یکی از مزایای اسمارت فونهای اندرویدی این است که میتوان بهراحتی لانچر آنها را تغییر داد. هزاران لانچر در مارکتهای اندرویدی موجود هستند که البته بیشتر آنها واقعا دلربایی میکنند و بسیار زیبا هستند؛ شاید شمار زیادی از کاربران این لانچرها را دانلود و برای مدتی از آن استفاده کنند اما دیر یا زود بالاخره مجبور به بازگشت به لانچر اصلی هستند، شاید هماکنون شما نیز یک لانچر بسیار زیبا را نصب کرده باشید اما واقعا چرا همیشه آنها را حذف و به لانچر اصلی بازمیگردیم؟! در ادامه با آیتیرسان همراه باشید.
وابستگی به لانچر پیشفرض:
هیچ کس نیست که با خرید اسمارتفون جدید خوشحال نشود، زیر و رو کردن منوها و البته گشتن در رابط کاربری گوشی جدید یکی از اولین کارهایی است که هر کاربری با اسمارتفون جدیدش انجام میدهد؛ همین حس خوب در اولین لحظه برخورد با لانچر به نوعی موجب وابستگی شما به رابطکاربری میشود، بنابراین کوچ کردن به دیگر لانچرها و دل کندن از لانچر اصلی بسیار سخت میشود زیرا دیگر آن هیجان اولیه را نداریم و لانچرهای جدید نمیتوانند موجب رضایت ما شوند.
عدم هماهنگی لانچر با دیگر بخشهای رابط کاربری:
رابطکاربری پیشفرض یک اسمارتفون بسیار گستردهتر از یک لانچر است (البته در کمپانیهای مطرح)، از جمله دیگر بخشهایی که به واسطه رابطکاربری بازطراحی میشود میتوان به منو تنظیمات، شمارهگیر، نوار وضعیت و اعلانات اشاره کرد بنابراین با تغییر لانچر به نوعی رابطه طراحی این بخشها به هم میریزد. به عنوان مثال اگر رابطکاربری اسمارتفون شما بر پایه طراحی فلت باشد با نصب یک لانچر که نوعی دیگر از طراحی را دارد نوعی اختلال در رابطه اجزا به وجود میآید. عدم تطبیق آیکونهای لانچر مجزا نسبت به لانچر اصلی میتواند نوعی بینظمی را در اسمارتفون ایجاد کند، همچنین اگر از لانچرهایی استفاده کنید که آیکونها را به گونهای خاص طراحی کرده باشد، نصب اپلیکیشنهای مختلف موجب عدم هماهنگی در لانچر میشود و از زیبایی لانچر تا حد زیادی میکاهد.
مصرف بیشتر رم و باتری:
شاید با لانچر محبوب GO آشنا باشید، ابن لانچر میلیونها بار دانلود شده است اما یک مشکل بزرگ دارد! گو لانچر علاوه بر اشغال کردن حجم زیادی از رم موجب افزایش مصرف باتری میشود به گونهای که پس از نصب این لانچر، کاهش میزان شارژدهی کاملا محسوس است. این ویژگی بد در اکثر لانچرها وجود دارد، البته یکی از دلایل کاهش شارژدهی پس از نصب لانچر این است که لانچر پیشفرض هنوز در پسزمینه فعال است، بنابراین با نصب یک لانچر متفرقه هرچند که سبک باشد پردازش بیشتری به اسمارتفون تحمیل میشود و در نتیجه میزان شارژدهی کاهش مییابد؛ همچنین استفاده از لانچرهای رایگان به دلیل وجود تبلیغات میتواند موجب مصرف شدن مقدار قابل توجهی حجم اینترنت و همچنین حافظه شود. البته اگر شما دسترسی به روت دارید میتوان با حذف لانچر پیشفرض و جایگزین کردن یک لانچر دیگر تا حد زیادی این مشکل را برطرف کنید، هرچند به دلیل عدم پایداری لانچرهای متفرقه این کار اصلا پیشنهاد نمیشود.
سردرگمی در انتخاب لانچر:
تنوع لانچرهای اندرویدی بهحدی زیاد است که ماندن روی یکی از آنها واقعا سخت است، اگر سری به گوگلاستور زده باشید لیست پرشماری از لانچرهای اندروید را خواهید یافت که هرکدام ویژگیها و زیبایی خاص خود را دارند، بنابراین با نصب یک لانچر به دنبال نمونههای بهتری میگردیم، هر کدام از لانچرها هم نیاز به تنظیمات و شخصیسازی دارند بنابراین با نصب لانچر جدید دوباره باید تنظیمات را انجام دهید، از این رو خیلی از کاربران ترجیح میدهند به لانچر پیشفرض بازگردند و عطای لانچر متفرقه را به لقایش ببخشند.
لانچرا به گوشی آسیب نمیزنن؟
کند نمیشه گوشی؟
بستگی به سخت افزار گوشی و لانچری داره که میخواین استفاده کنید
در حالت کلی لانچرهای خوب و سبک مثل نوا هیچ مشکلی واستون ایجاد نمیکنن
من از همشون استفاده کردم.بعضی برنامه های نصب شده ی کارخونه رو نمایش نمیدن.
بهترین رابط همون رابط کاربری خود گوشیه.
منم از go launcher استفاده میکنم. بیشتر از سه ساله. از همون نسخه های اولیه و واقعا هم راضی هستم هم انعطاف داره و هم تمام گوشی رو پوشش میده. تنظیمات کاربریش هم کاملا بومی میشه. این مطلب از نظر من فقط نظرات شخصی نویسنده هستش. نویسنده خواستین در خدمتم. (تعمیرکار نرم افزار گوشی هستم) .
من از hola launcher استفاده کردم و باهاش مشکلی نداشتم در کل خوب بود.