زمانی که برادران بزرگ اندرویدی، برادر کوچک خود را به فراموشی می‌سپارند؟!

Jelly-Bean

بالاخره رکوردها جابه جا شدند و 3 برادر بزرگ‌تر اندرویدی (نسخه 4.0، نسخه 4.1 و نسخه 4.2) توانستند رکورد میزان استفاده از این نسخه‌ها را جابه جا نمایند و ورژن 2.3 را به رتبه‌های پایین‌تر سوق دهند.
بر اساس آمارهایی که از طرف سایت توسعه دهندگان اندروید منتشر شده است، در ابتدای ماه مارس میلادی (اسفند ماه) به طور کلی 45.1 درصد استفاده از سیستم عامل پر فروغ اندروید، مربوط به سه پسر ارشد و بزرگ‌ترگوگل بود و فرزند کوچک‌تر اندروید (نسخه نان زنجبیلی) در صدر جدول استفاده قرار گرفته بود. اما در ماه ژانویه (دی ماه) ورق به نفع براداران بزرگ‌تر برگشت. در ابندای این ماه میزان استفاده از این سیستم عامل تا حدی کاهش یافت که می‌توان براساس آمار منتشر شده گفت که در ابتدای این ماه میزان استفاده کاربران سیستم عامل اندروید، از نسخه 2.3، 47.6 درصد بود اما در تازه‌ترین خبرها به نظر می‌رسد که بالاخره نسخه 2.3 بازی را به براداران بزرگ‌تر خود واگذار نموده و مدال طلایش را از دست داد چرا که میزان استفاده از نسخه 2.3 با 3.4 درصد نزول به 44.2 درصد رسید.

9 در مورد “زمانی که برادران بزرگ اندرویدی، برادر کوچک خود را به فراموشی می‌سپارند؟!”

  1. محمد جهاني

    نسخه های قدیمی هیچ قابلیت بهتری نسبت به نسخه های جدید ندارن فقط میزان استفاده از منابع سخت افزاریشون کم تره فقط همین.

  2. محمد جهاني

    در پاسخ باید عرض کنم که چون میزان استفاده از دیوایس های هوشمند اندرویدی قدیمی غیر قابل اپدیت بالاس پس درصد نسخه های قدیمی بالاتر میره-مثل:اکسپریا ایکس ۸,ایس سامسونگ و …

  3. این خبر خبره خوبی بود اگه این افزایش به خاطر آپدیت گوشی های قدیمی بالا میرفت نه به خاطر آمدن گوشی های جدید

  4. یه سوال
    مگه نسخه های بالاتر یه سیستم عامل بهتر از نسخه های پایینتر نیست و در واقع کامل شده قبلی ها نیست پس چرا باید اصلا سراغ نسخه های پایینتر رفت؟ یعنی ممکنه یه نسخه پایینتر قابلیتی داشته باشه که نسخه های بالاتر نداشته باشند؟ یعنی همچین چیزی ممکنه؟ اگه هست میشه چند تا مثال بزنید لطفا.

    1. این که میبینید نسخه 2.3 استفاده بیشتری داشته بخاطر پایداریشه نه اینکه کسی بره سراغ نسخه پایینتر …
      منظورم اینه که بین نسخه 2.3 تا 4 باگ هایی داشته که گوگل سریعا نسخه بعدی را میداده و تعداد گوشی هایی که با اون نسخه ها بوده کمتره و این که 2.3 محبوبه بخاطر پایدار بودن بوده که روی گوشی های قدیمی بازار بوده و اپدیتی براش نیومده
      و تازه داره این اتفاق میفته ..

    2. کسی سراغ نسخه های پایینی نمیره اگه میبیند که 40 درصد از نان زنجبیلی استفاده میکنند این هس که گوشی هاشون آپدیت نمیشه نه به خاطر علاقه به gingerbread

    3. بله مثلا در نسخه 2.0 تا 2.3 میتوان از نرم افزار jbed برای اجرای بازی ها و نرم افزار های جاوا استفاده کرد که برای کسانی که به هر دلیلی مثلا همراه بانک نیاز به استفاده از نرم افزار های جاوا دارند بسیار عالی هست.
      ولی در نسخه های 3.0 و 3.1 و 3.2 و 4.0 و 4.1 و 4.2 این امکان وجود ندارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH