Firefly AI

ادوبی دستیار Firefly AI را به فتوشاپ و پریمیر آورد

ادوبی از گسترش قابلیت‌های دستیار هوش مصنوعی Firefly AI Assistant خبر داد و اعلام کرد این ابزار از امروز به‌صورت مستقیم در برخی از محبوب‌ترین نرم‌افزارهای Creative Cloud از جمله Premiere Pro، Photoshop، Illustrator، InDesign و Frame.io در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

این شرکت همچنین نسخه به‌روزشده‌ای از محیط Firefly Creative AI Studio را معرفی کرده که با قابلیت‌های جدید، تجربه کار با ابزارهای هوش مصنوعی را برای طراحان، تدوینگران و تولیدکنندگان محتوا به سطح بالاتری می‌رساند.

یکی از مهم‌ترین تغییرات جدید، ارتقای توانایی Firefly AI Assistant در حفظ و استفاده از اطلاعات پروژه‌های قبلی است. قابلیت تازه‌ای با نام Elements به کاربران اجازه می‌دهد شخصیت‌ها، اشیا، لوکیشن‌ها و سایر عناصر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را ذخیره کرده و در پروژه‌های آینده مجدداً مورد استفاده قرار دهند. ادوبی معتقد است این ویژگی به حفظ یکپارچگی بصری و هویتی در کمپین‌های تبلیغاتی، داستان‌ها و پروژه‌های خلاقانه کمک خواهد کرد.

در کنار این قابلیت، امکان سازمان‌دهی پروژه‌ها و دارایی‌های تولیدشده نیز به Firefly اضافه شده است. کاربران اکنون می‌توانند فایل‌ها، تصاویر، ویدئوها و خروجی‌های مختلف را در قالب پروژه‌های مجزا دسته‌بندی کنند تا دسترسی به آثار قبلی و ادامه کار روی آن‌ها ساده‌تر شود.

Firefly AI

ادوبی همچنین مجموعه‌ای از مهارت‌های جدید را به دستیار هوش مصنوعی خود افزوده است. Firefly AI Assistant اکنون می‌تواند در طراحی هویت برند به کاربران کمک کند و عناصری مانند لوگو، رنگ‌بندی، سبک طراحی و سایر ویژگی‌های بصری برند را در تمام محتوای تولیدی حفظ کند.

از دیگر قابلیت‌های تازه این دستیار می‌توان به ساخت نسخه اولیه تدوین ویدئو از چند کلیپ مختلف و همچنین تولید ویدئو بر اساس استوری‌بورد اشاره کرد؛ امکاناتی که می‌توانند فرآیند تولید محتوا را به میزان قابل توجهی سرعت ببخشند.

یکی از مهم‌ترین تغییرات این به‌روزرسانی، اضافه شدن رابط کاربری اختصاصی Firefly AI Assistant به نرم‌افزارهای Creative Cloud است. پیش از این، دستیار هوش مصنوعی ادوبی می‌توانست برخی دستورات را در برنامه‌های مختلف اجرا کند، اما کاربران امکان تعامل مستقیم با آن در داخل نرم‌افزارها را نداشتند. اکنون یک نوار کناری اختصاصی به Premiere Pro، Photoshop، Illustrator، InDesign و Frame.io اضافه شده که از طریق آن می‌توان مستقیماً با دستیار هوش مصنوعی ارتباط برقرار کرد.

ادوبی تأکید کرده است هدف اصلی Firefly AI Assistant جایگزینی کاربران نیست، بلکه حذف کارهای تکراری و زمان‌بر است. برای مثال، در یکی از نمایش‌های رسمی این شرکت، دستیار هوش مصنوعی توانست در Illustrator موقعیت صدها دایره با اندازه‌ها و رنگ‌های متفاوت را به‌صورت خودکار تغییر دهد؛ کاری که انجام دستی آن زمان زیادی نیاز داشت.

با وجود این، Firefly AI Assistant هنوز یک عامل کنترل‌کننده کامل رایانه محسوب نمی‌شود و نمی‌تواند نشانگر ماوس را در اختیار بگیرد یا آموزش‌های مرحله‌به‌مرحله را به‌صورت عملی اجرا کند. ادوبی می‌گوید تمرکز فعلی این فناوری بر کاهش زمان انجام کارهای تکراری و افزایش زمان اختصاص‌یافته به تصمیم‌گیری‌های خلاقانه است.

نسخه بتای عمومی Firefly AI Assistant از امروز در نرم‌افزارهای Premiere Pro، Photoshop، Illustrator، InDesign و Frame.io در دسترس قرار گرفته است. همچنین محیط جدید Firefly Creative AI Studio فعلاً به‌صورت بتای محدود ارائه می‌شود و علاقه‌مندان برای دسترسی به آن باید در فهرست انتظار ثبت‌نام کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید