ایسوس به عنوان بزرگترین تولید کننده مادربورد در جهان اقدام به برگزاری مراسم رونمایی محصولات جدید در ایران نمود و این بار نیز در مراسمی از مادربردهای سری x99 خود رونمایی کرد. در این مراسم که جمعی از اصحاب رسانه و اعضای خانواده فروش ایسوس حضور داشتند، امکانات منحصربهفرد و فناوریهای انحصاری به کار رفته در این مادربردها معرفی شدند.
در ابتدای مراسم حسام ریاضی مدیر فروش قطعات ایسوس در ایران با اشاره به 25 سال فعالیت و حضور موفق ایسوس در عرصه تولید محصولات و فناوریهای نوین به معرفی جدیدترین مادربورد های این شرکت پرداخت. وی با بیان جوایز و عناوین متعددی که در سالهای گذشته توسط ایسوس کسب شد نگاهی نیز به امکانات انحصاری ایسوس داشت. مدیر فروش قطعات ایسوس در ادامه پس از معرفی نسلهای مختلف مادربردهای ایسوس و پردازندههای جدید اینتل و همکاری متمادی این دو غول فناوری، به معرفی کلی مادربردهای جدید X99 پرداخت.
بخش دوم این مراسم با هدف آشنایی بیشتر مدعوین با جزئیات و فناوریهای اختصاصی مادربردهای جدید ایسوس ادامه یافت. در این بخش از مراسم مجید کشاورز مدیر روابط عمومی و محمد کنعانی مقدم مدیر امور نمایندگیهای ایسوس در برنامهای تعاملی به معرفی تمامی ویژگیها، فناوریها و امکانات این مادربوردها پرداختند.
مادربردهای سری جدید ایسوس مبتنی بر چیپست X99 اینتل طراحی و ساخته شدهاند و به فناوریهای اختصاصی ویژهای از جمله OC Socket و 5-Way Optimization مجهز شدهاند تا بالاترین سطح از کارایی و عملکرد آخرین پردازندههای سوکت LGA 2011 V3 از خانواده Core i7 دست پیدا کنند.
OC Socket که بهعنوان وجه تمایز مادربردهای ایسوس در مقایسه با سایر برندها معرفی شده از پینهای بیشتری نسبت به سوکت استاندارد LGA2011-V3 در مادربورد های X99 برخوردار است. در حین عملیات اورکلاکینگ این موضوع باعث بهبود پایداری در زمان افزایش ولتاژ خواهد شد و درنهایت منجر به افزایش کارایی در آخرین سری از پردازندههای 6/8 هستهای اینتل و حافظههای DDR 4 میشود. یکی از مزایای OC Socket پایداری ولتاژ است. به طوری که ایسوس تنها برند در دنیا میباشد که توانسته است به واسطه استفاده از سوکت اختصاصی خود به فرکانس بیش از 3000 مگاهرتز با ولتاژ 1.35 ولت دست یابد و این مهم در صورتی اتفاق افتاده است که در سوکت های استاندارد و در فرکانس 2800 مگاهرتز ولتاژ به 1.65 ولت میرسد. همچنین اورکلاک رها توانستهاند بهواسطه OC Socket و خنک کننده مرجع به فرکانس 5 گیگاهرتز دست یابند.
5-Way Optimization یکی دیگر از امکانات ویژه این مادربردها است و همانگونه که از نام آن پیداست به 5 روش منحصربهفرد کارایی سیستم را تحت تاثیر قرار میدهد. این فناوری شامل TPU، EPU ، ماژول VRMDigi+، Fan Xpert 3 و Turbo App است که همگی در جهت افزایش عملکرد، کارایی و ثبات سیستم در زمان فعالیت و در زمان اورکلاکینگ پیادهسازی شدهاند.
یکی دیگر از نکاتی که در این بخش به آن اشاره شد پیادهسازی حافظههای DDR4 روی مادربردهای X99 بود. سرعت و ظرفیت این حافظهها در مقایسه با نسل پیشین دو برابر بیشتر بوده و این در حالی است که مصرف انرژی آنها 20 درصد کاهشیافته است. معرفی امکانات گرافیکی پیشرفته در بهکارگیری چندین کارت گرافیکی، نشانگر هوشمند سخت افزاری-سوئیچ SLI/CFX و بایوس هوشمند این مادربردها از دیگر نکات ذکرشده در این بخش بود. به همین منظور ایسوس یک سویچ سختافزاری بر روی مادربورد های سری جدید خود تعبیه نموده است که به کاربر و در صورت استفاده از چند کارت گرافیک، سوکت های مناسب PCI-E را به کاربر معرفی مینماید.
Fan Extension Card یک قطعه جداگانه است که امکان کنترل مجزای فنهای سیستم را فراهم میکند و این فناوری برای رسیدن به بهترین عملکرد سیستم خنککنندگی ایده آل است. در ادامه کارت توسعه Hyper M.2 x4 فناوری معرفی شد که سرعت انتقال دادهها را حداکثر به 32 گیگابیت بر ثانیه میرساند و از تمامی دستگاههای M.2 شامل کارتهای 30 میلیمتری تا کارتهای 110 میلیمتری پشتیبانی میکند.
اما مادربردهای سری X99 ایسوس از سریعترین استاندارد شبکه بیسیم 802.11ac پشتیبانی میکند، اولین مادربردهای مجهز به این فناوری نیز به نام ایسوس به ثبت رسید. این فناوری از پیکربندی آنتن 3x3 برخوردار است که از سه آنتن برای دریافت و سه آنتن برای ارسال اطلاعات استفاده میکند و سرعت انتقال اطلاعات را به حداکثر 1300 مگابیت بر ثانیه میرساند. این استاندارد در کنار امکانات رایانش ابری که توسط سرورهای قدرتمند ایسوس پشتیبانی میشود دسترسی کاربران را در هر زمان و هرلحظه میسر میسازد.
از دیگر امکانات اتصالی مادربورد X99 که در این مراسم به آن اشارهشده فناوری کارت توسعه TunderboltEX II بود. این فناوری به کاربران اجازه میدهد تا انتقال اطلاعات را با حداکثر سرعت 20 گیگابایت بر ثانیه و 4 برابر سریعتر از USB 3.0 انجام دهند.