avang

اگر فردی فوت شد چه کسی مالک سیم کارت آن می‌شود؟

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از قطع سیم‌کارت افراد متوفی در صورت عدم تعیین تکلیف از سوی وراث خبر داد. این اقدام با هدف جلوگیری از سوءاستفاده کلاهبرداران و حفاظت از حقوق قانونی وراث صورت می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، پس از شناسایی سیم‌کارت‌های افراد متوفی، سازمان تنظیم مقررات با ارسال پیامک به وراث، آنها را از وضعیت سیم‌کارت و نحوه تعیین تکلیف آن آگاه می‌کند. در این پیامک، سرشماره CRA به عنوان مرجع رسمی اطلاع‌رسانی ذکر می‌شود و زمان‌بندی مشخصی برای مراجعه وراث به دفاتر اپراتور مربوطه جهت تغییر مالکیت سیم‌کارت ارائه می‌شود.

وراث قانونی فرد متوفی می‌توانند پس از دریافت مدارک انحصار وراثت از مراجع قانونی، به دفاتر اپراتور خود مراجعه و با ارائه مدارک لازم، نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت اقدام کنند. در صورت عدم مراجعه وراث در بازه زمانی مشخص شده در پیامک، سیم‌کارت ابتدا به صورت یک طرفه و سپس به طور کامل قطع خواهد شد.

این تصمیم بر اساس بند «ذ» ماده ۸۵ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت و با هدف پیشگیری از جرائم مرتبط با سیم‌کارت‌های تلفن همراه اتخاذ شده است. طبق این قانون، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است سیم‌کارت‌های متوفیان، اشخاص حقوقی منحل شده، اتباع غیر ایرانی خارج از کشور و زندانیان را تا زمان تعیین تکلیف توسط مالک قانونی، مسدود کند.

این اقدام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با استقبال عموم مردم و کارشناسان حوزه ارتباطات مواجه شده است. آنها این تصمیم را گامی مهم در جهت مبارزه با کلاهبرداری و سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های افراد متوفی می‌دانند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید