تایوان استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک را در ادارات دولتی ممنوع کرد

تایوان در اقدامی پیشگیرانه، استفاده از سرویس هوش مصنوعی دیپ‌سیک، محصول شرکت چینی، را در ادارات دولتی خود ممنوع اعلام کرد. این تصمیم به دلیل نگرانی‌های امنیتی و احتمال نشت اطلاعات اتخاذ شده است.

به گزارش [نام خبرگزاری]، وزارت دیجیتال تایوان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که استفاده از دیپ‌سیک به دلیل مسائل امنیتی و نگرانی از انتقال و نشت اطلاعات، برای ادارات دولتی این کشور مجاز نیست. در این بیانیه آمده است که دیپ‌سیک به عنوان یک محصول چینی، می‌تواند امنیت اطلاعات ملی تایوان را به خطر اندازد.

این اقدام تایوان در حالی صورت می‌گیرد که این کشور از مدت‌ها پیش نسبت به فناوری‌های چینی رویکردی محتاطانه داشته است. تایوان نگران است که استفاده از فناوری‌های چینی می‌تواند راه را برای جاسوسی و نفوذ سایبری باز کند.

وزارت دیجیتال تایوان همچنین اعلام کرد که به پیگیری تحولات مربوط به فناوری ادامه می‌دهد و در صورت لزوم، اقدامات لازم را برای حفظ امنیت اطلاعات خود انجام خواهد داد.

این تصمیم تایوان با واکنش‌های مختلفی در سطح بین‌المللی روبرو شده است. برخی کشورها از این اقدام تایوان حمایت کرده و نگرانی‌های مشابهی را در مورد استفاده از فناوری‌های چینی مطرح کرده‌اند. در مقابل، برخی دیگر این تصمیم را سیاسی و غیرضروری دانسته‌اند.

با این حال، نگرانی‌های مربوط به امنیت اطلاعات و حریم خصوصی در استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی، به ویژه محصولاتی که توسط شرکت‌های خارجی تولید می‌شوند، همچنان رو به افزایش است. کشورها و سازمان‌ها در سراسر جهان در حال بررسی و ارزیابی خطرات احتمالی استفاده از این فناوری‌ها هستند و تلاش می‌کنند تا با وضع قوانین و مقررات مناسب، از امنیت اطلاعات خود محافظت کنند.

در همین راستا، نهادهای نظارتی در کره جنوبی و برخی کشورهای اروپایی نیز در حال بررسی عملکرد دیپ‌سیک و نحوه مدیریت اطلاعات شخصی کاربران توسط این سرویس هستند. این اقدامات نشان می‌دهد که نگرانی‌ها در مورد امنیت و حریم خصوصی در دنیای هوش مصنوعی به یک موضوع جهانی تبدیل شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید