بررسی اولیه OPPO R11: آشنای خوش‌‌ عکس

اوپو (OPPO) برندی نام‌آشنا در چین است. اما همان‌‌طور‌ که انتظار می‌رود اسم این شرکت را کم‌تر کسی در کشورمان شنیده است. محصولات عمده این شرکت عبارتند از: ام‌پی‌تری پلیر، مدیا پلیرهای قابل حمل، ال‌سی‌دی تلویزیون‌ها، کتاب خوان‌های الکترونیکی، پخش‌ کننده دی‌وی‌دی و اسمارت فون‌ها.

اوپو فعالیت در حوزه موبایل را در سال 2008 شروع کرد و در سال 2016 رتبه نخست در بازار موبایل چین را کسب کرد. کمپانی اوپو در ساخت موبایل‌هایش به دوربین سلفی اهمیت ویژه‌ای می‌دهد و صد البته صفحه‌نمایش‌های OLED گوشی‌هایش را هم به رخ رقیبان می‌کشد.

اسمارت فون R11 در همین ماه (June) معرفی شد. پس ما‌ هم فرصت را غنیمت شمردیم و نگاهی به‌ این موبایل انداختیم.

طراحی‌ ظاهری

آشنای‌ اپل

اوپو اسمارت فون‌هایی با ظاهری زیبا و کیفیت ساخت‌بالا می‌سازد. اما ردپای اپل در این موبایل پر‌ رنگ‌تر از همیشه دیده می‌شود چرا که R11 شباهت‌های زیادی با آی‌فون 7 پلاس دارد. از خطوط آنتن در قاب پشت تا دوربین دوگانه (و حتی برآمدگی آن) کپی برابر اصل دستگاه اپل است.

قاب جلو هم همان چینش معمول با حاشیه‌های زیاد بالا و پایین را دارد! ناگفته نماند که R11 بدنه‌ای تمام فلزی و لوکس دارد که حس یک دستگاه گران‌قیمت را به‌ شما منتقل می‌کند.

از قلم نیافتد که این موبایل 154.5 طول و 74.8 عرض و 6.8 میلی‌متر ضخامت و همین‌طور 150 گرم وزن دارد. پس می‌توانیم R11 را موبایلی دلربا بنامیم.

اوپو برای R11 رنگ‌های ساده ولی جذاب مشکی، طلایی و رزگلد را تدارک دیده و این رنگ‌ها به‌ شباهت‌های R11 با iPhone 7 Plus می‌افزاید.

صفحه‌نمایش

خیره‌کننده

از طراحی‌‌ ظاهری که بگذریم به صفحه‌نمایش اوپو R11 می‌رسیم. این پنل اولد با رزولوشن فول‌اچ‌دی و اندازه 5.5 اینچ است که چگالی 401 پیکسل‌‌بر‌‌ اینچ را فراهم کرده است. رنگ‌ها در این صفحه‌نمایش مانند موبایل‌های سامسونگ جذاب و خیره‌کننده‌اند. همان‌طور که می‌دانید در پنل اولد رنگ‌ها طبیعی نیستند و به صورت اغراق‌آمیزی به نمایش در‌ می‌آیند. محافظت از این صفحه‌نمایش را Corning Gorilla Glass 5 بر‌عهده دارد.

سخت‌افزار

فلفل نبین چه‌ ریزه، بشکن ببین چه تیزه!

قلب تپنده این گوشی اسنپدراگون 660 است. لازم به‌ذکر است که R11 اولین اسمارت فون دنیاست که با این تراشه وارد بازار می‌شود. سیاست اوپو این است که از چیپست‌های میان‌رده استفاده کند و به‌ندرت پیش می‌آید که از تراشه‌های بالا‌رده مانند اسنپدراگون 835 بهره ببرد. اما نباید قدرت این فسقلی را دست کم بگیرید!

این چیپست دارای هشت هسته است. چهار هسته آن فرکانس 2.2 گیگاهرتز و چهار هسته دیگر 1.8 گیگاهرتز دارد. این مجموعه قدرتمند سخت‌افزاری همراه با 4 گیگابایت رم و آدرنو 512 و 64 گیگابایت حافظه داخلی کامل شده است و بی‌چون و چرا از پس تمام بازی‌های سنگین و سرسخت برمی‌آید. باید انتخاب اوپو را تحسین کنیم چرا که این تراشه مصرف کمی نسبت به برادرهای بزرگترش (اسنپ دراگون 821 و 835) دارد.

سیستم عامل و رابط کاربری

شبه iOS

اندروید نوقا نگارش 7.1.1 مهمان این گوشی شده و اوپو با رابط کاربری ColorOS نگارش 3.1 از آن پذیرایی می‌کند که شباهت زیادی با iOS اپل دارد. البته پسندیدن این رابط کاربری کاملا به‌سلیقه کاربر بستگی دارد!

دوربین

حرفه‌ای خود‌خواه

حالا به بخش جذاب گوشی‌های اوپو رسیدیم. قسمتی که اوپو با آن دل جوانان عاشق سلفی را می‌رباید.

دوربین پشت این گوشی متشکل از دو سنسور با رزولوشن‌های 16 و 20 مگاپیکسل است که به‌ترتیب دریچه دیافراگم آن‌ها f/1.9 و f/2.6 است. در کنار این ماژول دوربین دوگانه، فلشی LED به سبک اپل می‌درخشد و عصای دست دوربین در ثبت لحظات تاریک یا نور ضعیف است.

این دوربین‌ دوگانه می‌تواند تصاویر بوکه (Bokeh) و پرتره (Portait) زیبایی ثبت کند. از قلم نیافتد که هر دو سنسور در قاب پشت ساخته شرکت پر‌آوازه سونی است و زوم 2 برابر اپتیکال و لرزشگیر دیجیتالی تصویر (EIS) دارند. همچنین این ماژول قادر به ضبط ویدیوهای 4K با نرخ 30 فریم‌بر‌ثانیه است. عکس‌های این دوربین دوگانه بسیار چشم نواز، پرنور و شارپ هستند!

نوبت به دوربین جلو می‌رسد. این دوربین شامل یک سنسور 20 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 است. این دوربین مثل نمونه دوگانه می‌تواند تصاویر بوکه و پرتره بگیرد و شما را شگفت زده خواهد کرد. متاسفانه این دوربین نمی‌تواند ویدیوهای 4K بگیرد و تنها قادر به ضبط ویدیوهای فول‌اچ‌دی با نرخ 30 فریم‌بر‌ثانیه است. در حالت کلی عکس‌های گرفته شده با دوربین جلو پرنور، شفاف و دارای جزئیات هستند.

تصاویر سلفی در حالت بوکه در بعضی اوقات تار شده و سطح کیفیت آن پایین‌تر از ماژول دوربین دوگانه در قاب پشت است. عکس‌‌های معمولی پرنور و شفاف هستند، اما لبه‌های سوژه مانند صورت و عینک ساختاری طبیعی ندارند، طوری که در بعضی اوقات صورت‌تان کج و کوله می‌شود! ولی باید این را بگوییم که سلفی‌های R11 یک پله بالاتر از رقیبان قدرتمند و مدعی‌اش قرار می‌گیرد.

کیفیت ویدیوهای ثبت شده در سطح مطلوبی قرار می‌گیرند، اما نباید از آن‌ها انتظار زیادی داشت!

باتری

پایدارتر از همیشه

ظرفیت باتری این گوشی 3000 میلی‌آمپر است که با توجه به صفحه نمایش اولد و تراشه اسنپدراگون 660 به خوبی جوابگوی این غول از دیار چین است. اوپو در R11 تکنولوژی VOOC را تعبیه کرده که کارکردش سطحی بین شارژ سریع کوآلکام و Dash Charge وان پلاس قرار می‌گیرد.

امکانات و قابلیت‌ها

برخلاف هموطنان

خوشبختانه در این گوشی (برخلاف موبایل‌های هموطنش) جک 3.5 میلی متری صدا حضور دارد. دکمه هوم در قاب جلویی پذیرای حسگر‌ اثر‌‌انگشت شده و سرعت خوبی دارد. اما R11 هنوز از میکرو‌ یو‌اس‌بی بهره می‌برد و جای خالی USB Type-C کاملا حس می‌شود. شاید این قدام اوپو به‌خاطر حفط فناوری VOOC بوده است.

جمع‌بندی

R11 را می‌توانید با قیمت 448 دلار خریداری کنید و بدانید اسمارت فونی دلربا، قدرتمند و خوش‌ عکس نصیب‌تان خواهد شد!

1 در مورد “بررسی اولیه OPPO R11: آشنای خوش‌‌ عکس”

  1. خب الان این بررسی بود یا ترجمه ؟؟؟؟ از کجا باس خریدش؟ اینجا ینی تو ایران اصلا کسی داره نداره؟ کجا؟؟؟
    الان من خراب این تاکید کلماتی هستم ک از این فسقلی!!!! کلی تمجید شده… تمجید ترجمه شده بوده آیا؟؟!!!!!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH