معرفی 10 تا از بهترین لانچرهای اندروید

آیا از نگاه کردن به آیکنهای قدیمی و همیشگی اندروید خسته شده‌اید؟ آیا دلتان می‌خواهد تم دستگاه خود را تغییر دهید؟ بهترین کار نصب یک لانچر زیباست. با داشتن یک لانچر زیبا نه تنها ظاهر هوشمندتان زیباتر خواهد شد، بلکه ویژگی‌های اضافه‌تری چون پوشه‌های هوشمند و جستجوی کمکی هم برای شما فراهم خواهند شد. در متن زیر با 10 لانچر، نوآورانه و پر از ویژیگی که برای اندروید ساخته شده‌اند آشنا می‌شوید.

(Google Now Launcher(GNL

1

پیش از این تنها برای نکسوس 5 قابل دسترس بود، اما در حال حاضر برای تمام دستگاه‌های Google Edition عرضه می‌شود. GNL تمام ابزار سرچ گوگل را در صفحه خانه شما جمع آوری کرده و با اضافه کردن یک نوار جستجو به کاربران اجازه می‌دهد تنها با یک ضربه جستجوی وب و صوتی را انجام دهند. Google Now  در سمت چپ پنل صفحه خانه‌اتان قرار گرفته و کاربران می‌توانند با عبارت “Okay Google” جستجوی صوتی را آغاز کنند.

از لحاظ رابط کاربری GNL نوارهای شفاف و آیکن‌های درشتی را انتخاب کرده است.

Nova Launcher

2

سریع، هوشمند و در حد بالایی قابل تنظیم، نوا لانچر در میان مدرنترین لانچرهای اندرویدی قرار می‌گیرد. نوا بین ظاهر پر زرق و برق و قابلیت تنظیم با کمترین تاثیر در کارایی تعادل ایجاد کرده است و به کاربر اجازه می‌دهد صفحه خانه خود را بدون کند شدن کارایی تغییر دهد. آپشنهای زیادی همراه با این لانچر عرضه می‌شود. از تم‌های رنگی گرفته تا پک‌های آیکنی و از داکها با قابلیت اسکرول تا کشوی برنامه‌های قابل تنظیم، تنظیمات مربوط به پوشه ها و اسکرول بی نهایت، همگی از این لانچر یک برنامه تمام عیار می‌سازند. آپدیت اخیرش هم به کاربران امکان دستیابی به ویژگی‌های رابط کاربری کیت کت، مثل نوارهای شفاف می‌دهد.

EverythingMe Beta

3

بجای ایجاد یک صفحه خانه پر زرق و برق، EverythingMe به هوشمندتر کردن این صفحه می‌پردازد. ویژگی پویا و فوق‌العاده این برنامه به نام “Prediction Bar” برای شما امکان تغییر مجموعه میانبر برنامه‌ها و بوک مارک‌ها، بسته به موقعیت و زمانی از روز که در آن قرار دارید فراهم می‌کند. مثلا برنامه‌های خبرخوان را در صبح، یادداشت و فضای کلاود را در هنگام کار و میانبر برنامه‌های مورد علاقه مثل مدیا پلیر را بعد از ظهر به شما نشان می‌دهد. ویژگی Smart folders برنامه‌ها را به صورت خودکار طبقه بندی می‌کند و یک ابزار جستجو، جستجوی دستگاه را با نتایج وب و توصیه فروشگاه برنامه‌ها  ترکیب می‌کند.

Apex Launcher

4

اپکس لانچر به خاطر ترکیب درست کارایی و ارائه ویژگی‌ها مشهور شده است. ویژگیهای اصلی این لانچز از این قرارند: توانایی تنظیم اندازه  گرید صفحه نمایش تا 9 صفحه و داک با قابلیت اسکرول تا 5 صفحه، اسکرول بی نهایت، انیمیشن‌های ترنزیشن، استایلهای مختلف برای پوشه‌ها، استایلهای چندگانه برای کشوی برنامه‌ها و کلی ویژگی قابل تنظیم دیگر. نسخه پولی بعلاوه ویژگی‌های بیشتری را هم باز می‌کند.

Smart Launcher 2

5

 این لانچر برای کاربران یک صفحه اصلی مینیمالیستی با منویی حاوی حفره‌هایی برای قرار دادن برنامه‌هایی که بیشترین استفاده را از آنها می‌کنید فراهم می‌کند. بعلاوه این لانچر دارای کشوی برنامه‌های هوشمند بوده که به طور خودکار برنامه‌های کاربران را در گروه‌هایی مثل بازی‌ها، اینترنت و مالتی مدیا مرتب کرده و به او اجازه چیدمان دستی را هم می‌دهد. نسخه پولی دارای ویژگی‌هایی اضافه در کاربرد صفحه قفل و صفحه دوم برای قرار دادن ویجت‌ها  است.

Buzz Launcher

6

درست مثل دیگر برنامه‌های لانچر، باز لانچر هم اجازه تغییرات در رابط کاربری‌اتان را می‌دهد. این لانچر نه تنها به شما در ساختن صفحه خانه کمک می‌کند، بلکه اجازه می‌دهد علاقه مندی‌های خود را نیز با دیگران به اشتراک بگذارید. آنهایی که علاقه شدید به ایجاد تغییرات دارند می‌توانند تقریبا در همه قسمت‌های این لانچر دست ببرند و آنرا به گونه‌ای که می‌خواهند طراحی کنند.

Zeam Launcher

7

اگر به دنبال زرق و برق و اجازه تغییرات و تنظیمات با هم هستید، به دنبال این لانچر نروید. در عوض آنچه زیم به شما هدیه می‌دهد، یک رابط کاربری سبک با ویژگی‌های کم است. این رابط کاربری سبک برای بالا بردن سرعت دستگاه‌های قدیمی بسیار عالیست. البته چندان هم بدون ویژگی نیست. مثلا 7 پنل صفحه خانه، یک پوشه تنظیم شدنی برنامه و گرید محتوا ارائه می‌دهد و کاربر می‌تواند حرکات مختلفی را که خودش تعیین کرده برای اجرای دستورات اجرا کند.

ADW Launcher

8

خوبی این لانچر سازگار بودن آن با دستگاه‌های قدیمی و جدید اندروید است. این لانچر بر روی اندروید 1.6 نیز کار می‌کند.ADW کلی پوسته، داک وپوشه‌هایی که از حرکات دست پشتیبانی می‌کنند  دارد و نسخه پولی آن آپشنهایی چون ترنزیشن‌ها و کشوی برنامه‌های جدید نیز ارائه می‌دهد.

GO Launcher EX

9

GO Launcher EX اکوسیستمی از تنظیمات مثل هزاران تم، تعداد زیادی ترنزیشن برای نویگیشن و قابلیت باز شدن برنامه‌ها با حرکت دست را ارائه می‌دهد. برای آنهایی که صاحب دستگاه‌های قدیمیتر اندروید هستند، باید گفت که گو لانچر از اندروید 2.0 به بالا را پشتیبانی می‌کند.

Action Launcher Pro

10

این لانچر رابط کاربری کاملا متفاوت با رابط اندروید را ارائه می‌دهد.کشوی برنامه‌های ویژه آن به کاربر امکان می‌دهد که با مرتب کردن برنامه‌ها طبق حروف الفبا به راحتی به آنها دسترسی داشته باشد. حرکت مخصوصی به نام “Cover” در قسمت بالای آیکن یک پوشه، به شما اجازه اجرای آن برنامه بدون دسترسی به میانبرش را می‌دهد. بعلاوه، اکشن لانچر تمام ویژگی‌های معمول یک لانچر، مثل تغییر صفحه خانه، پنهان کردن برنامه‌ها، تنظیم داک و پیمایش آیکنها را نیز شامل می‌شود.

7 در مورد “معرفی 10 تا از بهترین لانچرهای اندروید”

  1. گو لانچر و زرو هر دومحصول یک شرکت هستند و البته پرطرفدارین تم های موجود در بازار اندروید هستن..من از اغلب تم ها استفاده کردم..دوستی گفتن نکست لانچر..بله شیکه ولی بسیار مصرف باتریش بالاس…من بااین اوصاف از Apus بخاطر خبرخوانی که داره و از فارسی پشتیبانی میکنه و مصرفش پایینه و سرعتشم هم بالاس استفاده میکنم..اونایی که دنبال زیبایی هستن پیشنهادم گو لانچر و زرو هستش

  2. الکی دنبال نگردید..من همه لانچرها روچند تا بیشتر از این بالایی ها نصب کردم…بهترین go launcher ex هست شک نکنید واقعا هر چیزی که بخواید تو تنظیمات بسیار ساده و زیادش هست فقط یه کوچولو سنگین تره…nova launcher هم بدک نیست…..ولی تو تواب هیچکدومشون به go launcher ex نمیرسن

  3. بهترین و پرامکانات‌ترین و قابل انعطاف‌ترین و محبوب‌ترین لانچر در مارکت‌های گوناگون Next Launcher هست

  4. اسمارت لانچر بهترینه

    هم رابط کاربری خوبی داره و هم بسیار منوی گوشی رو زیبا می کنه =D

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH