9 برنامه برتر اندرویدی در حوزه‌های آموزشی و آکادمیک

استفاده از گوشی‌های هوشمند به عنوان وسیله‌ای برای آموزش و فراگیری به تدریج در حال افزایش است. هر چند برنامه‌های آموزشی که برای گوشی‌های هوشمند ارایه می‌شوند به کارآمدی برنامه‌های رایانه‌ای نیستند اما تا حدودی توانسته‌اند نیاز کاربران را در این حوزه برطرف کنند. اگر به برنامه‌های آموزشی علاقه‌مندید یا می‌خواهید اطلاعات عمومی خود را افزایش دهید، پیشنهاد می‌کنیم 9 برنامه‌ای که در زیر معرفی می‌شوند، امتحان کنید.

3D Brain

مدل سه بعدی از مغز انسان با مشخص کردن بخش‌های مختلف مغز با رنگ‌های مختلف و توضیح کارکرد هر بخش، علاوه بر این اطلاعاتی همچون نقش هر کدام از بخش‌های مغز در بیماری‌های روانی و نتیجه صدمه دیدن هر کدام از این بخش‌ها نیز در برنامه گنجانده شده است. این برنامه کاملا رایگان است و هیچ گونه خرید درون‌برنامه‌ای نیز در آن وجود ندارد. البته این مدل در مقایسه با مدل‌های دیگر خیلی کامل نیست ولی برای کسانی که تازه‌کار هستند و میخواهند آشنایی مختصری با کارکردهای مغز پیدا کنند می‌تواند مفید واقع شود.

1

Download az IranappsAmazon Kindle

نام این برنامه در ذهن اکثر کاربران آن با مطالعه تفریحی گره خورده است که چندان هم بی‌ربط نیست. با این وجود Amazon Kindle کتابهای آموزشی، کتاب‌هایی خود‌ تعلیمی و کتاب‌های کاربردی هم دارد که می‌توانند برای کسانی که به دنبال فراگیری مهارت‌های جدید یا صرفا افزایش اطلاعات عمومی خود هستند بسیار به درد بخور باشند. Amazon Kindle دسترسی شما را به طیف وسیعی از کتاب‌ها در محدوده سنی کودک تا بزرگسال فراهم می‌آورد.

2Download az IranappsMerriam Webster Dictionary

Merriam Webster یکی از معروف‌ترین لغت‌نامه‌های انگلیسی به انگلیسی است. اپلیکیشن این لغت‌نامه علاوه بر ارایه معانی لغات دارای بخش‌های مختلفی همچون مترادف‌ها، متضادها، مثال‌هایی در قالب جمله و کلمه روز نیز است. شما می‌توانید با حرکت انگشت در طول صفحه نمایشگر به پویش (اسکرول) در لیست لغات بپردازید (البته فقط در تبلت‌ها). این اپلیکیشن در مقایسه با اپلیکیشن دیگر لغت‌نامه‌ها به کمترین تعداد اجازه‌های دسترسی نیاز دارد که در نوع خود قابل توجه است. به هر حال داشتن یک لغت نامه در گوشی یا تبلت خود در مواقعی که نیاز به دانستن معنی یک کلمه دارید می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

3Download az Iranapps Duolingo

برنامه‌ای آموزشی که سال گذشته بسیار خود را مطرح کرد و اکنون جزء یکی از بهترین و معروف‌ترین برنامه‌های اندرویدی در زمینه آموزش به حساب می‌آید. این برنامه قادر است 8 زبان مختلف را به شما آموزش دهد. از نقاط عطف برنامه می‌توان به رایگان بودن آن و مناسب بودنش برای تمامی گروه‌های سنی اشاره کرد. علاوه بر این برنامه دارای پورتال وبی است که شما را قادر می‌سازد از هر جایی برنامه آموزش زبان خود را ادامه دهید. رابط کاربری برنامه هم بسیار زیبا و پر رنگ و جلا طراحی شده است. اگر به دنبال یادگیری زبان هستید این برنامه می‌تواند تا حد زیادی رضایت خاطر شما را برآورده کند.

4Download az Iranapps eduDroid

این برنامه اساسا برای استفاده معلمان در محیط‌های آموزشی طراحی شده است ولی می‌تواند برای بچه‌هایی که قادر به مدرسه رفتن نیستند یا والدینی که می‌خواهند قدم‌های بیشتری برای آموزش فرزندانشان بردارند نیز مفید واقع شود. برنامه طیف وسیعی از دروس آموزشی را در خود جای داده است. از دیکته گرفته تا ریاضیات! استفاده از برنامه رایگان است ولی دروسی هم هستند که پولی بوده و باید آن‌ها را خریداری کنید. کار هوشمندانه‌ای که در این برنامه انجام شده، آن است که منوی خرید درون‌برنامه‌ای پشت قفلی قرار داده شده که برای باز کردن آن باید گذرواژه‌ای را که از قبل تعیین کرده‌اید، وارد نمایید. این رویکرد باعث می‌شود بچه‌ها نتوانند سر خود اقدام به خرید درس‌های پولی کنند. این برنامه با دروس خوبی که برای بچه‌ها دارد، برنامه‌ای قابل‌ اطمینان و کاربردی برای همگان به خصوص معلمین است.

5Download az IranappsGoogle Helpouts

Google Helpouts: محلی که همه به هم کمک می‌کنند! بسیاری از افراد هستند که حاضرند به رایگان در مورد موضوعی خاص به شما اطلاعات بدهند و راهنمایی‌تان کنند. البته همیشه هم اینطور نیست، یعنی بعضی مواقع در ازای دریافت راهنمایی یا اطلاعات از دیگران باید مبلغی را هم پرداخت کنید. حوزه‌هایی که افراد در آن به هم کمک می‌کنند، بسیار گسترده است؛ از آشپزی گرفته تا طراحی یک سایت اینترنت! برنامه به خودی خود رایگان است ولی همانطور که گفته شد برای دریافت برخی از راهنمایی‌ها باید مبلغی را پرداخت کنید.
6Download az IranappsKhanAcademy Videos

KhanAcademy نام وب‌سایتی شناخته شده برای کسانی است که به افزایش اطلاعات عمومی خود علاقه دارند. البته مطالبی که در این وبسایت ارائه می‌شوند، مطالب فوق تخصصی نیستند اما اگر می‌خواهید راجع به موضوعی خاص اطلاعات کلی داشته باشید و چیزهای جدیدی یاد بگیرید، این برنامه می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. KhanAcademy Videos همان‌طور که از اسمش پیداست با فایل‌های ویدیویی سر و کار دارد. در واقع این برنامه امکان دسترسی شما به فایل‌های ویدیویی آموزشی وبسایت KhanAcademy را فراهم می‌آورد. هر چند برنامه چندین اشکال نرم‌افزاری (باگ) اینجا و آنجای خود دارد اما مرجع بسیار خوبی برای دسترسی به فایل‌های ویدیویی آموزشی است.

7Download az IranappsUdemy

برنامه‌ای با دوره آموزشی فراوان که می‌توانید هر کدام را که خواستید انتخاب کرده و پس از پرداخت مبلغ مربوطه از آن استفاده کنید. البته معنای دوره آموزشی در این برنامه شاید به معنای رایج آن نباشد: دوره‌های آموزشی این برنامه متشکل از فایل‌های ویدیویی آموزشی هستند که شما با خریدشان می‌توانید از محتوایشان استفاده کنید. این درست مثل آن است که در یک دوره آموزشی واقعی شرکت کرده باشید. دوره‌های آموزشی این برنامه طیف گسترده‌ای دارند؛ از برنامه‌نویسی و آموزش استفاده از سری برنامه‌های Adobe گرفته تا دوره‌های ساده‌تری همچون آموزش آشپزی یا مهارت‌های لازم برای سخنرانی در جمع! خبر خوب آنکه تمام دوره‌های آموزشی برنامه پولی نیستند. شما میتوانید هر کدام از دوره‌های آموزشی رایگان را که خواستید انتخاب نموده و از آن استفاده کنید. در صورتی که محتوای آن برایتان به درد بخور بود بعدا می‌توانید دوره‌های پولی را هم امتحان کنید. این برنامه قادر است به خصوص برای بزرگسالان برنامه‌ای کاربردی در حوزه‌های آموزشی به حساب آید.

8Download az IranappsYouTube

نامی که دیگر همه آن را می‌شناسند و نیازی به معرفی ندارد. شما با استفاده از این برنامه می‌توانید به ده‌ها هزار فایل ویدیویی آموزشی تقریبا در تمام زمینه‌ها دسترسی داشته باشید. فایل‌هایی ویدیویی که الزاما روش آموزشی به کار رفته در آنها با هم یکی نیست و خیلی از آن‌ها از روش‌های آموزشی تفریحی استفاده می‌کنند. به هر حال اگر می‌خواهید به منبع عظیمی از فایل‌های ویدیویی آموزشی به رایگان دسترسی داشته باشید، توصیه می‌کنیم حتما از این برنامه استفاده کنید.

9Download az Iranapps

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH