6 دلیل برای آن که نوکیا P1 را یک آیفون اندرویدی بنامیم!

در هفته‌ای که گذشت، نوکیا اقدام به انتشار اخباری در خصوص مدل جدیدی از گوشی‌های هوشمند خود نمود. این کار با فاصله بسیار کمی از رونمایی گوشی‌ نوکیا 6 انجام پذیرفت و این نوید را به طرفداران کمپانی فنلاندی داد که نوکیا با تمام قدرت بازگشته تا جلال و ابهت سال‌های نه چندان دور خود را دوباره به دست آورد. منابع رسمی در خصوص طراحی و ویژگی‌های گوشی P1 اطلاعات زیادی را منتشر نکردند اما این طور به نظر می‌رسد که شکل ظاهری گوشی جدید نوکیا، بر پایه طراحی اسمارت فون شارپ با نام Aquos Xx3 خواهد بود. به این دلیل که تاکنون تصویر رسمی از نوکیا P1 منتشر نگردیده است، لذا به جهت شباهت ظاهری، در این مقاله از عکس‌های مرتبط با گوشی شارپ بهره برده‌ایم.

اگر بخواهیم کمی عادلانه‌تر صحبت کنیم، باید بگوییم که امروزه بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند از دو سیستم عامل اندروید و iOS بر روی گوشی‌های هوشمند یا تبلت‌های خود استفاده نمایند و کمتر کسی ریسک استفاده از سیستم عامل ویندوزفون یا بلک بری را به جان می‌خرد. با این حال اما تفاوت‌های عمده‌ای در ساختار گوشی‌هایی که از اندروید و یا iOS استفاده می‌کنند، وجود دارد که کاربران هر کدام از این دستگاه‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کند. اما گوشی جدید نوکیا احتمالا مرز بین اندرویدی بودن یا iOS بودن گوشی‌های موبایل را از بین خواهد برد و با داشتن قابلیت‌های متنوع و کارآیی شبیه به هر دو سیستم عامل، می‌تواند در کنار راحتی کار و سرعت بالا، امنیت مثال زدنی گوشی‌های آیفون را نیز به شما هدیه نماید. البته باید در نظر داشته باشیم که نوکیا سعی کرده در قیمت هم از اپل عقب نماند. چرا که پیش بینی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که P1 قرار است با قیمتی نزدیک به آیفون 7 وارد بازار رقابت گوشی‌های هوشمند گردد. حال نگاهی می‌اندازیم به دلایلی که مهر تاییدی است بر صحبت‌هایی که تا کنون در خصوص نوکیا P1 انجام داده‌ایم.

1- صفحه نمایش با کیفیت

بر طبق گفته سایت Worket از آنجایی که این دستگاه شباهت بسیار زیادی به Aquos Xx3 دارد، لذا می‌توان پیش بینی کرد که برخی قابلیت‌های این دو گوشی نیز از جهاتی، شبیه یکدیگر باشند. طبق اخباری که تاکنون مطرح گردیده، احتمال می‌رود که P1 به صفحه نمایشی 5.3 اینچی که از پنل با تکنولوژی IGZO استفاده می‌کند مجهز گردد. علاوه بر این، وظیفه محافظت از نمایشگر P1 نیز بر عهده نسل چهارم یا پنجم فناوری Corning Gorilla Glass خواهد بود. همچنین باید اشاره کنیم که رزولوشن صفحه نمایش P1 هم احتمالا 1080 در 1920 است.

2- قابلیت دسترسی در 2 مدل متنوع

نوکیا قصد دارد گوشی هوشمند P1 را در دو مدل متفاوت ارایه کند که علاوه بر تفاوت در رنگ بندی و حجم ذخیره سازی، در موارد سازنده بدنه نیز با یکدیگر فرق دارند. به این مفهوم که بدنه یکی از مدل‌های این گوشی از جنس شیشه (Gorilla Glass 5) با فریم فلزی خواهد بود که حافظه ذخیره سازی 128 گیگابایتی را در دل خود جای داده اما مدل دیگر بدنه‌ای کاملا سرامیکی خواهد داشت که حجم ذخیره سازی 256 گیگابایت برای آن در نظر گرفته شده است.

3- پردازنده کوالکام اسنپدراگون 835

طبق اعلام شرکت نوکیا، جدیدترین گوشی این کمپانی که قرار است در سال 2017 با نام نوکیا 8 وارد بازارها شود، از پردازنده کوالکام اسنپدراگون 835 بهره خواهد برد. اگر در نظر داشته باشیم که P1 به عنوان یکی از گوشی‌های معتبر شرکت و پرچمدار نوکیا، قرار است که وارد دنیای رقابت با گوشی‌های دیگر شود، پس قطعا باید منتظر دیدن چیپست اسنپدراگون 835 در داخل این محصول باشیم.

4- ضد آب بودن

پرچمدار جدید کمپانی گوگل یعنی Pixel به عنوان یکی از گوشی‌های بسیار خوب و پر طرفدار بازار، توانست با پشت سر گذاشتن تست‌های فراوان، گواهینامه IP53 را کسب نماید. گوشی نوکیا اگر بخواهد خود را در کورس رقابت با حریفانش حفظ کند، قطعا باید در صدد این باشد که یکی از گواهینامه‌های IP55 یا IP57 را دریافت نماید.

5- قدرت دوربین

قدرت عکسبرداری فوق‌العاده Aquos Xx3 با بهره گیری از سنسور 22.6 مگاپیکسلی یکی از نقاط قوت این محصول به حساب می‌آید. اگر بخواهیم نوکیا P1 را هم رده با Aquos Xx3 بدانیم، پس باید قدرت دوربین آن‌ها تا حدی با یکدیگر برابری کند. زوم دیجیتال، بهره گیری از فناوری AF، سیستم OIS، به همراه فیلم برداری 4K بخشی از انتظاراتی است که P1 باید در صدد برآورده کردن آن‌ها بکوشد. البته این امکان وجود دارد که با بهره گیری از ویژگی‌هایی مانند پردازنده بسیار قدرتمند و حافظه ذخیره سازی زیاد، کاربر بتواند با خیال راحت به عکسبرداری و فیلم برداری مشغول شود.

6- خرید سهام شرکت شارپ توسط Foxconn

خرید سهام شرکت شارپ توسط شرکت تایوانی Foxconn به این معناست که تمام حقوق محصول تولید شده را شرکت مالک بر عهده خواهد داشت. لذا نوکیا می‌تواند با استفاده از قابلیت‌هایی که به برخی از آن‌ها در بالا اشاره کردیم، همچنان بازار را در اختیار داشته باشد. چرا که نوکیا از هر دو این برندها (منظور شارپ و Foxconn) شناخته شده‌تر است. برای این که شرکت تایوانی نیز بتواند فروش محصول خود را ادامه دهد، به نظر می‌رسد راهی جز تبعیت از نوکیا و تبدیل شدن به یکی از شرکت‌های زیر مجموعه این کمپانی فنلاندی نداشته باشد و باید تکنولوژی‌های خود را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

جمع بندی

آخرین موردی که برای بررسی باقی می‌ماند، قیمت و زمان عرضه نوکیا P1 است. همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، پیش بینی می‌شود که این محصول از قیمت بالایی برخوردار باشد. با در نظر گرفتن تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری این گوشی، انتظار می‌رود که P1 قیمتی بین 800 تا 950 دلار داشته باشد. به هر حال باید تا نمایشگاه MWC 2017 منتظر بمانیم و ببینیم که سرانجام پرچمدار جدید کمپانی مشهور نوکیا به کجا خواهد رسید.

1 در مورد “6 دلیل برای آن که نوکیا P1 را یک آیفون اندرویدی بنامیم!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH