سامسونگ گلکسی S22 از تست دوام سربلند بیرون آمد

تنها چند روز پس از معرفی اسمارت‌فون‌های سری گلکسی S22 سامسونگ، این پرچم‌داران جدید در معرض کالبدشکافی و اجرای تست‌های مختلف دوام قرار گرفتند. نمونه‌ای از این تست‌ها توسط یک فعال یوتیوبی با شناسه PBKreviews اجرا شده و بر اساس نتایج، عملکرد کوچک‌ترین عضو خانواده گلکسی S22 در هر 2 حوزه بسیار مناسب بوده است.

تست دوام با غوطه‌ور شدن 1 دقیقه‌ای هندست درون آب آغاز می‌شود. بهره‌مندی گلکسی S22 از گواهی حفاظتی IP68 موجب می‌شود تا این اقدام هیچ‌گونه تهدیدی را متوجه هندست نکند. تست خراشیدگی نمایشگر نشان‌دهنده ظهور خراش‌های عمیق روی پنل در سطح 8 مقیاس سختی موس است. این نتیجه‌ برای یک نمایشگر شیشه‌ای نسبتا معمول است؛ حتی اگر پنل مورد اشاره از آخرین نسل پوشش‌های محافظ موسوم به گوریلا گلس +Victus استفاده کرده باشد. پوشش شیشه‌ای مورد استفاده در پنل پشتی نیز کاملا مشابه با نمونه به‌کارگیری شده در نمایشگر جلویی بوده و در همان سطح 8 مقیاس سختی موس دچار خراشیدگی می‌شود.

قاب گوشی، دکمه‌ها، ماژول جزیره‌ای شکل دوربین و سینی سیم‌کارت همگی از جنس آلومینیوم ساخته شده‌اند؛ پدیده‌ای که به استحکام و یکپارچگی ساختاری بیش‌تر دستگاه کمک می‌کند. خم کردن گوشی از هر یک از طرفین موجب خمیدگی یا آسیب‌دیدگی دستگاه نشده و این موضوع امتیاز دوام 10 از 10 را برای گلکسی S22 به ارمغان می‌آورد. ویدیوی مربوط به تست دوام گلکسی S22 در اینجا قابل مشاهده است.

فرآیند کالبدشکافی گوشی با جداسازی پنل پشتی شیشه‌ای آغاز می‌شود. پنل شیشه‌ای پشتی به فریم فلزی دوربین متصل شده و با استفاده از چسب در جای خود نگه داشته می‌شود. دسترسی به سیم‌پیچ مخصوص شارژ بی‌سیم و آنتن NFC مستلزم باز کردن مجموعا 19 پیچ خواهد بود.

جداسازی کابل‌های انعطاف‌پذیر باتری و پوشش پلاستیکی فوقانی موجب رها شدن برد اصلی گوشی می‌شود. این برد از اجزای کلیدی شامل تراشه، رم، حافظه‌داخلی و دوربین‌های سه‌گانه پشتی میزبانی می‌کند. سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی و ماژول‌های تله‌فوتو 10 مگاپیکسلی همگی از قابلیت OIS برخوردار هستند؛ موضوعی که در ویدیو نیز به آن اشاره شده است. مرحله بعدی جداسازی اسپیکرهای فوقانی و تحتانی است.

تعویض نمایشگر مستلزم جداسازی اجزای کلیدی گوشی و حرارت دادن قسمت جلویی آن جهت شل شدن چسب‌ها است. باتری 3700 میلی‌آمپرساعتی هندست فاقد زبانه‌های کششی بوده و تعمیرکاران به منظور جداسازی آن بایستی از الکل حلال و گیره پنس استفاده کنند. در نتیجه گلکسی S22 امتیاز تعمیرپذیری مناسب 7.5 از 10 را به خود اختصاص می‌دهد. ویدیوی کالبدشکافی گلکسی S22 در اینجا قابل مشاهده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH