سامسونگ از اولین مانیتور اولد جهان با نرخ نوسازی ۵۰۰ هرتزی رونمایی کرد

سامسونگ بالاخره مانیتور Odyssey OLED G6 خود را در بازارهای جهانی عرضه می‌کند؛ محصولی که نخستین بار در نمایشگاه CES ۲۰۲۵ طی ماه ژانویه به معرض نمایش گذاشته شد. این مانیتور به‌عنوان اولین نمایشگر اولد جهان با نرخ نوسازی ۵۰۰ هرتزی شناخته شده و اکنون در بازارهای منتخب منطقه جنوب شرق آسیا از جمله سنگاپور، تایلند، ویتنام و مالزی به‌طور رسمی عرضه می‌شود.

اودیسه اولد G6 (با شناسه G60SF) یک نمایشگر با رزولوشن QHD (معادل ۲۵۶۰×۱۴۴۰ پیکسل) بوده که برای دستیابی به نرخ نوسازی ۵۰۰ هرتزی و زمان پاسخگویی ۰.۰۳ میلی‌ثانیه‌ای gray-to-gray از فناوری QD-OLED بهره می‌گیرد. اگرچه نرخ نوسازی ۵۰۰ هرتزی ویژگی شاخص این نمایشگر قلمداد می‌شود؛ اما سامسونگ به‌همراه آن، ویژگی‌های مورد نظر گیمرهای حرفه‌ای را نیز ارائه نموده است. این پنل به منظور کاهش میزان پرش تصویر از گواهینامه‌های AMD FreeSync Premium Pro و NVIDIA G-SYNC Compatible پشتیبانی می‌کند.

همچنین بهره‌مندی از استاندارد VESA DisplayHDR True Black ۵۰۰ نیز حفظ محدوده دینامیکی و نمایش عمیق‌تر رنگ مشکی را تضمین می‌کند. این مانیتور به منظور جلوگیری از سوختگی می‌تواند روشنایی تصاویر ثابت نظیر لوگوها و نوارهای وظیفه را به‌طور خودکار کاهش دهد. از سوی دیگر فناوری اختصاصی +OLED Safeguard برای کاهش مشکلات سوختگی در طول استفاده طولانی‌مدت ارائه شده است. پوشش ضد انعکاسی Glare Free نیز با کاهش میزان نور خیره‌کننده ساطع شده از محیط، امکان حواس‌پرتی کاربران را به حداقل می‌رساند.

این نمایشگر دارای حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیتی است؛ اگرچه چنین سطحی از روشنایی احتمالا در استفاده معمول مشاهده نشده و صرفا هنگام نمایش برخی محتواهای HDR خاص قابل دسترس خواهد بود. بعلاوه نمایشگر جدید دارای تائیدیه Pantone Validated است؛ بدان معنا که با استانداردهای Pantone برای دقت رنگ مطابقت دارد. به گفته سامسونگ این مانیتور قادر به بازتولید بیش از ۲۱۰۰ رنگ و بالغ بر ۱۱۰ تون رنگ پوست از کتابخانه Pantone است.

این نمایشگر به منظور کنترل دما از یک سیستم خنک‌کننده پویا با لوله‌های حرارتی تپنده بهره می‌گیرد. سامانه مذکور دارای خنک‌کننده‌ای با قابلیت تبخیر و چگالش است تا گرما را ۵ برابر سریع‌تر از یک ورق گرافیتی دفع کند. مانیتور Odyssey OLED G6 با برچسب قیمتی ۱۴۸۸ دلار سنگاپور (حدود ۱۱۴۷ دلار آمریکا) عرضه می‌شود. پیش‌سفارش این محصول هم‌اکنون در کشورهای سنگاپور، تایلند، ویتنام و مالزی آغاز شده است.

سامسونگ برای عرضه این محصول در بازارهایی فراتر از جنوب شرقی آسیا به تاریخ دقیقی اشاره نکرده است؛ اما انتظار می‌رود که طی ماه‌های آینده شاهد عرضه تدریجی آن در عرصه جهانی باشیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید