فروش 10 ميليونی گوشي‌های سري L ال‌جي

شركت ال‌جي اعلام كرد كه تا كنون 10 ميليون از گوشي‌هاي هوشمند سري L اپتیموس خود را به فروش رسانده است. دستيابي به عدد فروش 8 رقمي نشان دهنده آن است كه بسياري از مصرف كنندگان خواستار گوشي‌هاي هوشمندِ جذاب با طراحي متمايز هستند.
گوشي‌هاي سري L ال‌جي كه شامل Optimus L3 ،Optimus L5 ،Optimus L7 مي‌باشند، ‌اولين بار در كنگره جهاني موبايل (MWC 2012) با پرده‌برداري از فلسفه جديد طراحی ال‌جي،‌ معرفي شدند.
آخرين مدل اين سري گوشي‌ها Optimus L9 با صفحه نمايش 4.7 اينچي است. طراحي منحصر بفرد L-Style ال‌جي سبب تمایز گوشي‌هاي ال‌جي از ديگر رقبا شده است.
به گفته مدير ارشد ال‌جي در اين بخش، دستيابي به اين ركورد فروش نشان دهنده اهميت ارایه گوشي‌هاي هوشمند با طراحي شيك، ‌ابعاد متمايز صفحه نمايش و ديگر قابليت‌هاي ويژه مي‌باشد. بر خلاف ديگر كمپاني‌هاي توليد كننده، استراتژي ال‌جي توليد گوشي‌هايي براي مشتريان خود با سليقه‌هاي مختلف، ‌نيازهاي متنوع و روش‌هاي زندگي متفاوت است.
گوشي‌هاي سري L ال‌جي مجهز به صفحه نمايش بزرگ، رابط کاربری منحصر به فرد ال‌جي (UX) و برنامه‌هایی مانند Quick Memo و QTranslator است. Quick Memo به شما اين امكان را مي‌دهد كه مستقیما و بدون نیاز به ديگر برنامه‌ها در هر زمان يادداشت‌هاي خود را بر روي تصوير صفحه نمايش ثبت و نگهداري نموده و يا حتي به اشتراگ بگذاريد و در عین حال از QTranslator برای ترجمه لغات و جمله‌های خود به 64 زبان دنیا استفاده کنید.
تمامي مدل‌هاي سري L گوشي‌هاي اپتیموس ال‌جي در 50 بازار جهان در دسترس هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید