کشور هندوستان بهعنوان یک کشور در حال پیشرفت در زمینه صنایع تلفن همراه محسوب میشود و برای این کار نیازی به بازارهای بینالمللی احساس نمیکند زیرا جمعیت این کشور پس از چین، بالاترین تعداد در کره زمین را به خود اختصاص داده است. با تمامی این تفاسیر باید گفت که این کشور یک بهشت گمشده برای تلفنهای همراه هوشمند خوش قیمت بهحساب میآید.
البته این امر به این معنی نیست که در این کشور شیفتگان اپل و سامسونگ وجود ندارند بلکه تعداد بسیاری از کاربران این کشور نیز از محصولات برندهای بینالمللی مشهور بهره میگیرند. بااینوجود همراههای هوشمندی که در این کشور ساخته و عرضه میشوند نیز در نوع خود دارای کیفیت و قیمتهایی بسیار عالی هستند.
چند وقت پیش نیز دروغ بزرگی به نام تلفن همراه اندرویدی 13 هزار تومانی از بازار هند سر برآورد که درنهایت مشخص شد که تمام جریان یک دروغ بزرگ بوده است ولی بازار اصلی تلفنهای همراه هند و شرکتهای این قاره را نمیتوان یک دروغ دانست.
در حال حاضر در هندوستان تعداد 13 شرکت اصلی به تولید تلفن همراه هوشمند میپردازند که به ترتیب شامل موارد زیر هستند:
YU، زولو (Xolo)، ویدیوکان (Videocon) اسپایس (Spice)، رینگینگ بلز (ringing bells)، اونیدا (Onida)، مایکرومکس (micromax)، LYF، لاوا (Lava)، کربن (Karbon)، اینتکس (Intex)، آی بال (iBall) و سلکان (Celkon).
در میان این شرکتها محصولات بسیار متنوعی در محدوده قیمتی متفاوت به بازار عرضه میشوند ولی بهصورت کلی باید گفت که در میان تمامی این شرکتها، برندهایی مانند زولو، YU، اینتکس و مایکرومکس در سطح بسیار بالاتری نسبت به سایر رقبا قرار دارند.
این شرکتها به حدی پیشرفت کردهاند که حتی تبلیغات خود در بازار جهانی را نیز آغاز نمودهاند و برای نمونه سفیر تبلیغات شرکت مایکرومکس، هنرپیشه مشهور هالیوودی یعنی هیو جکمن بوده که در تبلیغات متعددی برای این شرکت ظاهر شده است. شرکت زولو نیز در تبلیغات خود از تیم فوتبال لیورپول بهره گرفته است و این موارد نشان دهنده تلاش این شرکتها برای ورود به بازار بینالمللی است.
حال اگر به سراغ محصولات این کمپانیها برویم میتوانیم انتظارات بسیار زیادی را در زمینه سختافزار، قیمت و حتی طراحی از آنها داشته باشیم.
در ادامه به معرفی مختصری از چند محصول ویژه این بازار و قیمت تقریبی آنها بر اساس واحد پول کشورمان دست خواهیم زد که شاید این امر شما را شگفتزده کند. Xolo black 1X، طراحی در نقطه اوج
- این محصول را میتوان یکی از زیباترین تلفنهای همراه تولید شده در جهان محسوب کرد زیرا عملا از نظر ظاهری از هیچ مدل تقلید نکرده و در عین حال نیز صلابت خاص خود را دارد. نخستین باری که این دستگاه را در دست خود گرفتم، حس بسیار خوبی داشتم و برخلاف تمامی مدلهای امروزی موجود در بازار، احساس شباهت با هیچ مدلی به من دست نداده بود.پردازنده: هشت هستهای 64 بیت مدیا تک MT6753 با کلاک 1.3 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-T720 MP3
رم: 3 گیگابایت
حافظه داخلی: 32 گیگابایت با قابلیت افزایش تا حجم 128 گیگابایت به کمک کارت میکرو اسدی
نمایشگر: 5 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 441دوربین: 13 مگاپیکسلی و دوربین دوم 5 مگاپیکسلی
باتری: لیتیوم پلیمر 2400 آمپرساعت
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.1سایر موارد: امکان اتصال به شبکههای 4G، وزن 125 گرمی و ضخامت 7.6 میلیمتر، پشت دستگاه شیشهای بوده و کنارههای آن فلزی هستند و بالا و پایین این مدل نیز از چرم ساخته شده است.
معادل قیمت در ایران: 450 هزار تومان
YU Yutopia، میان رده از نظر قیمت، بالارده از نظر امکانات:
این محصول با ادعای قویترین تلفن همراه جهان روانه بازار شده است ولی در عمل نمیتوان آن را قویترین محصول جهان دانست، هرچند که سختافزار این دستگاه آن را در میان بهترینها جای میدهد ولی قیمت آن تقریبا در سطح همراههای میان رده است.پردازنده: هشت هستهای 64 بیتی، اسنپدراگون 810 MSM8994 با کلاک 2 گیگاهرتز برای چهار هسته ARM Cortex A57 بهعلاوه 1.5 گیگاهرتز برای چهار هسته Cortex A53. پردازنده گرافیکی Adreno 430.
رم: 4 گیگابایت
حافظه داخلی: 32 گیگابایت با قابلیت افزایش تا حجم 64 گیگابایت به کمک کارت میکرو اسدی
نمایشگر: 5.2 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن 2560 در 1440 پیکسل و تراکم پیکسلی 565
دوربین: 21 مگاپیکسلی و دوربین دوم 8 مگاپیکسلی
باتری: لیتیوم پلیمر 3000 آمپرساعتسیستم عامل: اندروید نسخه 5.1.1
سایر موارد: امکان اتصال به شبکههای 4G، وزن 159 گرمی و ضخامت 7.2 میلیمتر، بدنه فلزی.
معادل قیمت در ایران: 1 میلیون و 325 هزار تومان
Xolo Black، نیرومند و خوش قیمت
این محصول در حقیقت در دو نسخه 2 و 3 گیگابایتی از نظر رم عرضه میشود و از نظر ظاهری و سختافزار و قیمت به یک تعادل بینظیر دست پیدا کرده است که یافتن رقیب قدر در این رده را برای آن دشوار میسازد.
پردازنده: هشت هستهای 64 بیتی، اسنپدراگون 615 MSM8939 با کلاک 1.5 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Adreno 405.
رم: 3 گیگابایت
حافظه داخلی: 16 گیگابایت با قابلیت افزایش تا حجم 32 گیگابایت به کمک کارت میکرو اسدی
نمایشگر: 5.5 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 401، گوریلا گلس 3 با پوشش Oleophobic.5 اینچی
دوربین: 13+2 مگاپیکسلی و دوربین دوم 5 مگاپیکسلیباتری: لیتیوم پلیمر 3200 آمپرساعت
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.0سایر موارد: امکان اتصال به شبکههای 4G، وزن 139 گرمی و ضخامت 7.3 میلیمتر.
معادل قیمت در ایران: 500 هزار تومان
مایکرومکس کنواس 5، ساده و کارآمد:
سری کنواس مایکرومکس بهعنوان خط اصلی این شرکت است. این محصول با تبلیغات فراوان در بازار هندوستان و با تیزر تبلیغاتی با حضور هیو جکمن معرفی شده و با استقبال مناسبی روبرو شده است.
پردازنده: هشت هستهای 64 بیتی مدیاتک MT6753 با کلاک 1.3 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-T720 MP3
رم: 3 گیگابایتحافظه داخلی: 16 گیگابایت با قابلیت افزایش تا حجم 64 گیگابایت به کمک کارت میکرو اسدی
نمایشگر: 5.2 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 424، گوریلا گلس 3
دوربین: 13 مگاپیکسلی و دوربین دوم 5 مگاپیکسلی
باتری: لیتیوم پلیمر 2900 آمپرساعتسیستم عامل: اندروید نسخه 5.1
سایر موارد: امکان اتصال به شبکههای 4G، وزن 143 گرمی و ضخامت 8.5 میلیمتر.
معادل قیمت در ایران: 550 هزار تومان
در پایان باید یادآور شد که در صورت امکان ورود چنین محصولاتی به کشورمان میتوان انتظار بازاری بسیار مناسب برای آنها را داشت زیرا هریک از این شرکتها دارای صدها مدل مختلف از محصولات هستند که از قیمت 90 هزار تومان برای یک همراه اندرویدی با امکانات اولیه آغاز شده و ردههای مختلف قیمتی را پوشش میدهند.
واقعا با این امکانات فوق العادس، به این میگن خودکفایی