اپل با معرفی گوشیهای آیفون 14 و آیفون 14 پرو میزان فاصله میان مدلهای استاندارد و پرو را افزایش داده است. در عینحال انتظار میرود که این شرکت به ارائه عناصر مختلف طراحی نسل فعلی در مدلهای آینده آیفون ادامه دهد.
بنابراین کلیه مدلهای سری آیفون 15 از طراحی داینامیک آیلند استفاده خواهند کرد؛ اما نمایشگر با نرخ نوسازی بالاتر تنها در مدلهای آیفون 15 پرو و آیفون 15 پرو مکس (یا در صورت تغییر نام، آیفون 15 اولترا) قابل دسترس خواهد بود. این فناوری پروموشن نامگذاری شده و در محدوده فرکانسی 1 تا 120 هرتز عمل میکند.
سری آیفون 15 پرو بهصورت انحصاری از فناوری پروموشن و مشخصه نمایشگر همیشه روشن پشتیبانی خواهد کرد؛ در حالیکه مدلهای استاندارد کماکان از نمایشگرهایی با نرخ نوسازی 60 هرتزی بهره خواهند برد.
از جنبه ظاهری اپل قصد دارد تا برخی ویژگیهای برتر را برای مدلهای پرو آیفون محفوظ نگه دارد؛ اما معرفی داینامیک آیلند بهصورت بالقوه میتواند فروش آیفونهای اپل را افزایش دهد.
بایستی توجه داشت که مدل پایه آیفون 14 فروش چندان مطلوبی نداشته و تقاضای کم برای این گجت از عدم نوآوری در طراحی آن ناشی میشود. در واقع به همین دلیل کاربران ترجیح میدهند تا در عوض آیفون 14، مدل نسل قبلی آن یعنی آیفون 13 را خریداری نمایند. این 2 گوشی به لحاظ ظاهری تقریبا هیچ تفاوتی با یکدیگر نداشته و از طرفی قیمت آیفون 13 به میزان قابلتوجهی ارزانتر است.
دلیل دیگر استفاده از تراشه A15 Bionic بود که تفاوت میان مدلها را به حداقل رساند. بر اساس پیشبینیها آیفون 15 پرو در عوض استفاده از دکمههای مکانیکی به سراغ دکمههای حالت جامد خواهد رفت؛ در حالیکه دکمه تنظیم صدا بهجای استفاده از 2 کلید مجزا احتمالا از یک کلید یکپارچه استفاده خواهد کرد.
انتظار میرود که مدلهای جدید آیفون در ماه سپتامبر یا اکتبر سال جاری میلادی بهطور رسمی معرفی شوند.