گوگل

اندروید ۱۷ از آیفون جلو زد؛ کنترل والدین بدون نیاز به اپ جداگانه روی همه گوشی‌ها

گوگل با انتشار اندروید ۱۷، یکی از محبوب‌ترین قابلیت‌های خود را از انحصار گوشی‌های پیکسل خارج کرد. کنترل‌های والدین که تا پیش از این تنها روی پیکسل در دسترس بود، اکنون به‌صورت پیش‌فرض در تنظیمات همه گوشی‌های اندرویدی، از جمله سامسونگ و موتورولا، جای گرفته است؛ بدون نیاز به ساخت حساب Family Link یا نصب برنامه جداگانه.

همه‌چیز پشت یک پین، داخل تنظیمات

تمام ابزارهای نظارتی در یک بخش واحد از منوی تنظیمات گردآوری شده‌اند و با یک پین چهاررقمی قفل می‌شوند تا فرزندان نتوانند به‌راحتی آن را دور بزنند. والدین از طریق این بخش می‌توانند سقف زمانی روزانه برای استفاده از گوشی تعیین کنند، ساعت‌های شب را به‌عنوان بازه قفل خودکار دستگاه تنظیم کنند، فیلتر محتوای گوگل‌پلی را بر اساس رده سنی فعال کنند و دسترسی به اپلیکیشن‌های خاص را محدود یا کاملاً مسدود کنند.

اندروید 17

اندروید زودتر از آیفون به خط رسید

این اقدام گوگل از یک جنبه دیگر هم اهمیت دارد؛ اپل قرار است ابزارهای نظارت والدین خود را تا پاییز امسال به‌روزرسانی کند، اما گوگل با اندروید ۱۷ پیش از آن این کار را انجام داده است. خانواده‌های اندرویدی بدون انتظار بیشتر می‌توانند از این قابلیت‌ها بهره‌مند شوند.

مینی بروکس، مدیر جهانی بخش کودکان و خانواده گوگل، در این رابطه گفت که هدف از این به‌روزرسانی، فراهم کردن آرامش خاطر بیشتر برای خانواده‌ها و کمک به آن‌هاست تا بهترین انتخاب را برای سلامت دیجیتال فرزندانشان داشته باشند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید