حسرت و اندوه برای ویندوزفونی‌ها: لومیا ۱۰۳۰ وارد بازار نخواهد شد!

در طی روز‌های اخیر اخباری را در آی‌تی‌رسان مطالعه کردیم که نشان از یک پرچم‌دار تمام عیار ویندوزفونی می‌دادند. اسمارت فونی که قرار بود جایگزینی مناسب برای لومیا ۱۰۲۰ باشد. این گوشی بر اساس شایعات، مشخصات بسیار خوبی داشت و تمام دوست داران ویندوز فون منتظر آن بودند تا  آبرویشان را بخرد. اما Tom Warren نویسنده وب‌سایت Verge اخیرا اعلام کرده است که این اسمارت فون مراحل ابتدایی خود را گذرانده اما وارد بازار نخواهد شد و نباید منتظر لومیا ۱۰۳۰ باشیم.

Nokia-McLaren-1-620x465

لومیا ۱۰۳۰ که با نام رمز مک لارن منتشر شده بود، در شایعات نشان از دوربین ۵۰ مگاپیکسلی و لمس سه بعدی می‌داد. همچنین فرد مذکور اشاره کرده است که دوربین این محصول ۲۰ مگاپیکسلی بوده و شایعات در مورد دوربین ۵۰ مگاپیکسلی آن درست نبوده‌اند.

لومیا ۱۰۳۰ محصولی بود که بر اساس مشخصاتی (فرضی) که داشت، می‌توانست یک پرچم‌دار تمام عیار برای ویندوز فون و مایکروسافت باشد که متاسفانه محقق نشد. اکنون تمام چشم‌ها به سوی مایکروسافت دوخته شده تا ببینند فرزند جدید این کمپانی چه شکل و شمایلی خواهد داشت و با کدام ویژگی‌هایش می‌تواند کمپانی خود را نیز رو سفید کند.

احتمالا محصول بعدی مایکروسافت در سال ۲۰۱۵ معرفی خواهد شد که تاکنون شایعاتی نیز از آن به بیرون درز نکرده است.

۳ در مورد “حسرت و اندوه برای ویندوزفونی‌ها: لومیا ۱۰۳۰ وارد بازار نخواهد شد!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید