ال جی ادعایی جالب از حکمرانی صفحه خمیده‌ها در آینده‌ای نه چندان دور دارد

Untitled

ال جی می‌گوید تا سال ۲۰۱۸، اسمارتفونهایی چون ال جی جی فلکس، ۴۰٪ از بازار اسمارتفونهای دنیا را از آن خود خواهند کرد.

دکتر رامچان وو در این باره گفته است: “ما از صفحه تخت‌ها دیگر خسته شده‌ایم”. اما حداقل درباره جی فلکس، بحث چیزی بیشتر از خمیده بودن است و کارایی بهتر آن در زمان تماس به واسطه شکلش بیشتر به چشم می‌آید.

ال جی زمان ساخت صفحات خمیده متوجه شد که ساخت اینگونه صفحات در واقع تنها به قابلیت انعطاف پذیری یا خمیده بودن آنها باز نمی‌گردد و قضیه اصلی  ساخت باتری مناسب برای آنها است.  بر اساس طراحی Stack&Folding است که ال جی توانست یک باتری ۳۵۰۰ میلی آمپری را برای این اسمارتفونش برگزیند. جی فلکس واقعا محکم است و می‌تواند ۸۸ پوند وزن را تحمل کند و صاف شود و بدون هیچ آسیبی دوباره به حالت خمیده بازگردد. این آزمایش بیش از ۱۰۰ بار تکرار شد و هیچ آسیبی به این تلفن وارد نشد.

 ساخت جی فلکس ۳ سال به طول انجامید و حالا که همه چیز دست این برند آمده است، تولید دیگر انواع این صفحات قطعا کاری نخواهد داشت و این کمپانی برای آینده تولید صفحاتی را که واقعا قابلیت انعطاف پذیری دارند در دستور کار خود قرار داده است.

دکتر وو برای سال ۲۰۱۵، ۱۵٪ از سهم بازار و سال ۲۰۱۸، ۴۰٪ از سهم بازار را برای اسمارتفونهای خمیده می‌بیند.

۴ در مورد “ال جی ادعایی جالب از حکمرانی صفحه خمیده‌ها در آینده‌ای نه چندان دور دارد”

  1. عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

  2. مگه کمپانیای دیگه بیکار نشستن؟ چی میشه ۲۰۱۸ نوکیا بیاد ار ال جی جلو بزنه بعد کمپانیه ال جی بفهمه که در بازار رقابت حتی ضعیف ترین ها رو هم نباید دست کم گرفت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید