گوگل

گوگل AI Plus ارزان‌تر و پرظرفیت‌تر شد؛ فضای ابری دو برابر، قیمت کمتر از نصف

گوگل در حالی که دیروز با ادغام مدل هوش مصنوعی جمنای خود در سیری اپل یک پیروزی بزرگ را جشن گرفت، فشار خود را برای کسب سهم بیشتر از بازار هوش مصنوعی افزایش داد و قیمت پایه‌ترین اشتراک AI خود را کاهش داد. اشتراک Google AI Plus که پیش از این ماهانه ۸ دلار با ۲۰۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری ارائه می‌شد، حالا با قیمت ۵ دلار در ماه در دسترس است. این خبر را ویکاس کانسال، مدیر محصول اشتراک‌های Google AI، از طریق حساب کاربری‌اش در X منتشر کرد.

قیمت این اشتراک در برخی کشورها به این شکل است: ۷ دلار کانادا، ۴.۵۰ پوند، ۵ یورو و ۴۰۰ روپیه هند. برای مشاهده قیمت محلی خود می‌توانید به صفحه رسمی Google One مراجعه کنید.

گوگل AI Plus

در کنار کاهش قیمت، فضای ذخیره‌سازی ابری این اشتراک دو برابر شده و از ۲۰۰ به ۴۰۰ گیگابایت افزایش یافته است. این فضا نه‌تنها برای ابزارهای هوش مصنوعی، بلکه برای Gmail، Google Drive و Google Photos نیز قابل استفاده است و به نظر می‌رسد Google AI Plus عملاً جای پلن‌های قدیمی Google One را گرفته است.

از نظر قابلیت‌ها، مشترکان این پلن به امکاناتی مانند دستیار جمنای در صندوق ورودی جیمیل، سرویس Daily Brief و مدل جمنای Omni برای تولید ویدیو دسترسی خواهند داشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید