دیدار نابغه‌ها! (مقایسه اکسپریا اس پی با بلک بری زد 10 از گروه B)

ITCCup
امروز هم با یک مسابقه حساس دیگر از گروه B در خدمت شما هستیم و امیدواریم که از این مسابقه هم همچون دیگر مسابقاتی که تاکنون مشاهده کرده‌اید لذت ببرید. همان طور که ملاحظه می‌کنید دو تیم در حال ورود به میدان هستند. من هم سعی می‌کنم در این مدت زمانی که قبل از شروع مسابقه در اختیار داریم، اطلاعاتی درباره دو تیم در اختیار شما قرار بدهم.
مسابقه امروز بین دو تیم توانمند از دو شرکت مشهور و با سابقه برگزار خواهد شد. تیم اول پرچمدار امسال شرکت کانادایی بلک‌بری و در مقابل این تیم، یکی از قوی‌ترین میان‌ رده‌های حال حاضر دنیا از شرکت سونی یعنی اکسپریا SP. البته SP در این رقابت‌ها بعد از پرچمدار این شرکت یعنی Z به عنوان تیم دوم سونی پا به مسابقات گذاشته ولی مطمئن باشید به اندازه کافی لیاقت حضور در این میدان حساس را داشته است. اجازه بدهید تا دو تیم توانایی‌های خود را در میدان ثابت کنند. کم‌کم تیم‌ها هم آماده می‌شوند تا با سوت داور بازی را آغاز کنند. ما هم منتظر می‌مانیم تا ببینیم کدام تیم با برتری از میدان خارج خواهد شد.

slide

ده دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر
با سوت داور بازی آغاز می‌شود و در دقایق ابتدایی بازی، دو تیم سعی در به دست گرفتن نبض بازی از همین ابتدا دارند. توانایی‌های هردو در این بخش بسیار زیاد است ولی نباید این نکته را فراموش کرد که این دو گوشی از دو نوع طراحی کاملا متفاوت سود می‌برند. ابتدا از Z10 شروع کنیم. طراحی این گوشی جزو خاص‌ترین و در حقیقت کلاسیک‌ترین طراحی‌هایی است که در این رقابت‌ها دیده‌ایم. بخش بالایی و پایینی صفحه‌نمایش که ادامه طراحی پشت گوشی هستند، زیبایی خاصی به این قسمت داده‌اند. پشت گوشی هم طرح‌دار است و علامت زیبای بلک‌بری در وسط آن خودنمایی می‌کند. دوربین و فلش آن هم در بالا و سمت چپ بخش پشتی قرار دارند. در طرفین و در سمت راست دکمه‌های تنظیم صدا و فعال سازی دستوراتی صوتی (ویژگی شبیه به SIRI در آیفون) و در سمت چپ پورت‌های USB و HDMI قرار دارند. دکمه پاور و جک هدفون گوشی هم در بالای آن جای گرفته‌اند. حال که با توانایی‌های این تیم در این بخش آشنا شدیم، توپ در اختیار رقیب قرار گرفته تا او هم قدرت خود را به رخ همگان بکشد.

QWR

در آن سوی میدان SP از طراحی کاملا متفاوت و به نوعی جوان پسندانه و اسپرت‌تر بهره می‌برد. این گوشی از فرمی مسنطیلی شکل و بسیار شبیه به دیگر گوشی‌های سونی سود می‌برد ولی طراحی این گوشی دو ویژگی خاص دارد. یکی نوار شفافی است که در پایین آن قرار دارد و هم به عنوان آنتن انجام وظیفه می‌کند و هم در مواقع مختلف نورهای رنگی و زیبا از خود ساطع می‌کند. نکته دوم در طراحی این گوشی نوار آلومینیومی است که دورتا دور را احاطه کرده و زیبایی مثال زدنی به آن بخشیده است. جنس قسمت پشتی از پلاستیک است و دوربین و فلش آن در بخش میانی و اسپیکر هم در سمت چپ دوربین قرار گرفته است. در سمت راست دکمه‌های پاور، تنظیم صدا و شاتر دوربین و در سمت چپ هم پورت USB قرار دارد. تنها چیزی که در بالای گوشی قرار گرفته جک هدفون است. همانطور که می‌بینید بازی از همین دقایق ابتدایی با جذابیت خاصی دنبال می‌شود و دو تیم بازی زیبایی از خود ارایه می‌دهند.

3

دقیقه 10 تا 20: وزن و کیفیت ساخت
هنوز در دقایق ابتدایی بازی هستیم و کم کم بازیکنان دو تیم خود را در میدان پیدا کرده‌اند و بازی زیبایی بیشتری به خود گرفته است. حال در این بخش به کیفیت ساخت دو گوشی خواهیم پرداخت. جایی که دو تیم با تمام توان وارد میدان شده‌اند. بلک‌بری در این بخش از بدنه‌ای از جنس پلاستیک ساخته شده. شاید این جنس در گوشی خیلی جذاب به نظر نرسد ولی منجر به قرار گرفتن بهتر گوشی در دست و در نتیجه کنترل بهتر بر روی آن می‌شود. البته پلاستیک به کار رفته در گوشی از جنس مرغوب است. در آن سوی میدان SP علاوه بر پلاستیک که در بخش پشتی آن به کار رفته، از یک قاب آلومینیومی هم سود می‌برد که مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهد و در برابر ضربات هم از صفحه نمایش بهتر محافظت می‌کند. هر دو گوشی از کیفیت ساخت قابل قبولی بهره می‌گیرند. از نظر وزن Z10، با ابعادی معادل 130×65×9 میلی‌متر و وزن 137 گرم، گوشی خوش دست و با وزنی مناسب محسوب می‌شود. SP هم دارای ابعاد مناسب 130×67×10 میلی‌متر است ولی از نظر وزن، آن هم در این رده کمی سنگین به نظر می‌رسد و به همین خاطر مانور او در زمین کمی مشکل شده است. وزن این گوشی 155 گرم است.

دقیقه 20 تا 30: نمایشگر
در حالی که به میانه نیمه اول نزدیک می‌شویم، دو تیم قصد دارند که توانایی صفحه نمایش خود را به نمایش بگذارند. در این بخش به نظر می‌رسد Z10 با تاکتیک مناسب‌تری وارد میدان شده و از همان لحظه‌ای که توپ را در اختیار گرفته دارد به دروازه حریف حمله می‌کند. صفحه نمایش 4.2 اینچی این گوشی از نوع TFT است و دارای رزولوشن 768×1280 پیکسل بوده که منجر به تولید 355 پیکسل در هر اینچ این صفحه نمایش می شود. دقت تصویر بسیار بالا، رنگ‌ها زنده و کنتراست و زاویه دید گوشی هم بسیار خوب است. عملکرد صفحه نمایش در زیر نور خورشید هم مناسب و قابل قبول است. در آن سوی میدان SP هم به صفحه نمایش 4.6 اینچی با کیفیت اچ‌دی و از نوع TFT مجهز شده است ولی با این حال و حتی با وجود نسل دوم موتور براویا، این گوشی تصاویر و رنگ‌هایی پایین تر از حد انتظار تولید می‌کند. زاویه دید و کنتراست این گوشی هم اصلا در حد رقیب نیست و این در حالی است که هر دو گوشی از یک نوع پنل استفاده می‌کنند. میزان ppi در این گوشی 319 است که عددی خوب محسوب می‌شود و لایه‌ای از گوریلا گلس هم از صفحه در برابر ضربات محافظت می‌کند. از نظر خوانایی در نور آفتاب هم این گوشی عملکردی متوسط دارد و در مجموع صفحه نمایش SP از حریف ضعیف‌تر عمل می کند و همین باعث شده که در این دقایق بازی کمی یک طرفه شود.

sp vs z10

دقیقه 30 تا 40: رابط کاربری
دقایق پیش با برتری نسبی Z10 دنبال شد و حال نوبت آن است تا ببینیم در این لحظات کدام تیم بازی را در اختیار خواهد گرفت. در این بخش به بررسی رابط کاربری دو گوشی خواهیم پرداخت. رابط‌های کاربری که در گوشی‌ها کاملا متفاوت هستند و به همین دلیل کار حمله برای دو تیم دشوارتر می شود. Z10 از رابط کاربری بلک‌بری با همین نام استفاده می‌کند که از نظر ظاهری تلفیقی از اندروید وiOS و میگو است. البته این سیستم‌عامل ویژگی‌های منحصربفردی از جمله سیستم پیام رسانی (Messaging) فوق العاده قوی نیز سود می‌برد که بر روی هیچ سیستم عامل دیگری آن را نخواهید یافت. از نظرنرم افزاری و فراوانی برنامه‌ها قطعا به پای دو رقیب اصلی خود نخواهد رسید و این ضعفی بزرگ محسوب می‌شود ولی در عوض این سیستم عامل از نظر امنیت فوق‌العاده قوی عمل می‌کند تا جایی که اکثر سیاست‌مدارانی که نگران اطلاعات گوشی خود هستند از گوشی‌هایی با این سیستم عامل استفاده می‌کنند. در آن سوی میدان SP آماده است که با حملاتی دامنه‌دار موقعیت های از دست رفته خود را جبران کند. این گوشی همانند دیگر گوشی های سونی از سیستم عامل محبوب اندروید سود می‌برد. نسخه اندروید آن 4.1.2 است و در حقیقت یکی از پیشرفته ترین نسخه‌ها محسوب می‌شود. رابط کاربری گوشی‌های سونی بسیار به رابط کاربری اصلی اندروید نزدیک است و ظاهری خیلی ساده دارند ولی از نظر نرم افزاری و برنامه ها به لطف قدرت بالای اندروید، این گوشی می‌تواند لذت کار با آخرین برنامه و بازی‌های جدید را به شما بچشاند. در عوض SP همانند همه گوشی‌های اندرویدی دیگر از نظر امنیت بسیار ضعیف عمل می‌کند. پس بهتر است از آنجایی که قضاوت درباره رابط کاربری و سیستم عامل تا حد زیادی به سلیقه کاربر بستگی دارد، ما انتخاب تیم پیروز در این بخش را به عهده شما بگذاریم.

رابط کاربری بلک‌بری زد 10:

5

رابط کاربری اکسپریا اس پی:

gsmarena_191

دقیقه 40 تا 50: سخت افزار
پس از اتمام نیمه اول که با رقابتی پایاپای و نزدیک همراه بود و پس از استراحتی کوتاه، دو تیم برای ادامه بازی در نیمه دوم به میدان باز می‌گردند تا شاهد یک 45 دقیقه حساس دیگر باشیم. در این دقایق به نظر می‌رسد SP برای جبران ضعف‌های خود در نیمه اول با اراده‌ای راسخ وارد میدان شده و اجازه بدهید ببینیم چه اتفاقی در میدان رخ خواهد داد. در این بخش SP دارای پردازنده دو هسته‌ای با فرکانس 1.7 گیگاهرتز است که نوع هسته‌های آن هم از نوع قدرتمند Krait است. رم این گوشی یک گیگابایت و واحد گرافیکی‌اش هم Adreno 320 است که از همه نظر ترکیبی قدرتمند محسوب می‌شود. نکته جالب درباره این گوشی این است که درحالی که گوشی‌های چهار هسته ای قدرتمندی در رقابت بنچمارک‌ها حضور دارند ولی این مدل در خیلی از بنچمارک‌ها توانسته قوی‌ترین رقبا را نیز به زیر بکشد. در آن سوی میدان Z10 هم دارای پردازنده دوهسته ای Krait با فرکانس 1.5 گیگاهرتز، رم 2 گیگابایت و واحد گرافیکی Adreno 225 است که به جز رم قوی‌تر، تقریبا از همه لحاظ در برابر حریف تسلیم است. از نظر حافظه هم SP دارای حافظه داخلی 8 گیگابایت (6 گیگابایت در اختیار کاربر) با پشتیبانی از کارت حافظه تا 32 گیگابایت و Z10 دارای حافظه داخلی 16 و توانایی پشتیبانی کارت حافظه تا 64 گیگابایت است. هر دو گوشی به خوبی از نرم افزارهای مخصوص به خود پشتیبانی می‌کنند و هیچ جای نگرانی برای مربی باقی نمی‌گذارند ولی در مجموع در این دقایق SP توانسته کمی بیشتر توپ و میدان را در اختیار بگیرد.

gsmarena_020

دقیقه 50 تا 60: دوربین
این لحظات با رویارویی دو رقیب برای آزمایش توانایی آن‌ها در دید بهتر در زمین و تشخیص بهتر موقعیت‌ها دنبال می‌شود. در این بخش هر دو تیم از دوربین 8 مگاپیکسلی استفاده می‌کنند ولی تفاوت‌هایی در دوربین آن‌ها وجود دارد که در این دقایق آشکار خواهند شد. ابتدا نگاهی به رابط کاربری دوربین دو گوشی می پردازیم. در SP شما با یک رابط کاربری کامل با ویژگی‌هایی از جمله Superior Auto، تشخیص چهره، تشخیص لبخند و دیگر ویژگی‌ها رو به رو هستید که کار عکاسی را لذت بخش تر می کنند. Superior Auto حالتی است که گوشی به صورت خودکار نوع صحنه و شرایط نوری را تشخیص داده و بنا براین تنظیمات را به صورت خودکار انجام می‌دهد. البته در این حالت کیفیت عکس به 7 مگاپیکسل کاهش پیدا می کند ولی در عوض عکس‌هایی با رنگ‌های گرم‌تر و اشباع‌تر تحویل خواهید گرفت. حالت Normal طبیعی‌تر به نظر می‌رسد و صحنه‌ها همان طور که هستند نشان داده می‌شوند. از نظر کیفیت تصاویر همان طور که گفته شد دوربین این گوشی عکس‌هایی پررنگ تولید می‌کند و متاسفانه عکس‌های گرفته شده با این دوربین جزئیات دقیقی ارایه نمی‌دهند و دارای نویز بالایی هستند. حتی در حالت Normal هم با اینکه تصاویر واقعی‌تر هستند ولی باز نبود جزئیات آزاردهنده جلوه می‌کند. دوربین فیلمبرداری این گوشی هم با دارا بودن ویژگی HDR و توانایی ضبط تصاویر با کیفیت 1080p و با سرعت 30 فریم در ثانیه، می تواند تصاویری با کیفیت خوب به شما ارایه دهد و بر خلاف بخش عکاسی، این گوشی در فیلمبرداری بسیار خوب عمل می کند و تصاویری با کیفیت و جزئیاتی دقیق ارایه می‌دهد. فلش این دوربین هم به ضبط تصاویر در محیط های کم نور کمک شایانی می‌کند. بعد از حملات SP حال توپ در اختیار Z10 قرار گرفته تا بتواند پاسخ حملات حریف را بدهد. رابط کاربری دوربین این گوشی هم ویژگی‌های خاصی از جمله Burst shot ،Action Mode و Night Mode را در خود جا داده. از نظر کیفیت، دوربین این گوشی جزو بهترین 8 مگاپیکسلی‌های بازار است و توانایی رقابت با گوشی‌هایی همچون آی‌فون را دارد. دوربین تصاویری با رنگ‌های اشباع را تولید می‌کند ولی بر خلاف حریف، تصاویر دوربین این گوشی جزئیات را با دقت ثبت می‌کند و هیچ‌گونه نویزی در کار نیست. دوربین فیلمبرداری آن هم تصاویری با کیفیت 1080p و با سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط می‌کند. دوربین این مدل در بخش فیلمبرداری هم شما را نا امید نخواهد کرد و کیفیت تصاویر به همان خوبی حالت عکاسی هستند. با یک به روزرسانی مناسب، دوربین این گوشی به یکی از بهترین‌های حال حاضر تبدیل خواهد شد.

دقیقه 60 تا 70: بخش چندرسانه ای
در این بخش دو تیم به ارایه تاکتیک‌های مختلف در زمین می پردازند و ما هم می‌خواهیم ببینیم کدامیک توانایی و انعطاف پذیری بیشتری در ارایه تاکتیک‌های مختلف در زمین دارد. در این قسمت یکی از عوامل تاثیر گذار ابعاد صفحه نمایش است که SP با دارا بودن صفحه نمایش بزرگتر می‌تواند گزینه بهتری برای تماشای فیلم باشد. از دیگر موارد مهم سیستم عامل است که در این بخش هم SP با دارا بودن سیستم عامل اندروید تقریبا همه فایل‌ها و فرمت‌های موجود را به خوبی اجرا می کند. تنها فرمتی که این گوشی با آن مشکل دارد AC3 است. از نظر آلبوم و پخش کننده فیلم این گوشی ویژگی‌ها و زیبایی‌های خاصی ارایه می‌دهد. ویژگی جالبی که در بخش ویدیو وجود دارد بخش تدوین ویدیوهاست که به شما اجازه ایجاد ویدیوهای جدید با ویژگی‌های دلخواهتان را خواهد داد. پخش موسیقی هم که توسط برنامه معروف سونی یعنی واکمن صورت می‌گیرد و کیفیت صدای این گوشی هم در حد خوب است. در مقابل Z10 هم دارای پخش ویدیوی توانایی است که همه فرمت ها به جز DTS را بی نقص اجرا می‌کند. این گوشی هم توانایی مشابه SP در تدوین فیلم‌ها و عکس‌ها دارد. آلبوم این گوشی ساده‌تر از رقیب است و در بخش موسیقی هم این مدل پخش کننده خوبی دارد ولی عجیب است که این برنامه اکولایزر ندارد! از نظر کیفیت صدا در حد و اندازه‌های حریف ظاهر می‌شود و با صدایی صاف و با کیفیت کار را بر SP سخت می‌کند. در این بخش هم رقابت کاملا برابر دنبال شد تا همه چیز به دقایق پایانی موکول شود.

gsmarena_120

دقیقه 70 تا 80: باتری
در این دقایق که توان بازیکنان در حال تحلیل رفتن است، یک باتری خوب و قدرتمند می تواند امیدها را برای دو تیم زنده نگه دارد. Z10 با دارا بودن باتری به ظرفیت 1800 میلی آمپر در مقابل SP قرار گرفته که با باتری 2370 میلی آمپری خود می تواند به راحتی هر دروازه‌ای را تهدید کند. با یک بار شارژ Z10 و با انجام یک ساعت مکالمه، یک ساعت تماشای فیلم و یک ساعت وبگردی، این گوشی تا 46 ساعت نیازی به شارژ نخواهد داشت. در مقابل SP در شرایطی کاملا مشابه تا 51 ساعت شارژدهی خواهد داشت که رقمی بسیار خوب در بین میان رده‌ها و حتی پرچمدارها محسوب می‌شود. پس دیدیم که SP در این دقایق پایانی نبض بازی را در اختیار گرفته است. به نظر شما آیا این تیم توانایی حفظ نتیجه تا پایان بازی را دارد؟

7 (2)
1a

دقیقه 80 تا 90: سایر امکانات
رفته رفته به پایان بازی نزدیک می‌شویم و دو تیم آخرین تلاش‌ها را برای تغییر یا حفظ نتیجه به سود خود انجام می‌دهند. در این بخش به ویژگی‌های متمایز کننده این دو گوشی از دیگر مدل‌ها می‌پردازیم. در این جا می‌توان به طراحی‌های منحصربفرد دو گوشی اشاره کرد. Z10 با طراحی کلاسیک و شیک خود و SP با طراحی اسپرت و زیبایش می توانند هر سلیقه‌ای را جذب خود کنند. از نوار شفاف پایین SP نمی‌توان به راحتی گذشت. چیزی که حتی در پرچمدار سونی هم مشاهده نمی‌شود. این نوار در هنگام گوش دادن به موسیقی و یا مشاهده کردن عکس، رنگش هماهنگ با رنگ پس زمینه آلبوم یا عکس تغییر می‌کند و زیبایی خاصی به آن می‌بخشد. همچنین سخت افزار مثال زدنی SP که توانایی رقابت با پرچمداران را هم دارد نقطه تمایز این گوشی میان‌رده در مقایسه با دیگر رقیبان است. همچنین داشتن کلید مخصوص عکاسی به این گوشی کمک زیادی خواهد کرد. در این بخش Z10 هم می‌تواند به سیستم عامل امن خود تکیه کند.

وقت اضافه: قیمت
حالا دیگر همه چشم ها به داور است که ببینند جه میزان زمان اضافه در نظر گرفته است. داور سه دقیقه زمان اضافه اعلام می‌کند و ما هم در این ثانیه‌های پایانی به مقایسه یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب می‌پردازیم و آن چیزی نیست جز قیمت گوشی. در این بخش Z10 با دارا بودن قیمتی معادل 500 دلار در بازار جهانی و قیمت عجیب 2100000 تومان در ایران جز گران قیمت‌های این رقابت‌ها محسوب می‌شود و این موضوع می‌تواند تا آخر مسابقات این گوشی را به دردسر بیندارد. در مقابل SP با قیمت جهانی 350 دلار و معادل داخلی 1050000 در ایران، یک گوشی با قیمت بسیار مناسب محسوب می‌شود که با قیمتی نصف حریف، ویژگی‌هایی برابر و در برخی موارد بهتر را ارایه می کند. پس در این لحظات پایانی SP توانست یک موقعیت بسیار خوب برای پیروزی در این رقابت ایجاد کند.
بله! در این لحظه داور در سوت خود به نشانه پایان بازی دمید و ما انتخاب نهایی برنده این دیدار را بر عهده شما بینندگان عزیز میگذاریم تا به دور از تعصب تیم برتر را انتخاب کنید.

[divide style=”2″]

حال تصمیم بگیرید، کدام گوشی برنده این رقابت شده و ۳ امتیاز بازی را از آن خود می‌کند؟! مطمئن نیستید؟! می‌توانید رای به مساوی شدن مسابقه هم بدهید!

[polldaddy poll=7291168]

اگر طرفدار سرسخت یک گوشی هستید و دوست دارید قدرت آن را برای طرفداران دیگری با زبان خود شرح دهید، حتما وارد تاپیک کل کل طرفداران اکسپریا اس‌پی با بلک‌بری زد ۱۰ شوید و نظرات خودتان را بیان کنید.

[divide style=”3″]

برنامه کامل مسابقات را از اینجا می‌توانید مشاهده کنید!

25 در مورد “دیدار نابغه‌ها! (مقایسه اکسپریا اس پی با بلک بری زد 10 از گروه B)”

  1. لطفا هیچ گوشی ای رو با بلک ما مقایسه نکنید خواستم بگم تاپه ولی شرمنده !!!!!
    فوق فوق فوق….
    تاپه

  2. بلک بری رو باید با آیفون مقایسه کنن که در بعضی قسمتا از آیفون هم بالا تر محسوب میشه نه با گوشی های سونی

  3. حیفه که سطح یه گوشی مثل بلک بری که یه برند خاص محسوب میشه رو نباید با مقایسه اش با گوشی های تکراری مثل سونی پایین آورد

  4. بلک بری من دارم أین گوشی خاصه داشتنش لیاقت میخواد کمتر کسی میشناسش و همون سونی قدیمی ک حتی کار گر أفغانی ها هم دستشون میکیرن حقتونه

  5. صفحه نمایش اس پی داغونه.ولی استایل شیکی داره.من این گوشی رو دستم گرفتم گوشیه دوستمه.

  6. فقط اکسپریاspزیبا،قدرتمندخوش دست من که از این گوشی واقعا راضیم فقط نمی دونم چرا بعضی ها گوشی تو دست نگرفتن نظر میدن(حالا هرکی طرفدار سونی هستش رای مثبت بده)

  7. اس پی عالیه درمقابل z10چون بلک بری تو این خیلی سخت ساپور میشه بدلیل اینکه کانادایی!!!

  8. آقا محسن وقتی من xperia S داشتم شما گوشی سونی رو ندیده بودی. باید نور صفحه اش رو ببری آخر تا چیزی روی صفحه معلوم باشه

  9. سلام.
    من بعد از کلی تحقیق تو رنج 1تومن تصمیم گرفتم xperia sp رو بگیرم.روزی که رفتم بازار و این گوشی رو دستم گرفتم واقعا لذت بردم.
    خیلی خوش دسته. آدم کیف میکنه این گوشی تو دستش باشه.
    زنده باد SONY…..

  10. آقا پیمان یعنی چی نوتر شفاف که در قسمت پایین sp قرارگرفته وظیفه آنتن رو داره؟؟؟ تو بررسی این گوشی چیزی در این باره ننوشتید؟

  11. با سلام!!
    بعد از اون نبر نفس گیر و سخت و صد البته ناجوانمردانه سونی اکسپریا اس پی با اون غول بی شاخ و دم که الان داره ازیه نوکیایی یعنی لومیا1020 شکست میخوره(تا الان 55.8 به 40.31 هستند به نفع لومیا)، حالا نوبت ماست که با خیال راحت یه کوچولو بلک بری رو به خونش بفرستیم، همون جا خیلی امنه؟!!!
    شماها نباید اس پی رو دسته کم میگرفتیدااا!!
    در آینده خواهید دید که سرفرازمون میکنه اس پی جان!!
    آخییشششش!!
    Sony xperia SP the best smartphone for you in Mid-range!!.Hahaha

  12. من حرف محمد اقا کاملا قبول دارم چون واقعا افتضاحه.من با سامسونگ هم کار کردم که فوق العاده رنگها رو اشباع نشون میده.ولی به نظر من بهترین صفحه نمایش دنیارو ال جی و ایفون دارند چون هم طبیعی نشون میدن هم با نور ولی با کیفیت بالا

  13. یکی از قابلیت های اس پی که جا گذاشتید و من از دست نویسنده ناراحتم، اینه که اس پی قابلیت اتصال دسته بازی ps3 رو داری و این هم منحصر به فرد ش میکنه….

  14. این مقایسه خیلی خیلی ناقص بود.نه آزمون های سخت افزاری رو داشت نه عکس های دوربین هارو. هرکی میاد واسه خودش یه نقدی میکنه. همه مسابقه ها باید یه چهارچوب خاص داشته باشن.اینجوری هیچ فایده ای نداره.

    1. مجتبی مسکینی

      دوست عزیز بنچ مارکها وقتی قرار میگیرن که سیستم عامل هر دو گوشی اندروید باشه! وقتی بنچ مارکها بین این سیستم عامل ها مشترک نیست ما نتایج رو چطوری بدست بیاریم!!! همشون طبق یه چهارچوب خاص نوشته شدن اگه دقت کنید همگی مقاله ها شبیه هم دیگن و هیچ کدوم بر دیگری برتری خاصی نداره!

    1. آقای محمد شما که تا حالا گوشی سونی دست نگرفتی سکوت کن عزیزم
      سونی ها طبیعی ترین رنگ هارو ارائه میدن

    2. اقا محمد ببخشیدا ولی واقعا صفحه های سونی عالیه وبرای این tft میزنه که کسی تو گوشیت سرک نکشه و فوضولی کنه سونی طراحای فوق العاده باهوشی داره نه مثل بعضیا که شکل گوشی رو هیچ وقت تغییر نمیدن چون میترسن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH