اسمارت‌فون وان‌پلاس نورد همراه با یک دستبند در گیگ‌بنچ رویت شد

بر اساس برنامه‌ریزی زمانی قرار است اسمارت‌فون وان‌پلاس نورد در روز 21 جولای معرفی شود و اکنون با نزدیک شدن به این تاریخ جزئیات بسیار بیش‌تری پیرامون هندست مذکور از طریق مجاری خبری رسمی و  غیررسمی منتشر می‌شود. امروز نیز شاهد اضافه شدن اطلاعات جدید بنچمارک به داده‌های پیشین هستیم.

بیش از 1 ماه پیش دستگاهی با شماره مدل AC2003 در پایگاه داده گیک‌بنچ رویت شد و طی چند روز گذشته نیز چندین فهرست کاربردی دیگر منتشر شد. نتایج تست با انتظارات کارشناسان از تراشه اسنپ‌دراگون 765G مطابقت دارد؛ چیپستی که به‌کارگیری آن در اسمارت‌فون وان‌پلاس نورد رسما موردتائید قرار گرفته است. کلیه فهرست‌های مربوط به دستگاه AC2003 از مادربرد گوشی تحت‌عنوان “Lito” یاد می‌کنند. پردازنده مرکزی مورد استفاده در این تراشه با پایه فرکانس 1.8 گیگاهرتز عمل نموده و دستگاه مجهز به 12 گیگابایت حافظه رم است.

فهرست مشخصات وان‌پلاس AC2003 در پایگاه داده گیک‌بنچ

اکنون یک گوشی معرفی نشده دیگر از برند وان‌پلاس دارای شماره مدل BE2028 بوده و آمار و ارقام کاملا متفاوتی را به ثبت رسانده است. این محصول کماکان از مادربردی موسوم به “Lito” بهره می‌گیرد؛ اما دارای شناسه‌ای متفاوت بوده و از CPU با فرکانس پایه 1.71 گیگاهرتز استفاده می‌کند. امتیاز ثبت شده توسط این هندست در تست پردازش چندهسته‌ای کمی پایین‌تر از مدل پیشین است؛ اما در امتیاز مربوط به پردازش تک هسته‌ای تفاوت چندانی به چشم نمی‌خورد. ظرفیت رم این دستگاه معادل 6 گیگابایت است.

وان‌پلاس BE2028 در وبسایت گیک‌بنچ

این پدیده می‌تواند معانی متفاوتی داشته باشد. دستگاه فوق احتمالا گوشی جدید دیگری از برند وان‌پلاس بوده و کمپانی در پنهان‌سازی جزئیات مربوط به موفق بوده است. بر این اساس هندست مذکور به‌همراه مدل واقعی وان‌پلاس نورد یا مدت زمانی پس از آن معرفی خواهد شد. توان پردازشی این هندست احتمالا از طریق تراشه جدید اسنپ‌دراگون 690 همراه با 6 گیگابایت حافظه رم تامین خواهد شد. بدین‌ترتیب دستگاه به عنوان یک محصول نسبتا پایین‌رده‌تر روانه بازار شده و با استقبال مطلوبی مواجه می‌شود. از سوی دیگر این اسمارت‌فون می‌تواند ورژن اولیه وان‌پلاس نورد با امکاناتی محافظه‌کارانه‌تر باشد. نکته جالب‌توجه اینکه فهرست مشخصات دستگاهی با شماره مدل BE2028 از طریق جستجو قابل مشاهده نیست. با این‌حال یقینا طی 10 روز آینده تمامی ابهامات برطرف خواهند شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH