avang

زمان معرفی گوشی تاشو سه‌گانه سامسونگ مشخص شد

سامسونگ در تدارک مقابله با گوشی تاشو سه‌گانه هواوی موسوم به میت XT است. پیش از این اعلام شد که کمپانی کره‌ای سرگرم توسعه چنین دستگاهی است. این محصول با روشی متفاوت باز شده و در نتیجه هنگام قرارگیری در وضعیت تا شده از نمایشگر انعطاف‌پذیر محافظت می‌شود.

بر اساس شنیده‌ها این دستگاه به تعداد محدود (حدود 200 هزار واحد) تولید خواهد شد. گزارش جدیدی که امروز از کشور کره منتشر شده است؛ به زمان عرضه احتمالی این گوشی اشاره دارد. ظاهرا گوشی تاشو سه‌گانه سامسونگ در سه ماهه سوم سال جاری میلادی یعنی حد فاصل ماه‌های جولای تا سپتامبر عرضه خواهد شد.

این بازه زمانی با جدول عرضه سالیانه دستگاه‌های تاشو سامسونگ مطابقت دارد. بنابراین دستگاه تاشو سه‌گانه سامسونگ احتمالا در کنار مدل‌های گلکسی زد فولد 7 و گلکسی زد فلیپ 7 طی ماه جولای معرفی خواهد شد.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها تولید دستگاه تاشو سه‌گانه در سه ماهه دوم سال 2025 یعنی حد فاصل ماه‌های آوریل تا ژوئن آغاز می‌شود. اندازه نمایشگر دستگاه در وضعیت باز شده به 9.9 تا 10 اینچ خواهد رسید. با احتساب این مدل، سامسونگ در سال 2025 از حداقل 4 گوشی تاشو رونمایی خواهد کرد؛ چرا که گوشی تاشو گلکسی زد فلیپ FE نیز در راه است.

یک گزارش جدید نشان می‌دهد که احتمال حذف دیجیتایزر از گلکسی زد فولد 7 بسیار زیاد است. این اقدام احتمالا با هدف کاهش ضخامت گوشی انجام می‌شود؛ چرا که سامسونگ اخیرا در رقابت کاهش ضخامت گوشی‌های تاشو از رقبای چینی خود نظیر آنر (با گوشی مجیک V3) شکست خورده است.

نوع تراشه مورد استفاده در گوشی تاشو سه‌گانه سامسونگ هنوز مشخص نشده است؛ اما بر اساس پیش‌بینی‌ها گوشی‌های گلکسی زد فولد 7 و گلکسی زد فلیپ 7 با تراشه اگزینوس 2500 به بازار عرضه خواهند شد. مشکلات مربوط به بازدهی، مانع به‌کارگیری این نیمه‌هادی در سری گلکسی S25 شد. این در حالیست که گوشی گلکسی زد فلیپ FE به‌دلیل قیمت‌گذاری ارزان‌تر خود از تراشه اگزینوس 2400e استفاده خواهد کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید