بهترین صفحه‌کلیدهای اندروید را بشناسید! ( به همراه لینک دانلود)

android-keyboards-644x373مدت‌هاست که در تلفن‌های هوشمند امروزی شاهد حضور صفحه‌ کلید‌های نرم‌افزاری و لمسی هستیم و دیگر تقریبا در تلفن‌های هوشمند به غیر از بلک‌بری صفحه کلید فیزیکی را شاهد نیستیم.

با اینکه صفحه کلید پیش‌فرض ارایه شده در سیستم عامل اندروید امکانات بسیار خوب و با کیفیتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد اما باز هم هستند کاربرانی که از این کیبورد چندان راضی به نظر نمی‌آیند. یکی از بهترین ویژگی‌های اندروید این است که سیستم عاملی بسیار باز بوده که همین عامل باعث گشته تا اپلیکیشن‌های شخص ثالث را تقریبا برای همه بخش‌های آن ببینیم. تعداد بسیار زیادی صفحه کلید شخص ثالث نیز برای اندروید ساخته شده که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

اما چرا به تغییر صفحه کلید نیاز خواهید داشت؟

قبل از اینکه بخواهید اقدام به نصب صفحه کلیدهای مختلف بر روی دستگاه خود نمایید، خوب است که بدانید به چه دلیلی قصد انجام اینکار را دارید. بسیاری از افراد امکان دارد یکی از این دلایل را بیاورند: چیدمان مناسب کلید‌ها، وجود ویژگی‌هایی مانند کامل کننده متن خودکار، بازخورد مناسب در هنگام لمس، وجود نماها و زبان‌های مختلف، شکل ظاهری و گرافیک صفحه کلید، اندازه کلیدها و … .

تغییر دادن صفحه کلید کار سختی نیست، بنابراین اگر نمی‌دانید کدام صفحه کلید برای شما مناسب است، تست کردن موارد مختلف می‌تواند باعث شود بهترین گزینه را بیابید.

شما می‌توانید این کیبوردها را از فروشگاه گوگل پلی یا فروشگاه‌های دیگری مانند بازار، مایکت و … دانلود کنید. برای تغییر دادن صفحه کلید پیش‌فرض گوشی یا تبلت اندرویدی خود ابتدا به بخش تنظیمات اندروید رفته و سپس گزینه Language and Input را انتخاب کنید. حالا بر روی Current Keyboard تپ کنید و شما لیستی از صفحه کلیدهای نصب شده را مشاهده خواهید کرد که می‌توانید از میان آن‌ها یکی را به دلخواه انتخاب کنید. اما کدام بهتر است؟

خب، در این مطلب ما تعدادی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین صفحه کلیدهای شخص ثالث این سیستم عامل را به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید بر اساس نیازتان یکی را به دلخواه خود برگزینید. با آی‌تی‌رسان همراه باشید.

Google Keyboard – رایگان

com.google.android.inputmethod.latin0.jpgاشتباه نکنید! صفحه کلید خالص گوگل یکی از بهترین کیبوردها در بازار اپلیکیشن‌های اندروید محسوب می‌شود. این صفحه کلید شامل گزینه‌هایی است که حتی به نوعی باعث شده شما بتوانید چندین امکان از چندین صفحه کلید شخص ثالث را یکجا تجربه کنید.

زیبا! این کلمه‌ای برای توصیف سبک طراحی متریال فوق العاده Google Keyboard است که حال و هوای اندروید آبنبات چوبی را حداقل در بخش صفحه کلید برایتان به ارمغان می‌آورد و امکاناتش نیز واقعا عالی هستند.

یکی از بهترین ویژگی‌های این صفحه کلید، پشتیبانی از ژست‌ برا تایپ کلمه و حتی جملات است بطوریکه می‌توانید بدون برداشتن انگشت از صفحه نمایش و با سوایپ بین حروف، اقدام به تایپ کنید. همچنین این کیبورد یک فرهنگ لغت هوشمند دارد که بر اساس نوع کلماتی که تایپ می‌کنید می‌تواند بهینه شود تا آن‌ها را در دفعات بعدی هنگام نوشتن به شما پیشنهاد بدهد. متن پیشگو از بهترین قابلیت‌هایی است که در صفحه کلید‌های امروزی می‌توانیم داشته باشیم اما به شرطی که کاربردی باشد در غیر این صورت چیزی جز اشغال بخشی از صفحه نمایش برایمان نخواهد داشت. این صفحه کلید همچنین از ۲۵ زبان مختلف پشتیبانی می‌کند و حالات بین‌المللی استاندار نیز شامل می‌شود که زبان شیرین فارسی هم در بین آنها دیده می‌شود.

bazar-logoFleksy – رایگان با پرداخت درون برنامه‌ای

com.syntellia.fleksy.kb0.jpgیک طراحی مینیمال با قالب‌های متنوع و تعداد بسیار زیادی ویژگی و قابلیت مختلف، Flesky را به یکی از بهترین صفحه کلیدهای موجود مبدل ساخته است.

این اپلیکیشن را می‌توانید رایگان دانلود کنید، اما برای برخی از ویژگی‌ها باید پرداخت درون برنامه‌ای انجام دهید. خرید نسخه کامل این صفحه کلید با همراه تمامی قالب‌های پولی برایتان 1.99 تا 2.99 دلار خرج بر می‌دارد که از جمله تم‌های پولی که با پرداخت بدست می‌آورید می‌توان به قالب‌هایی چون Frozen و Hunger Games و بسیاری از موارد معروف دیگر اشاره کرد.

گزینه‌هایی هم وجود دارد تا بتوانید حالت صفحه کلید را به دلخواه خود شخصی سازی نمایید و از بین رنگ‌های مختلف یکی را برگزینید و نیز برای سطر اعداد می‌توان رنگ مجزایی را انتخاب کرد، اما علاوه بر این موارد، امکانات منحصر بفرد دیگری هم در این کیبورد وجود دارد. یکی از این موارد امکان مخفی کردن صفحه کلید است. همچنین قابلیتی در Fleksy وجود دارد که بر اساس آن‌ کلید‌ها جای خودشان را با توجه به یکسری اطلاعات بر اساس تایپ شما، تغییر می‌دهند و نیز یک راهنمای خوب در آن گنجانده شده که شما را تشویق می‌کند سایر امکانات را نیز بررسی کنید.

البته ناگفته نماند این صفحه کلید برای افرادی مناسب است که به طور معمول و با تپ کردن هر کلید تایپ خود را انجام می‌دهند و اگر شما جز افرادی هستید که با روش سوایپ تایپ می‌کنید، این کیبورد برایتان مناسب نیست.

bazar-logoMessagEase – رایگان

messagease-banner-image-120404پیش از آنکه بخواهیم در مورد این صفحه کلید توضیح بدهیم باید یک نکته را مشخص کنیم: این کیبورد یک صفحه کلید استاندارد QWERTY نیست. در عوض حالت آن به شکل تلفن‌های همراه قدیمی ساخته شده ولی در قالب و سبکی نوین.

درحالیکه شاید در هنگام اولین استفاده عدم QWERTY بودن این صفحه کلید به شدت حس شود، اما این نما در واقع به نحوی طراحی گشته که سرعت عمل در هنگام تایپ کردن بالا برود و جالب اینکه واقعا هم در عمل خوب کار می‌کند.

حروفی که بیشترین استفاده را دارند در ۹ کلید بزرگ جای داده شده‌اند و حروف دیگر با ژست‌هایی که بر روی این کلید‌ها باید انجام شوند، در دسترس خواهند بود.

بر اساس آنچه که سازندگان این کیبورد در گوگل پلی اعلام کرده‌اند، امکان نوشتن ۸۲ کلمه در هر دقیقه با این صفحه کلید وجود دارد. اما برای مقایسه باید اعلام کنیم در حالت سوایپ تایپ به طور میانگین ۵۰ کلمه در دقیقه را می‌توان نوشتن و حالت تپ کردن و نوشتن معمولی حتی از حالت سوایپ تایپ هم کمتر است.

دانلود از گوگل پلی

Swype – قیمت 0.99 دلار

Swype-teaser-001Swype یکی از اولین صفحه کلید‌هایی است که از شیوه سوایپ برای تایپ بهره گرفته است و قطعا نبودنش در این لیست باعث ناقص شدن این مطلب می‌شد.

این کیبورد یکی از دقیق‌ترین صفحه کلیدهای موجود در دنیاست و با توجه به محبویت و کاربران بالایش، هم اکنون در تعداد بسیار زیادی از دستگاه‌های اندرویدی به عنوان صفحه کلید اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کیبورد دارای رکورد سریع‌ترین زمان ممکن برای تایپ پیام‌ها بوده و جالب است بدانید تا به این لحظه بیش از ۲۵۰ میلیون کاربر دارد.

از زمانیکه این کیبورد عرضه شده، همیشه فرهنگ لغات بکار رفته در آن در حال بهبود و هوشمندتر شدن بود‌ه‌اند و نیز تنظیمات شخصی سازی بیشتری را برای کاربرانش فراهم کرده که یکی از بهترین آن‌ها تبدیل متن به صوت و صوت به متن است. یکی دیگر از بهترین و کاربردی‌ترین امکانات صفحه کلید یاد شده، امکان استفاده از آن در حالت دو تکه است که در تبلت‌ها می‌تواند بسیار مفید باشد.

دانلود از گوگل پلی

Minuum – به مدت ۳۰ روز رایگان و پس از آن 3.20 دلار

Minuum-featuredبرخی از افراد هنوز هم به صفحه کلیدهای دوران گوشی‌های بلکبری علاقمند هستند. این مورد یکی از نزدیک‌ترین تجربه‌های ممکن را به آن نوع کیبوردها برای کاربران ارایه می‌دهد، اما در برخی شرایط حتی بهتر از صفحه کلید‌های فیزیکی قدیمی نیز عمل می‌کند.

کیبورد یاد شده دارای چند سطر از کلیدهاست که به صورتی فشرده در پایین صفحه نمایش قرار می‌گیرند و فضای کاری بیشتری را در بالا برای کاربران فراهم می‌کنند تا حتی در صفحه نمایش‌های کوچک نیز بتوان دقیقا متون تایپ شده را مشاهده کرد. البته امکان تغییر اندازه این کیبورد به اندازه صفحه کلیدهای معمول هم وجود دارد و کاربر می‌تواند به دلخواه خود آن را تغییر دهد.

یکی از امکاناتی که در این صفحه کلید توجه بسیار زیادی بر رویش شده، پیشگویی کلمات و عبارات هستند. بنابراین اگر شما از روش سوایپ تایپ برای نوشتن استفاده می‌کنید، احتمالا این گزینه برای شما مفید نخواهد بود. گفته شده که در نسخه‌های آینده این کیبورد قرار است روش‌های بیشتری برای ورود متن تعبیه گردد تا نیاز همه کاربران در نظر گرفته شده باشد.

bazar-logoدانلود از گوگل پلی

SwiftKey – رایگان

swiftkey-keyboard-androidاین صفحه کلید یکی دیگر از بهترین و قدیمی‌ترین کیبوردهای شخص ثالث برای اندروید است که از زمان عرضه در تابستان ۲۰۱۰ تاکنون روز به روز امکاناتش اضافه شده و کیفیت آن نیز افزایش یافته.

برای مدتی طولانی، این کیبورد از آنچه گوگل در نسخه‌های مختلف اندروید به صورت پیش‌فرض ارایه می‌کرد یک سروگردن بالاتر بود. اما این تفاوت اکنون کمتر شده. البته ناگفته نماند که SwiftKey امروزه در بسیاری از تلفن‌های هوشمند اندرویدی به صورت پیشفرض به عنوان صفحه کلید انتخاب شده در دسترس کاربران قرار گرفته است.

یکی از بهترین بخش‌های این کیبورد، موتور متن پیشگوی آن است که می‌توان البته آن را به شکل دلخواه نیز مدیریت کرد و نوشتن را برای هر کسی آسان‌تر و صد البته سریع‌تر خواهد کرد. حتی امکان تصحیح کلمات نوشته شده شما نیز توسط همین موتور وجود دارد که کارش را بینقص انجام می‌دهد.

این کیبورد به صورت کاملا رایگان ارایه شده و فقط برای خرید برخی از تم‌ها مجبور به پرداخت پول خواهید بود.

دانلود از گوگل پلی

انتخاب شما کدام است؟

خب به پایان لیست رسیدیم و حالا نوبت شماست که بگویید از کدام یک از این صفحه کلید‌ها استفاده می‌کنید؟ آیا بیشتر روش تایپ معمولی را ترجیح می‌دهید یا به دنبال روش‌های جدیدی هستید که در برخی از کیبوردها ارایه می‌شود؟ لطفا نظرات خود را از طریق بخش دیدگاه‌ها با آی‌تی‌رسان و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

1 در مورد “بهترین صفحه‌کلیدهای اندروید را بشناسید! ( به همراه لینک دانلود)”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH