که باید پیش از انجام این کار می‌دانستید، اشاره کردیم. در ادامه با طی کردن گام‌های زیر می‌توانید حساب کلاب هاوس خود را غیرفعال و در نهایت حذف کنید:

  1. اپلیکیشن Clubhouse را بر روی گوشی خود اجرا کنید.
  2. به صفحه پروفایل خود بروید.
  3. آیکون چرخ‌دنده را لمس کنید.
  4. گزینه‌ای که نام و تصویر پروفایل شما را دارد، لمس کنید.
  5. “Deactivate Account” را انتخاب کنید.
  6. جهت تأیید اقدام خود باید بر روی “I understand. Deactivate Account” ضربه بزنید.
  7. در ادامه به‌صورت خودکار از حساب خود خارج خواهید شد.

سخن پایانی

کلاب هاوس اپلیکیشن جالبی جهت گوش دادن به سایرین و کشف ایده‌های جدید است. البته با این حال کاملا عادی است که بخواهید حساب خود را حذف کنید. حساب شما به مدت 30 روز در حالت غیرفعال قرار داشته و سپس حذف می‌شود، بنابراین فرصت کافی جهت فکر کردن را خواهید داشت.

منبع makeuseof
ممکن است شما دوست داشته باشید
2 دیدگاه
  1. X می گوید

    عمرمون رو تو کلاب و اینستا هدر میدیم
    من جفتشو حذف کردم

    1. مسلم رفیعی می گوید

      اگه معطوف به هدف باشه، اشکال نداره

پاسخ به مسلم رفیعی
لغو پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد.