بررسی ساعت هوشمند ایسوس ZenWatch 2: زشت و زیبا!

Asus ZenWatch 2 Review (15)

در روزگاری نه‌چندان دور از تلفن همراه تنها برای برقراری تماس‌های تلفنی استفاده می‌شد و حتی ارسال پیام نیز یکی از کارهایی بود که دو شاخ بزرگ را بر روی سر شنوندگان به وجود می‌آورد اما اکنون با هوشمند شدن تلفن‌های همراه، آنقدر به آن‌ها وابسته شده‌ایم که شاید زندگی بدون اسمارت فون‌ها برای‌مان معنایی نداشته باشد. دنیای ساعت‌ها نیز مدتی است که متحول شده و از دوره ساعت‌های کلاسیک و عقربه‌ای گذر کرده و نوبت به ساعت‌های هوشمند رسیده‌ است. شاید گمان کنید که ساعت هوشمند کارایی چندانی ندارد اما مطمئن باشید که به‌زودی این گجت خاص نیز همچون اسمارت فون‌ها به یکی از ابزارهایی تبدیل می‌شود که زندگی بدون آن غیر ممکن خواهد بود. بعد از سونی و سامسونگ که به نوعی از نخستین کمپانی‌های وارد شده به این عرصه هستند، ایسوس نیز تصمیم گرفت تا سری به بازار اسمارت واچ‌ها بزند و چند مدل با قابلیت‌های متفاوت را معرفی کرد. حال فرصتی دست داده تا با ZenWatch 2 این کمپانی گپ و گفتی صمیمانه داشته باشیم. اگر می‌خواهید بدانید که این ساعت دوست داشتنی چه چیزی در چنته دارد با آی‌تی‌رسان همراه باشید.

طراحی

بعد از موتو 360 کمپانی‌های زیادی به سمت تولید ساعت‌های هوشمند دایره‌ای شکل رفتند و از این میان می‌توان به ال‌جی، هواوی و سامسونگ اشاره کرد. اما ظاهرا ایسوس قصد ایجاد تغییر در استایل کلی ساعت جدیدش را نداشت و آن را با همان طراحی قبلی و مربع شکل، روانه بازار ساخت. ZenWatch 2 ایسوس از یک فریم فلزی برخوردار است و در سمت راست آن نیز یک دکمه سخت افزاری نسبتا بزرگ قرار گرفته که وجود آن اندکی از جذابیت این اسمارت واچ کاسته است. در سمت چپ تنها شاهد میکروفون دستگاه هستیم و بخش پشتی میزبان درگاهی عجیب و غریب برای شارژ، اسپیکر و توضیحاتی در رابطه با آن است.

نکته جالب در رابطه با بخش پشتی، وجود 4 پیچ کوچک در چهار گوشه آن است و این یعنی می‌توانید این قسمت را باز کنید و آنقدرها هم که فکرش را می‌کنید غیر قابل نفوذ نیست.

این ساعت در نسخه‌های متفاوتی روانه بازار شده و تفاوت آن‌ها در سایز و بندشان است. برخی با بند فلزی و برخی پلاستیکی عرضه می‌شوند، گرچه اگر بگردید بندهای چرمی نیز برای آن یافت می‌شود. خوش‌بختانه بند ساعت به‌راحتی قابل تعویض است. البته خیلی راحت هم می‌توانید اندازه بند را تغییر دهید و آن را متناسب با مچ دستا‌ن‌تان درآورید و از این لحاظ ایرادی به ZenWatch 2 وارد نیست. ناگفته نماند که ایسوس مدعی است که برای خرید این محصول ۱۸ حالت مختلف در دسترس شماست که دست‌تان را برای خرید متناسب با سلیقه خودتان باز می‌گذارد.

Asus ZenWatch 2 Review (4)

در نگاه از رو به رو حاشیه اطراف نمایشگر بسیار زیاد است که کمی در ذوق‌تان خواهد زد. ضخامت بیش از 1 سانتی متری، طول و عرض زیاد و طراحی مربعی شکل آن، موجب شده تا ساعت به خوبی بر روی دست جای نگیرد. اگر مچ دستان شما بزرگ است؛ مشکل خاصی با آن نخواهید داشت. اما اگر دستان ظریفی دارید؛ قید خرید این مدل را بزنید. با این توضیح می‌توان گفت بطور کلی ظاهر، طراحی و حتی راحتی در استفاده از این ساعت چندان به مذاق خانم‌ها خوش نمی‌آید.

ایسوس ZenWatch 2 تا حدودی شبیه به اپل واچ نیز هست اما راستش را بخواهید اصلا زیبایی ساعت کوپرتینویی‌ها‌ را ندارد. با این حال باز هم نمی‌توان ایرادی به کیفیت ساخت بالایش گرفت.

نمایشگر 

ساعت هوشمند تایوانی‌ها از نمایشگری 1.63 اینچی بهره می‌برد که رزولوشن 320 در 320 پیکسل را ارایه می‌دهد. نمایشگر این ساعت از نوع AMOLED  بوده و گوریلا گلس 3 نیز از آن محافظت می‌کند. با اینکه ZenWatch 2 در حدود 278 پیکسل را در در یک اینچ جای داده اما باز هم اگر از نزدیک به آن بنگرید، پیکسل‌ها را خواهید دید. کیفیت نمایشگر در حد بسیار خوبی است، رنگ‌ها بسیار گرم و زنده به نمایش در می‌آیند و حتی در نگاه از زوایا نیز مشکلی نخواهید داشت.

از آنجایی که در رابطه با یک ساعت صحبت می‌کنیم و معمولا استفاده از ساعت مچی در بیرون از خانه بیش از داخل خانه است؛ کیفیت  نمایشگر در زیر نور آفتاب از اهمیت بالایی برخوردار است. اما مشکلی که در این رابطه وجود دارد این است که حتی اگر میزان نور نمایشگر را بر روی حالت حداکثر نیز قرار دهید؛ همچنان در زیر نور آفتاب با مشکل مواجه خواهید بود. این مشکل بیش از همه به میزان رفلکس آن باز می‌گردد چرا که در زیر نور بیش از آنکه صفحه مشخص باشد، در و دیوار اطراف‌تان مشخص است! البته این بدان معنا نیست که نمی‌توان ساعت را دید، اما خب به هیچ‌وجه آن راحتی خواندن در ساعت‌های معمولی را هم نخواهید داشت.

Asus ZenWatch 2 Review (14)

در بخش تنظیمات می‌توانید از میان 5 حالت مختلف میزان نور نمایشگر را تنظیم کنید اما گزینه‌ای برای تنظیم اتوماتیک به چشم نمی‌خورد. این یعنی مجبور هستید هربار که وارد خانه می‌شوید، میزان نور نمایشگر را به حداقل برسانید و زمانی که به بیرون می‌روید آن را به صورت دستی افزایش دهید. البته در رابط کاربری هنگامی که انگشت خود را از بالا به پایین بکشید با یک منوی دیگر رو به رو می‌شوید که شامل گزینه‌ای به نام Brightness boost است که با فعال کردن آن برای مدت زمانی کوتاه، نور نمایشگر تا انتها بالا می‌رود و سپس به صورت اتوماتیک به حالت سابق باز می‌گردد. این گزینه تا حدی عدم حضور گزینه تنظیم نور اتوماتیک را پر کرده اما باز هم نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای آن باشد.

نمایشگر دستگاه تخت و صاف نیست و کمی انحنا دارد که موجب شده کار کردن با نمایشگر لمسی آن آسان‌تر شود. صفحه به سرعت به تماس دست شما پاسخ خواهد داد و کندی در برقراری ارتباط با نمایشگر لمسی دیده‌ نمی‌شود. البته اگر کمی دستان‌تان خیس باشد دیگر قادر به کار کردن با نمایشگر لمسی نیستید.

تصور کنید که در یک روز زمستانی و برفی به بیرون از خانه بروید و برای گرم نگه داشتن دستان‌تان از دستکش استفاده کنید. با این حال باز هم مشکلی هنگام کار با صفحه لمسی ساعت خود نخواهید داشت چرا که خیلی خوب و حتی با دستکش نیز می‌توانید از این ساعت بهره ببرید.

سخت افزار

نسل دوم ساعت‌های هوشمند ایسوس از چیپست اسنپدراگون 400 به عنوان قلپ تپنده خود استفاده می‌کند. این چیپست از ۴ هسته 1.2 گیگاهرتزی Cortex-A72 تشکیل شده و در دل خود واحد گرافیکی آدرنو 305 را نیز گنجانده است. در کنار این مجموعه سخت‌افزاری شاهد ۵۱۲ مگابایت رم هستیم که برای یک ساعت هوشمند میزان قابل قبولی است. حافظه داخلی دستگاه 4 گیگابایت بوده و می‌توان گفت که اگر انتظار پشتیبانی از کارت حافظه را نیز دارید؛ واقعا بی‌انصاف هستید!

Asus ZenWatch 2 Review (5)

ZenWatch 2 با سیستم عامل اندروید Wear نسخه 1.3.0 عرضه شده و هنگام کار با آن شاهد هنگ و یا لگ‌های بی‌مورد نخواهید بود. البته راستش را بخواهید در هنگام تست چند باری با کندی رو به رو شدیم؛ آن هم تنها در زمانی رخ می‌داد که می‌خواستیم واچ‌ فیس‌ها را تغییر دهیم و دستگاه هنگام نمایش‌ِ پیش نمایش آن‌ها تاخیر داشت. استفاده از این سیستم عامل موجب شده تا بتوانید با برنامه‌های اختصاصی زیادی رو به رو باشید و یک استور غنی در اختیارتان باشد. از دیگر قابلیت‌های این ساعت می‌توان به بلوتوث نسخه 4.1 و وای‌فای اشاره داشت. البته این محصول فاقد GPS و یا جک 3.5 میلی‌متری استاندارد هدفون است.

راه اندازی اولیه

بهتر است ابتدا کمی منطقی فکر کرد. قرار نیست این ساعت هوشمند جایگزین اسمارت فون شما شود و با آن بتوانید هر کاری که دوست دارید را انجام دهید! این گجت در واقع یک محصول جانبی برای اسمارت فون شما به حساب می‌آید و بدون گوشی هوشمند شاید حتی نتوانید به عنوان یک ساعت ساده هم از آن استفاده کنید! برای برقراری ارتباط میان ساعت هوشمند و گوشی‌تان تنها کافی است که برنامه مخصوص Android Wear‌ را بر روی گوشی هوشمندتان نصب و بلوتوث آن را روشن کنید. از آن پس خود ساعت در اولین استفاده وارد بخشی برای اتصال به گوشی می‌شود و از طریق بلوتوث با دستگاه شما جفت خواهد شد.

خوشبختانه این مدل به راحتی با دستگاه‌های مجهز به سیستم عامل اندروید و iOS همگام شده و با این حساب حتی اگر یک آی‌فون در اختیار داشته باشید، باز هم می‌توانید از این محصول استفاده کنید. پس از برقراری ارتباط میان ساعت و گوشی می‌بایست چند دقیقه‌ای را صبر کنید تا برخی برنامه‌ها میان این دو به اشتراک گذاشته شوند و به نوعی دستگاه آپدیت شود! البته میان جفت شدن ساعت با آی‌فون‌های اپل و محصولات اندرویدی تفاوت‌های بسیاری وجود دارد. شما اگر ZenWatch 2 را با یک آی‌فون جفت کنید شاید بیش از نیمی از قابلیت‌های آن را از دست بدهید.

Asus ZenWatch 2 Review (10)

عملکرد

پس از برقراری ارتباط، آن دسته از مخاطبینی که زیاد با آن‌ها سر و کار دارید در ساعت نیز به نمایش در می‌آید و می‌توانید بدون آنکه از گوشی استفاده کنید با فرد مورد نظر تماس بگیرید و یا برای او پیام ارسال کنید. البته ما هر چه کردیم نتوانستیم توسط ساعت مکالمه کنیم و تنها امکان برقراری تماس و یا پاسخ به تماس‌ها در ساعت امکان پذیر است و برای مکالمه و یا شنیدن صدای طرف مقابل، می‌بایست از همان گوشی‌ خودتان استفاده کنید.

نوتیفیکیشن‌ها نیز از این به بعد در ساعت هوشمندتان به نمایش در می‌آید و می‌توانید به‌عنوان مثال تلگرام خود را از طریق ساعت هوشمند و بدون استفاده از گوشی چک کنید. در نمایش محتوای با زبان پارسی نیز مشکلی وجود ندارد. البته چیزی به نام کیبورد در دستگاه به چشم نمی‌خورد و نمی‌توانید مثلا متنی را تایپ کنید و برای شخص دیگر بفرستید اما امکان کشیدن شکلک و ارسال آن وجود دارد. حتی می‌توانید با استفاده از دستیار صوتی گوگل متنی را بخوانید و برای طرف مقابل ارسال کنید که خب امکان درک لغات پارسی در این دستیار گنجانده نشده اما باز هم برای گفتن کلماتی همچون “بای” و یا “اوکی” می‌توانید بر روی آن حساب کنید.

Asus ZenWatch 2 Review (13)

چیزی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت ساعت بودن این دستگاه است! پس اگر هوشمندی آن را کنار گذاریم این محصول باید بتواند به‌راحتی زمان را به ما اعلام کند. در بخش تنظیمات می‌توانید با فعال کردن یک گزینه ویژه، دستگاه را به حالت همیشه روشن ببرید و در این حالت نمایشگر همیشه ساعت را به نمایش می‌گذارد. گرچه ایسوس با تغییر رنگ‌ها و به نوعی خاموش کردن تعداد زیادی از پیکسل‌ها سعی در کاهش مصرف باتری دارد اما باز هم استفاده از این قسمت میزان شارژ قابل توجهی را از آن خود خواهد کرد. همچون اکثر ساعت‌های هوشمند بازار هنگامی که دستان شما در حالت عادی باشند، نمایشگر خاموش است و وقتی بخواهید از زمان مطلع شوید و دست خود را بالا بیاورید، ساعت به صورت اتوماتیک روشن خواهد شد و زمان را نشان خواهد داد. این عمل در اکثر مواقع به‌درستی صورت می‌گیرد اما گاهی اوقات نیز کمی کند عمل خواهد کرد. البته اگر دراز کشیده باشید و بخواهید ساعت را ببینید، چاره‌ای جز لمس نمایشگر ندارید چرا که سنسور موجود در این حالت گویا رسما تعطیل است!

Asus ZenWatch 2 Review (7)

قابلیت‌ها

بالاخره با یک گجت هوشمند و خاص از ایسوس طرف هستیم و طبیعی است که شاهد برخی قابلیت‌های ویژه نیز باشیم. در ادامه سعی می‌کنیم برخی از ویژگی‌های خاص این مدل را بازگو کنیم.

  1. دستیار صوتی: این مدل از دستیار صوتی گوگل بهره‌مند است. شما پس از بالا آوردن دست خود بدون آنکه نمایشگر را لمس کنید، آن را روشن کرده‌اید و با گفتن یک “اوکی گوگل” ساده دستیار صوتی در اختیار شماست. حالا می‌توانید آلارم تنظیم کنید تا ساعت، شما را در یک زمان خاص بیدار کند و یا می‌توانید نام یکی از اپلیکیشن‌های گوشی خود را ببرید و از ساعت بخواهید که آن را برای شما اجرا کند (البته اجرا در گوشی!). نکته جالب اینجاست که می‌توانید با گفتن نام یکی از مخاطبین، از ساعت بخواهید که برای فرد مورد نظر پیام ارسال کند و یا با او تماس بگیرد. در تست‌های ما این قابلیت فراتر از انتظار ظاهر شد. همه چیز خیلی خوب و با سرعت بالا انجام گرفت. برای درک بهتر تنها کافی است تصویر کنید که بدون لمس گوشی و حتی بدون لمس ساعت می‌توانید در کمتر از 30 ثانیه با فرد مورد نظر تماس بگیرید!
  2. Asus ZenWatch 2 Review (12)
  3. Remote Shutter: یکی از قابلیت‌های بسیار جالب ZenWatch 2 کنترل شاتر دوربین گوشی است! با این قابلیت شما می‌توانید از صفحه لمسی ساعت به‌عنوان دکمه شاتر دوربین گوشی استفاده کنید. نکته جالب این است که تصویر زنده دوربین در ساعت نیز به نمایش در می‌آید! یعنی اگر دوربین در دستان فرد دیگری باشد و با آن حرکت کند شما می‌توانید توسط نمایشگر دستگاه به صورت زنده تصویر دوربین را ببینید و عکس بیندازید! این برنامه هردو دوربین دستگاه‌ را نیز پشتیبانی می‌کند و گرفتن سلفی نیز با همان امکانات و از طریق ساعت امکان پذیر است.
  4. اطلاعات مربوط به سلامتی: با این ساعت تایوانی می‌توانید گام‌های‌تان را بشمارید و میزان کالری مصرف شده را نیز اندازه گیری کنید. به طور کلی این محصول سلامت شما را در اولویت قرار می‌دهد و با استفاده از اطلاعات بدست آمده از آن می‌توانید حتی وزن خودتان را هم کنترل کنید (اگر انسان منظمی باشید!). البته هرچه گشتیم خبری از سنسور ضربان قلب نبود! موردی که اکثر ساعت‌های هوشمند امروزی از آن بهره مند هستند.
  5. Wrist Gestures: قابلیتی که اسکرول در صفحه اصلی را با چرخاندن مچ دست امکان پذیر می‌کند. بدین صورت که در صفحه اصلی می‌توانید با حرکت مچ دست‌تان به صورت چرخشی میان نوتیفیکیشن‌ها اسکرول کنید. البته این قابلیت آنقدرها هم که فکرش را می‌کنید کاربردی نیست و بعد از مدتی کوتاه به علت خستگی دستان‌تان قیدش را می‌زنید و آن‌را غیر فعال می‌کنید.
  6. ضدآب و گرد وغبار: ZenWatch 2 ایسوس توانسته گواهینامه IP67 را دریافت کند. بنابراین یک محصول ضدآب و گرد و غبار است و می‌توانید از آن به مدت 1 ساعت و در عمق یک متری آب استفاده کنید.
  7. واچ‌فیس: یکی از مزایای ساعت‌های هوشمند نسبت به ساعت‌های معمولی، همین تغییر صفحه نمایش ساعت است! شما می‌توانید نحوه نمایش ساعت را به دلخواه خود تغییر دهید. به عنوان مثال می‌توانید هر لحظه که دوست داشتید، آن را از حالت عقربه‌ای به دیجیتالی تغییر دهید. ده‌ها واچ فیس متفاوت و زیبا نیز برای این محصول در نظر گرفته شده و حتی می‌توانید از طریق فروشگاه‌ نرم‌افزاری به تعداد آن‌ها نیز بیفزایید.
  8. Asus ZenWatch 2 Review
  9. کنترل موزیک پلیر: با این ساعت می‌توانید موزیک پلیر موجود در گوشی را کنترل کنید. به‌عنوان مثال تصور کنید که در حال قدم زدن در یک هوای سرد و بارانی هستید، هندزفری را به گوشی متصل کرده‌اید و گوشی نیز در جیب‌تان قرار گرفته است! حالا بدون آنکه گوشی خودتان را درآورید، می‌توانید موزیک‌ها را توسط ساعت تغییر دهید و یا صدای آن را کم و زیاد کنید.

باتری

گویا این‌ روز‌ها داشتن یک باتری قدرتمند در گجت‌های هوشمند یک آرزوست! ZenWatch 2 برخلاف ساعت‌های هوشمند امروزی از باتری 400 میلی آمپری استفاده می‌کند که شاید همین امر نیز موجب ضخامت بیش از حدش شده است. در تست‌هایی که ما گرفتیم در صورتی که کلا قید هوشمند بودن دستگاه را بزنید و از آن به‌عنوان یک ساعت معمولی استفاده کنید، تقریبا 4 روز می‌توانید با دستگاه زندگی کنید! اما اگر نوتیفیکیشن‌های دریافتی شما زیاد باشد نهایتا این محصول یک روز را با شما خواهد بود و آخر شب همچون گوشی هوشمندتان می‌بایست ساعت هوشمند را نیز شارژ کنید.

Asus ZenWatch 2 Review (16)

نحوه شارژ کردن دستگاه ساده است. نیازی به ماژول اضافه‌ای ندارید اما نحوه شارژ آن نیز با آنچه که تاکنون دیده‌اید، متفاوت است. البته اینجا متفاوت بودن ویژگی خوبی به نظر نمی‌رسد چون به واسطه همین مورد، هنگام سفر می‌بایست شارژر ساعت هوشمند را نیز با خود ببرید. شاید شارژرهای معمولی اسمارت فون‌ها این روزها در هر خانه‌ای پیدا شود اما مسلما نمی‌توانید چنین شارژری را در هر خانه‌ای بیابید! پس اگر شارژر همراه شما نباشد، ساعت استفاده‌ای نخواهد داشت! نحوه اتصال شارژر به ساعت نیز جالب است و از یک آهنربا برای اتصال استفاده شده است.

ایسوس هنگام معرفی این محصول تاکید زیادی بر روی سرعت شارژ دستگاه داشت. برای همین ما نیز تصمیم گرفتیم تا کمی دقیق‌تر این بخش را تست کنیم. در 20 دقیقه ابتدایی شارژ، باتری دستگاه در حدود 40 درصد شارژ خواهد شد. پس از گذشت 30 دقیقه 50 درصد باتری پر شده و برای فول کردن آن در حدود 70 دقیقه زمان نیاز دارید که در نوع خود جالب است.

کلام آخر

چه بخواهید و چه نخواهید، ساعت‌های هوشمند در حال وارد شدن به زندگی روزمره‌مان هستند و به‌زودی بر روی دستان هر کسی یکی از آن‌ها را خواهید دید. البته در حال حاضر استفاده از این ساعت در محیط‌های عمومی کمی توجه دیگران را جلب خواهد کرد. به طور کلی نسل دوم ساعت‌های هوشمند ایسوس از طراحی چندان جالبی برخوردار نیست اما نمایشگر با کیفیت، قابلیت‌های جالب و کاربردی و تنوع در انتخاب، می‌تواند این ساعت را خواستنی‌تر کند.

Asus-ZenWatch-2-Review-(17)

لبخند

نمایشگر عالی با زاویه دید مناسب
کیفیت ساخت بالا
بند قابل تعویض
امکانات کاربردی
شارژدهی قابل قبول
سیستم عامل اندروید Wear

اشک

ضخامت بیش از حد
عملکرد متوسط نمایشگر در زیر نور آفتاب
فاقد سنسور ضربان قلب

21 در مورد “بررسی ساعت هوشمند ایسوس ZenWatch 2: زشت و زیبا!”

  1. سلام اگر کسی تلفن همراه ش سامسونگ 2017A7 باشه می تونه از این ساعت استفاده بکنه. یعنی به موبایلش وصل میشه??

  2. سلام
    اون قسمتی که گفتی میشه به؟عوان شاتر استفاده کرد یا صفحه نمایش دوربینو نشون میده امتحان کردم نشد
    چگونه انجامش بدم؟ ممنون

  3. سلام من این ساعت و خریدم ولی به وای فای وصل نمیشه اسپیکرش هم کار نمیکنه چطور باید راه اندازیش کنم؟

  4. سلام اگر لطف کنید جواب بدید به ایمیلم لطف کردید
    ساعت هوشمند من دقیقا zenwatch2 ولی متاسفانه به محض قطع شدن نت گوشی ساعت نیز ارتباطش با گوشی قطع میشه ؟
    یا باید ۴g گوشی روشن باشه یا هم وای فای ؟

    1
    1
  5. سلام ساعت من تلگرام نشون نمیده و نمیشه چک کرد. Sms نمیتونم بفرستم جی میلم باز نمیکنه . از طریق یه برنامه که نصب کردم تونستم sms بفرستم ولی دیدم که توی فیلمها که میشه به میل و sms پاسخ داد . ادمین راهنماییم میکنی؟

  6. سلام
    من یکی از این گجت ها رو خرید منظورم ایسوس است ولی با گوشیم ارتباط کامل برقرار نمی کنه فقط موقع زنگ خوردن شماره تماس گیرنده رو نشون میده و پیامک و غیره عمل نمی کنه

    1
    1
  7. ba salam mn taze in saato kharidam in saaat harf nadare va bi nazire tosie mikonam hatman tahie konid keifiate asus va designesh kheili khobe
    faghat zaraban ghalb ro peida nakardm

  8. سلام میشه مقایسه zen watch 2 با G watch را بنویسید من می خواهم بخرم ولی نمیدونم کدوم بهتره ممنون.

  9. ممنون از توضیحات کامل شما . شاید البهانه باشد ولی من شیفته این ساعت شدم و در مورد ضربان قلب با اقا محمد جهانفر موافق هستم ویدیوی ضربان قلب ایسوس را دیدم البته سری zenwatch 1

  10. محمد جهانفر

    سلام
    مثل اسینکه سنسور ضربان قلب داره
    درکنار صفحه نمایش (به همین دلیل حاشیه زیاد داره)
    دو انگشت اشاره و کناریش رو دو طرف صفحه نمایش باید چند ثانیه نگه دارید

    1
    1

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH