درحالیکه سامسونگ موفق به کسب بهترین درآمد سهماهه خود بعد از ۳ سال شده است، الجی نتایج جالبی را در سهماهه چهارم ۲۰۱۶ کسب نکرده است. الجی اعلام کرده که این شرکت در این بازه زمانی ۲۲۳.۹۸ میلیون دلار ضرردهی داشته که علت آن عملکرد ضعیف بخش موبایل است.
این شرکت کرهای موفق به کسب ۱۲.۷۹ میلیارد دلار درآمد در سهماهه چهارم سال ۲۰۱۶ شده که نسبت به سهماهه قبل و سال گذشته بهترتیب افزایشی ۱۱.۷ و ۱.۵ درصدی داشته است ولی ضرردهی در سهماهه چهارم ۲۰۱۶ تفاوت زیادی با سود ۳۴۸.۹ میلیون دلاری در سهماهه چهارم سال ۲۰۱۵ دارد.
این شرکت در درجه اول بخش موبایل خود را مقصر این ضرردهی میداند و بعد از آن قسمت قطعات خودرو باعث این مشکل شده است. بخش ارتباطات موبایل الجی که مدیریت تجارت گوشیهای هوشمند را برعهده دارد، درآمدی بالغ بر ۲.۵۱ میلیارد دلاری در سهماهه چهارم سال ۲۰۱۶ داشته که نسبت به سهماهه گذشته افزایش ۱۵ درصدی را نشان میدهد ولی نسبت به سال قبل کاهشی ۲۳ درصدی داشته است.

الجی پرچمدار سال گذشته خود یعنی G5 را با طراحی ماژولار معرفی و روانه بازار کرد و تبلیغات زیادی برای آن صورت گرفت، بهطوری که این شرکت در بیانیه خود اعلام کرده که:
بهعلت فروش ضعیف و ناامیدکننده الجی G5 و سرمایهگذاری زیاد بر روی بازاریابی، سوددهی این بخش با مشکل مواجه شده است.
یکی از نکات جالب، عدم اعلام میزان فروش گوشیهای هوشمند این شرکت در سال ۲۰۱۶ است، درحالیکه الجی در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ بهترتیب موفق به فروش ۵۹.۱ و ۵۹.۷ میلیون واحد گوشی هوشمند شده بود (شیائومی نیز میزان فروش خود در سال ۲۰۱۶ را اعلام نکرده است). الجی درگذشته به فروش بالای فبلت پرچمدار V20 اشاره کرده بود.

فروش ضعیف باعث عملکرد بد این شرکت در سهماهه دوم و سوم شده، درنتیجه امکان تغییر این روند توسط پرچمدار جدید الجی یعنی G6 تقریبا شبیه به معجزه است. براساس تصاویر منتشر شده از این گوشی هوشمند، با یک دستگاه بدون حاشیه نمایشگر و نسبت تصویر ۱:۲۰ طرف هستیم. این مدل در نمایشگاه MWC در ماه آینده معرفی خواهد شد. سامسونگ در این نمایشگاه از گلکسی S8 رونمایی نخواهد کرد، درنتیجه این نمایشگاه موقعیت مناسبی برای الجی خواهد بود تا عملکرد نامناسب سال گذشته خود را بهبود بخشد.
در قسمت خودرو، الجی در حال همکاری با شرکت Chevy برای تولید خودروی الکتریکی است. درحالیکه این بخش شاهد رشد ۶۴ درصدی درآمد نسبت به سال گذشته (۷۴۹.۲ میلیون دلار) بوده ولی بهعلت سرمایهگذاری در بخش تحقیق و توسعه، ضرردهی ۱۲.۵ میلیون دلاری در سهماهه چهارم سال ۲۰۱۶ داشته است. الجی امید دارد که این هزینه در بخش تحقیق و توسعه باعث سوددهی آن در سال ۲۰۱۷ شود.
الجی در سال ۲۰۱۶ عملکرد مناسبی نداشته و این شرکت کرهای خواهان جبران این مشکل با رشد قابلتوجه سود در سال ۲۰۱۷ است.





خیلی معلوم بود که این گوشی با این طراحی مزخرف و ضعیف حرفی واسه گفتن نداشته باشه در ضمن مشکل هم زیاد داشت از جمله افتادن سایه کیبورد رو صفحه نمایش ….باتری متوسط ..خوانایی کم زیر نور خورشید …ماژولهای بی مورد و بیفایده .حیف طراحی الجی جی ۳ و جی ۲