چند ماهی است که بحث فیلترینگ در کشور سر و صدای زیادی کرده است و هر روز خبرها و گمانه زنیهایی در این خصوص از رسانههای مختلف به گوش میرسد. شروع این مبحث با فیلتر کردن شبکه پیام رسان ویچت کلید خورد و سپس با هشدار قوه قضایی به اوج خود رسید. قوه قضائیه در این هشدار مدت زمان یک ماهه را برای وزارت ارتباطات مقرر کرده بود که این وزارت بتواند در این زمان شبکههای ارتباطی پیام رسان را فیلتر کند. اما این ماجرا کمی تغییر مسیر داد، تغییر مسیری که به نفع کاربران ایرانی بود.
صبح روز گذشته کارگروه رسانههای دیجیتال اعلام کرد که بحث فیلترینگ شبکههای اجتماعی موبایلی نظیر وایبر و واتساپ در کارگروه به رای گذاشته شد و نتوانست رای کسب کند، پس فعلا بحث فیلترینگ این شبکهها منتفی است.
اما اینستاگرام چطور؟ پاسخ این بحث نیز تاحدودی داده شد، به احتمال زیاد فیلترینگ هوشمند تنها راه فیلتر این شبکه اجتماعی خواهد بود تا بلکه مصادیق مجرمانه آنها فیلتر شود. همچنین بحثی نیز در خصوص مذاکره با این شبکه برای انتقال هاست آن به ایران مطرح شد تا بلکه اطلاعات کاربران ایرانی از کشور خارج نشود.
با این حال، به احتمال زیاد در این نزدیکیها شاهد فیلترینگ شبکههای اجتماعی موبایلی نخواهیم بود و کابران ایرانی همچنان میتوانند از این شبکهها برای برقراری ارتباط رایگان با دوستان و آشنایان خود استفاده کنند.
اون موقع همه ی اطلاعات ما دست دولته٠٠٠٠٠
خیلی عالی میشه اگه بتونن بیارن رو هاست ایران ,اون موقع باید از آپ تایم بالا و سرعت خوبه برنامه و… خدافظی کنیم و هر روز با داون بودن سر و کله بزنیم
عجیبه…وزارت اطلاعات و ارتباطات هم مثله سامسونگ یه حرکت انقلابی کرده پس…رمز عملیات هم Project Zero