حتما برای شما هم پیش آمده که ناخواسته پیامی مهم را حذف کنید و سعی در بازیابی آن داشته باشید. برای این کار شما باید بسیار سریع باشید چون بازیابی آن پیام تنها در حالتی ممکن است که حافظهای که آن پیام در دستگاه شما ذخیره شده بود، توسط برنامه دیگری اشغال نشده باشد. به هر حال نرمافزارهای مختلفی برای بازیابی اطلاعات از دست رفته وجود دارد که در اینجا ما سعی داریم برخی از آنها را به شما معرفی کنیم.
۱- MobiKin Doctor
یکی از سریعترین و مطمئنترین راهها برای بازگردانی پیام، استفاده از نرمافزارهای مخصوص بازیابی اطلاعات اندروید است. MobiKin Doctor یکی از نرمافزارهای فوقالعاده کاربردی است که به سرعت کار بازیابی پیامها را انجام میدهد. یکی از مهمترین ویژگی برنامههای بازیابی اطلاعات، سازگاری آن با انواع مدلهای گوشی است و MobiKin Doctor این قابلیت را دارد که از ۲۰۰۰ مدل گوشی اندرویدی پشتیبانی کند و میتوانید برای گوشی خود از هر برندی که باشد از آن استفاده کنید. این نرمافزار علاوه بر پیامها، قابلیت بازیابی عکس و فیلم و صدا را هم دارد و شما میتوانید همه این اطلاعات را با همان فرمتی که بر روی موبایلتان ذخیره کرده بودید، بازیابی کنید.
۲-FonePaw Android Recovery
این نرمافزار قابلیت شناسایی و بازیابی فایلهای از دست داده شده را دارد. محیط کاربری نرمافزار بسیار راحت و ساده طراحی شده و کاربر میتواند هر نوع اطلاعاتی که از دست داده را بازیابی کند. این نرمافزار از نسخههای مختلف اندروید پشتیبانی میکند و با بسیاری از گوشیهای مختلف با برندهای متفاوت سازگاری دارد.
بکآپ گرفتن از اطلاعات، سریعترین و راحتترین راه ممکن
با همه این کارها، در برخی موارد ممکن است که هیچ کدام از روشهای بازیابی جواب ندهد و اطلاعات شما غیر قابل برگشت باشند. به هر حال بهترین روش برای نگهداری از اطلاعات و از دست ندادن آنها، تهیه نسخه پشتیبان است. برای این کار، نرمافزارهای زیادی در مارکتهای مختلف وجود دارد که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. در این میان، نرمافزار SMS Backup & Restore نمونه خوبی است به طوریکه بیش از ۱۰میلیون کاربر از آن استفاده میکنند. این نرمافزار به صورت رایگان عرضه شده و کار با آن بسیار راحت و لذت بخش است. در اینجا نگاهی میاندازیم به نحوه کار با این نرمافزار تا ببینیم چگونه از اطلاعات خود نسخه پشتیبان بگیریم.
در ابتدا نرم افزار را نصب میکنیم و در صفحه اول آن، گزینه Backup را انتخاب میکنیم.
در مرحله بعدی، شما باید مشخص کنید از کدام سری از اطلاعات نسخه پشتیبان میخواهید. همچنین این ویژگی برای شما فراهم است که نسخه پشتیبان خود را بر روی حساب گوگل درایو و دراپ باکس آپلود کنید. پس از انتخاب بخشهای مورد نظر، Ok را انتخاب میکنیم تا کار تهیه نسخه پشتیبان کامل شود.
برای بازیابی پیامهایی که از آنها نسخه پشتیبان گرفتهاید، گزینه Restore را انتخاب کنید. فقط کافی است نام نسخه پشتیبان خود را وارد کنید و بقیه فرآیند به سرعت انجام خواهد پذیرفت. اگر نسخه پشتیبان خود را بر روی حافظههای مجازی ذخیره کرده باشید، با انتخاب گزینه Load from Dropbox یا Load from google drive میتوانید نسخه پشتیبان خود را در اختیار داشته باشید.
امکانات دیگری مانند زمانبندی پشتیبان گیری از پیامها و همچنین تنظیم پسورد بر روی فایلها، در این نرمافزار وجود دارد. به این ترتیب شما میتوانید با مشخص کردن زمانهایی خاص، از پیامهای خود بکآپ بگیرید و مطمئن باشید که پیامهای شما از بین نخواهد رفت و با تنظیم پسورد، میتواند ضریب امنیت اطلاعات خود را بالا ببرید.
اگر شما عزیزان هم راههای دیگری را برای بازیابی اطلاعات و پیامها، برای گوشی خود امتحان کردهاید، میتوانید دیدگاههای خود را در پایین همین پست با دیگران به اشتراک بگذارید.
ببخشید هر دوی این نرم افزار نیاز به روت داره؟!
اخه اولیشو دانلود کردم گفتش که روت میخواد