9 کار اعصاب خرد کن سازندگان در اسمارتفون‌ها

حتما برای شما هم پیش آمده که از دست برخی از کارهای مثلا خلاقانه سازندگان واقعا کلافه و عصبانی شده باشید و ندانید که واقعا چرا مثلا فلان چیز در فلان جا قرار گرفته است.

در متن جالب زیر 10 تا از چیزهایی که جز عصاب خردکننده‌ترین چیزها بوده خواهیم گفت و در واقع به سازندگان تلویحا می‌فهمانیم که کارشان چندان هم خلاقانه یا درست و حسابی نبوده است.

1.محل نا امید کننده قرارگیری دکمه پاور

Frustrating-placements-of-the-power-key

واقعا چرا؟ چرا دکمه پاور باید در قسمت بالایی اسمارتفون قرار بگیرد؟ آیا واقعا این سازندگان محترم نمی‌دانند که دسترسی به این دکمه زمانی که دستگاه بیشتر از 4 اینچ باشد واقعا مشکل است؟ با اینکه بارها از این مساله گفته شده، هنوز می‌بینیم که حتی در پرچمداران اخیر مثل اچ تی سی وان ام 8، دکمه پاور آن بالا بالها قرار گرفته است.

2.نبود پوشش ضد اثر انگشت

Lack-of-oleophobic-coating-on-displays

با اینکه بیشتر بالا رده‌های بازار دیگر این مشکل را ندارند، هنوز برخی میانرده و پایین رده وجود دارند که واقعا هنگام استفاده به یک اثر هنری پست مدرن کشیده شده با اثر انگشت تبدیل می‌شوند. چه بخواهیم چه نخواهیم، دست بشر چرب است و هنگام استفاده از اشیا از خود اثر باقی می‌گذارد. مخصوصا اگر آن وسیله تیره رنگ و اسمارتفون باشد!

3.عدم پشتیبانی از اس دی کارتها

Raw-spot-microSD-cards

کمپانی‌هایی مثل گوگل مخالف اس دی کارتها هستند و باور دارند که این بند انگشتی‌ها امنیت کافی ندارند، باعث کاهش توانایی دستگاه می‌شوند و اجازه عملکرد در حد استاندارد به سیستم نمی‌دهند. اما آمار نشان می‌دهد که کاربران واقعا از داشتن شکافی تحت عنوان شکاف کارت حافظه لذت می‌برند و اطمینان خاطر پیدا می‌کنند.

مشخصا تمام اس دی کارت‌ها عملکرد یکسان ندارند و برخی واقعا ضعیف عمل می‌کنند، اما پشتیبانی از کارت حافظه واقعا دوست داشتنی است، پس سازنده محترم لطفا ما را از داشتن چنین چیزی محروم نکن، حتی اگر مجبور به پرداخت مقدار زیادی پول برای خریدن یک کارت حافظه خوب باشیم.

4.بلاتورها

Bloatware

بله اندرویدی‌ها واقعا می‌دانند که این برنامه‌های پیش فرض درون دستگاهشان که هیچ جوره هم (مگر اینکه کاربر حرفه‌ای باشید و بخواهید دستگاه خود را روت کنید) پاک نمی‌شوند چقدر می‌توانند اعصاب خرد کن باشند.

شاید به همین دلیل هم بوده است که دولت کره به کمپانی‌ها گفته که بلاتورها باید مثل باقی برنامه‌ها حذف شدنی باشند.

5.سندروم گوشی کوچک

The-tiny-earpiece-syndrome

واقع نمی‌دانیم که مشکل مهندسی سازندگان کی برطرف خواهد شد. کمی بزرگتر کردن گوشی تلفن آنقدرها هم کار سختی نخواهد بود. این مشکل شاید ناشی از آن است که کیفیت تماس در اسمارتفونها این روزها مثل گذشته اهمیت ندارد .

6.دستگاه‌های سنگین وزن

Devices-that-weigh-a-ton

با اینکه این روزها باریک اندام و سبک وزن بودن اهمیت زیادی پیدا کرده است، هنوز هم هستند سازندگانی که تلفنهایی سنگین وزن می‌سازند که بیشتر از اینکه یک تلفن باشند می‌توان از آنها به عنوان وسیله دفاعی استفاده کرد.

7.سنگینی پوسته اندروید

Gingerlock

بپذیریم، پوسته‌ای مثل تاچ ویز سامسونگ واقعا بسیار ضعیف بهینه شده است، سرعتش پایین است و کارایی دستگاه را کاهش می‌دهد. مثلا بدون توجه به سخت‌افزار، در گلکسی اس 5 می‌بینیم که توقفهایی در هنگام کار وجود دارد. البته این فقط مختص سامسونگ نمی‌شود و ال‌جی هم چنین مشکلی هر چند کمتر دارد.

8. استفاده از پلاستیک

Using-plastic-that-is-downright-cheap

با اینکه تلاشهای زیادی برای زیباتر کردن پلاستیک استفاده شده در بدنه اسمارتفونها شده است، اما بی‌آیید واقع بین باشیم، کسی پلاستیک دوست ندارد. درست است که استفاده از پلاستیک در دستگاه از قیمتش می‌کاهد، اما فلز کجا و پلاستیک کجا!

9.قاب پشتی در نقش یک جذب کننده اثر انگشت

Fingerprint-magnet-back-plates

پیش از این از اثر انگشت حرف زدیم، ولی این موضوع بیشتر به قسمت پشتی دستگاه باز می‌گردد. ماندن اثر انگشت روی قاب پشتی واقعا کابوس است.

این مشکل بیشتر مربوط به پلاستیک‌های براق می‌شود. لطفا فکری بحال آن شود!

 

1 در مورد “9 کار اعصاب خرد کن سازندگان در اسمارتفون‌ها”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH