هوآوی دیشب از گوشی های پرچم دار سری Huawei mate ۲۰ در منطقه خاورمیانه و آفریقا رونمایی کرد. این مراسم باشکوه در در کنار بلندترین برج دنیا یعنی برج خلیفه دبی با استقبالی کم نظیر از سوی کاربران و کارشناسان برگزار شد. در این رونمایی تصاویری از گوشی های سری Huawei mate ۲۰ به همراه قابلیت های اصلی آنها به صورت پروجکشن روی این برج نمایش داده شد.
جین ژیائو مدیر منطقه ای هوآوی در این مراسم گفت: “هوآوی از اینکه توانسته است اولین شرکتی در حوزه گوشی های هوشمند باشد که هوش مصنوعی را به صورت کاربردی به کاربران خود عرضه کند به خود می بالد. با وجود نوآوری هایی مانند دوربین های ماتریسی، باتری های پر ظرفیت و سیستم شارژ معکوس بی سیم هواوی تمام تلاش خود را کرده است که محصولی را کاملاً منطبق با نیازهای روزانه کاربران عرضه کند.”
در کنار تصاویری پروجکشنی که روی بلندترین برج دنیا از Huawei mate ۲۰ و قابلیت های آن به نمایش گذاشته شد، جین ژیائو طی صحبت هایی ضمن اشاره به رتبه دوم هوآوی بین سایر برندها در منطقه از حیث سهم بازار، به اقداماتی که توانسته چنین موفقیتی را برای هوآوی پدید آورد اشاره کرد. به علاوه او افزود که هوآوی به عنوان اسپانسر اصلی مسابقات فوتبال ساحلی منطقه انتخاب شده است.
پس از صحبت های جین ژیائو، او به همراه برخی مقام بلندپایه سیاسی و رسانه ای اولین جعبه گوشی Huawei mate ۲۰ را در منطقه به صورت رسمی گشود.
Huawei mate ۲۰ از برخی قابلیت های نوآورانه برخوردار است که برخی برای اولین بار در دنیا گوشی های هوشمند به کاربران عرضه شدهاند.
قیمت و زمان عرضه
بر مبنای اعلام هوآوی، پیش فروش گوشی های Huawei mate ۲۰ امروز در امارات آغاز شده و در تاریخ ۸ نوامبر هم به فروشگاه ها عرضه خواهد شد. قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی ها در امارات ۳۲۹۹ درهم برای مدل Huawei mate ۲۰ pro و ۲۵۹۹ درهم برای مدل Huawei mate ۲۰ خواهد بود.
برای محاسبه قیمت این گوشیها در کشورمان، بایستی بهای درهم را در ریال محاسبه کرده و با افزودن عوارض و مالیات محصول، به قیمت نهایی آن برسیم.







۱۶ تومن ناقابل درمیاد . با نرخ درهم امروز . عیال بار بچه دار بیا که حراج شد . هواوی دارم …