Nothing Phone (4b)

نسخه ویژه Nothing Phone (4b) با همکاری تیم کریکت RCB معرفی می‌شود

شرکت Nothing در آستانه رونمایی رسمی از گوشی Nothing Phone (4b)، از عرضه یک نسخه ویژه با نام RCB Edition خبر داد. این مدل با همکاری تیم کریکت Royal Challengers Bengaluru (RCB) توسعه یافته و قرار است هم‌زمان با معرفی رسمی گوشی در ۱۶ تیر ۱۴۰۵ رونمایی شود.

همکاری Nothing با تیم RCB اتفاق غیرمنتظره‌ای نیست؛ زیرا این برند یکی از حامیان مالی باشگاه محسوب می‌شود. در همین راستا، Nothing با انتشار ویدیویی در اینستاگرام اعلام کرد بازیکنان تیم RCB در انتخاب طراحی نسخه ویژه Phone (4b) مشارکت داشته‌اند.

بر اساس این ویدیو، دو طرح مختلف برای نسخه RCB Edition در نظر گرفته شده بود که بازیکنان یکی از آن‌ها را انتخاب کردند. اگرچه Nothing هنوز طراحی نهایی را به نمایش نگذاشته است، اما برخی از بازیکنان در این ویدیو احتمال داده‌اند که نسخه منتخب با رنگ قرمز مات عرضه شود.

Nothing Phone (4b)

نسخه RCB Edition در کنار رنگ‌بندی‌های استاندارد مشکی، سفید و آبی که پیش‌تر در گزارش‌ها فاش شده بودند، به بازار خواهد آمد و انتظار می‌رود ظاهر متفاوتی نسبت به مدل‌های معمولی داشته باشد.

طبق جدیدترین شایعات، Nothing Phone (4b) به نمایشگر ۶.۷ اینچی AMOLED مجهز خواهد بود و از تراشه Snapdragon 6 Gen 4 قدرت می‌گیرد. همچنین گفته می‌شود این گوشی با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی عرضه خواهد شد.

در بخش دوربین نیز انتظار می‌رود Nothing از یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال (OIS)، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی استفاده کند.

انرژی این دستگاه نیز احتمالاً توسط یک باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی تأمین خواهد شد که می‌تواند یکی از نقاط قوت Nothing Phone (4b) در میان گوشی‌های میان‌رده باشد.

البته Nothing تاکنون مشخصات فنی این گوشی را به‌طور رسمی تأیید نکرده و اطلاعات منتشرشده درباره سخت‌افزار آن بر پایه گزارش‌ها و شایعات اخیر است. جزئیات نهایی هم‌زمان با مراسم معرفی رسمی اعلام خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید