htc one، کوچک بی همتا! (نگاهی دقیق به گوشی جدید اچ‌تی‌سی وان)

HTC_One_360_Wide

گویا اچ تی‌سی قصد دارد فرصت تلافی را از سایر رقیباناش برباید و خود پله‌های موفقیت را هر چه سریع تر طی کند. همان‌طور که در خبرها وعده داده بودیم این بار با بررسی کوتاهی از فرزند ارشد HTC یعنی مدل One در خدمتتان هستیم. دیروز عصر درحالی که شایعات بیش از پیش درباره سری جدید خانواده شکست خورده ONE بالا گرفته بود، اچ‌تی‌سی خود به شایعات با معرفی نسل جدید خانواده ONE خاتمه داد. در این مقاله به طور کلی به بررسی HTC One پرداخته‌ایم و قصد داریم شما را با این سوپر فون بیشتر آشنا نماییم، پس در ادامه با آی‌تی‌رسان همراه شوید.

سبک نوینی از طراحی!

گویا همه از طراحی‌های یکنواخت و یکدست اکثر پرچم دارهای اچ‌تی‌سی به تنگ آمده بودیم و نظرات موجود نیز گواه این ادعا می‌باشند. اگرچه اچ‌تی‌سی آن قدرها هم نتوانست در برابر شایعات دوام آورد و طرح و دیزاین HTC One را لو ندهد اما با این اوصاف بازهم همگی منتظر تایید و تکذیب طراحی لو رفته پرچم دار جدید و بی همتای HTC One بودیم. بهتر است ابتدا طراحی HTC One را به چالش بکشیم و از حاشیه پردازی دست برداریم. اگر به طور کلی به طراحی گوشی نگاه کنیم، شاید آنقدرها هم طراحی نسل جدید ONE با سایر برادران ناتنی‌اش تفاوتی نداشته باشد اما تا درگیر طراحی آن نشوید، نمی‌توانید عظمت طراحی گوشی را درک نمایید! این سوپرفون اندرویدی به لطف سلیقه کمپانی تایوانی خودش از یک بدنه آلومینیومی بهره‌مند شده است که اچ‌تی‌سی ادعا کرده است که توانسته با روشی جدید و ابداعی، آلومینیوم را با آنتن تلفیق نماید و آنتن را در بدنه این سوپرفون جای دهد، بدون آنکه HTC One از مشکلی در بخش آنتن دهی خود رنجور باشد. باید اعتراف نماییم که اچ‌تی‌سی توانسته نازکی را با قدرتمندی تلفیق کند و اسمارت فون فوق‌العاده HTC One را پدید آورد. این سوپر فون، فوق العاده باریک شده است که نشانگر توانمندی فوق العاده بالای مهندسان کمپانی HTC است. HTC One می‌تواند با ضخامت حدودی 9 میلی‌متری خود و قدرت اعجاب انگیزش، به راحتی تا بازه معرفی نسل چهارم کهکشانی‌های سامسونگ پادشاهی کند (البته اگر اکسپریا زد سونی بگذارد!). در بالای گوشی یک دکمه روشن/خاموش جا خوش کرده است و دکمه‌های افزایش/ کاهش صدا در سمت راست گوشی، زیبایی و جلال HTC One را دو چندان می‌کند. پورت شارژ گوشی نیز در انتهای این سوپر فون خارق العاده قرار داده شده است که سبب می‌شود تا طراحی این فرزند تازه متولد شده HTC کامل گردد و جای نقصی در کار نباشد.

زمانی که فول اچ‌دی معنا می‌یابد!

همان‌طور که می‌دانید و در مطلب قبل هم اشاره کردیم، پرچم‌دار کمپانی تازه جان گرفته HTC از یک صفحه نمایش 4.7 اینچی فول اچ‌دی با وضوح تصویر 1080×1920 پیکسل و تراکم 469 در هر اینچ بهره گرفته است که به معنای کلمه شاهکار است! هنگامی که صفحه نمایش شگفت انگیز HTC one از ماتریس RGB پشتیبانی می‌کند، به راحتی می‌توان گفت که فعلا هیچ کمپانی نتوانسته فول اچ‌دی را برای دوستداران فناوری به معنای اصلی FHD معنی نماید. صفحه نمایش بسیار روشن است که لذت کار با آن را دوچندان می‌نماید، اگر چه جاذبه بسیار بالایی در زمینه رد انگشتانتان بر روی خودش دارد که این مشکل را نمی‌توان یک نقطه ضعف برای پرچم دار جدید HTC قلمداد نمود چرا که پرچم داران سایر رقبا نیز از این مشکل خواه یا ناخواه بهره‌مند هستند! اچ تی‌سی به لطف فناوری Infinity Glass توانسته صفحه نمایش پرچم دار خود را از خش و بی کیفیتی صفحه نمایش در فضای باز مصون بدارد.

خود را با نسل جدیدی از کیفیت صدا آشنا سازید!

اگر تصاویر را مشاهده کرده باشید، دو دریچه صدا در ابتدا و انتهای HTC One گنجانده شده است و اچ‌تی‌سی ادعا کرده است دو آمپلی فایر قرار گرفته در آن‌ها به کاهش نویزهای صدا کمک به سزایی خواهند کرد، گرچه هنوز هیچ نتیجه‌ای از تست صدای آن به دست نیامده است که ببینیم این دو آمپلی فایر چه قدر توانمندی را در خود جای داده‌اند. HTC One با بهره گیری از تکنولوژی BoomSound می‌تواند صدای استریو بسیار با کیفیتی را به شما ارایه نماید، گرچه هنوز کیفیت صدای خروجی گوشی مورد آزمایش قرار گرفته نشده، ولی به نظر می‌رسد کیفیت صدای HTC One در حدود 93 دسی‌بل است که هنوز هیچ اسمارت فونی نتوانسته به چنین کیفیت صدایی دست یابد. لذت کار با اسپیکرهای این سوپر اسمارت فون زمانی چند برابر خواهد شد که یک موزیک یا یک فیلم را در آن پخش نمایید. خواهید دید اچ تی‌سی شما را با چه شاهکاری آشنا نموده است!

قدرتمندی به توان دو!

گرچه هنوز خیلی زود است که توانمندی سخت‌افزاری این گوشی را مورد بررسی قرار دهیم ولی گویا بنچ مارک‌های اولیه‌ای از آن در وب موجود است که توانمندی این گوشی 4 هسته ای را به چالش می کشد. HTC One از یک چیپست ساخته شده شرکت کوالکام Snapdragon سری 600 بهره مند شده است و سی‌پی‌یو آن به لطف 4 هسته کریت سری 300 با فرکانس کاری 1.7 گیگاهرتز برای هر هسته، می‌تواند به راحتی رقبا را با شکست روبرو کند. چیپست گرافیکی قرار گرفته برروی این سوپر فون رویایی و اشرافی، آدرنو 320 است که آخرین نسل موجود است که قدرت فوق‌العاده ای را در حین بازی‌های HD از خود نشان می‌دهد و رم 2 گیگابایتی همراه با آن نیز خود نوید بخش قدرتمندی بیش‌تر برای پسر ارشد HTC است. در ادامه می‌توانید نتایج تست‌های به‌دست آمده را مشاهده بفرمایید:

bench1 bench-4 bench-3 bench-2

 خیانت به پیکسل!

در یکی از هوشمندانه‌ترین و زیرکانه‌ترین حرکت‌های اچ‌تی‌سی، این کمپانی با پشت پا زدن به پیکسل و آوردن پسرعمویش (اولترا پیکسل) قصد دارد بدون چونه و چرا سایر رقبایش را در نطفه خفه نماید. دوربین 4 اولترا پیکسلی موجود در سری جدید خانواده شکست خورده One، نوید آینده‌ای بهتر برای دوربین سوپر فون‌های آینده است. سنسور 1.3 اینچی می‌تواند تا 3 برابر یک اسمارت فون میان قیمت و معمولی به تصاویر کیفیت ببخشد که زیرکی اچ‌تی‌سی را تحسین می‌نماید. با این حال انتظار می‌رود که این گوشی در محیط‌های کم نور و تاریک بتواند از سایر رقیبانش عملکرد بهتری را به جای بگذارد، چرا که سری جدید وان از یک لنز دیگر بسیار روشن F/2.0 بهره مند است. با توجه به تصاویر می‌توان این طور برداشت نمود که دوربین این سوپر فون بسیار عالی و با جزییات عمل می‌کند، گرچه به توانمندی Pureviw 808 نوکیا نمی‌رسد.

 سورپرایز ویژه HTC!

هنگامی که HTC One را روشن نمایید، می‌توانید سورپرایز ویژه HTC یعنی همان نسل پنجم سنس را مشاهده نمایید که ظاهری چشم نواز و بسیار زیبا را در خود جای داده است و سرعت حرکت بین منو و سایر قسمت‌های نرم‌افزاری این سوپرفون به لطف نسخه 4.1 اندروید افزایش یافته است. آیکون‌های منو بسیار زیبا و جذاب هستند و می‌توان سری جدید سنس را به عنوان یکی از بی‌نقص‌ترین و زیباترین محیط گرافیکی موجود برای سوپرفون‌ها قلمداد نمود. اما دو ویژگی بسیار زیبای دیگر نیز به سنس 5 اضافه شده است که اچ‌تی‌سی آن را Blinkfeed و Zoe می‌نامد که بسیار جالب توجه هستند. بلینک فید در واقع یک فید یا گجت موجود در صفحه نمایش اصلی است که می‌تواند جدیدترین اخبار و پیام‌هایتان را در شبکه های اجتماعی به نمایش درآورد.

4 در مورد “htc one، کوچک بی همتا! (نگاهی دقیق به گوشی جدید اچ‌تی‌سی وان)”

  1. واقعااچ تی سی گوشیهای خوب وزیبایی تولیدمیکنه فقط اگه تبلیغات وبازاریابیش روبیشتروبهترکنه حتماموفقترخواهدشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH