چه کسی می‌گوید که اندروید باید خلاق و نوآور باشد؟!

سیستم عامل اندروید اخیرا توسط بسیاری از افراد به خاطر عدم نوآوری و خلاقیت متهم شده است. به نظر می‌رسد که این موضوع باعث شده تا زمانی که صحبت از خلاقیت و نوآوری می‌شود، اپل از سیستم عامل اندروید پیشی بگیرد. شاید گوگل باید در این زمینه تلاش بیشتری از خود نشان دهد و یا شاید گوگل تلاش‌های خود را در پشت پرده انجام می‌دهد و در حال کار بر روی پروژه‌هایی است که به یک‌باره، دنیا را با آن متحول سازد.

به نظر من، دلیل سرعت کم سیستم عامل اندروید در خلاقیت و نوآوری را می‌توان شیوه گوگل برای اضافه کردن ویژگی‌ها دانست. آنها این روند را در ورژن‌های مختلف بتا که عرضه می‌کنند، طی کرده و به سمت تکامل پیش می‌روند. اپل در سمتی دیگر، قابلیت‌های مختلف را طوری به سیستم عامل خود اضافه می‌نماید که به نظر می‌رسد در حال تکامل است.

Android-N-vs-iOS-10

البته بسیاری از این ویژگی‌ها که توسط اپل و گوگل به سیستم عامل‌هایشان اضافه می‌شود، از طرف کاربران و علاقمندان دنیای تکنولوژی، به سختی می‌توانند لقب خلاقیت و نوآوری را به همراه خود یدک بکشند. در طول سال‌های اخیر، به جز فناوری لمس سه بعدی، ویژگی خاصی را نمی‌توان به عنوان نوآوری در دیوایس‌ها به حساب آورد. باید قبول کنیم که تلفن‌های هوشمند تقریبا به مرز کمال رسیده‌اند و جای آنچنان زیادی برای پیشرفت و خلاقیت در آنها باقی نمانده است و نمی‌توانیم زیاد به اپل و گوگل خرده بگیریم. پس باید منتظر دیوایس جدیدی باشیم تا بتواند انقلابی جدید در دنیای تکنولوژی ایجاد کند.

در حال حاضر، به نظر من یک انقلاب و خلاقیت جدید می‌تواند بسیار مفید باشد و این دقیقا چیزی است که گوگل بر روی آن تمرکز کرده است. سرویس Google Now حدود ۴ سال پیش آغاز به کار کرد و سه سال پیش، توانست لقب نوآوری را به خود اختصاص دهد و در حال حاضر در حال تبدیل شدن به قابلیت Google Assistant است.

در حالی که Google Now و Google Assistant را می‌توان یک نوآوری به حساب آورد، روند برنامه نویسی و پیشرفت آنها نیز مدت زیادی است که در حال طی شدن است. اما آنها به قدری حیرت‌انگیز نیستند که از جانب کاربران و علاقمندان دنیای تکنولوژی، یک خلاقیت به حساب بیایند. آنها نشانه‌هایی از نوآوری هستند و زمانی که صحبت از هوش مصنوعی و ماشین‌های یاد گیرنده می‌شود، گوگل بسیار جلوتر از اپل در حال حرکت است.

Google-now

سرویس Google Wallet حدود ۵ سال پیش و دقیقا دو سال قبل از سرویس Apple Pay کار خود را آغاز کرد و در فوریه سال ۲۰۱۵، سرویس Android Pay از دل آن بیرون آمد تا به عنوان اهرمی برای رقابت با Apple Pay کار خود را ادامه دهد.

Google Wallet و Google Pay را می‌توان نوآوری‌هایی به حساب آورد که سرویس‌هایی که کاربران توسط کارت‌های بانکی از آنها استفاده می‌کردند را تبدیل به اقداماتی راحت‌تر از پیش کرده است.

گوگل همچنین کارهای زیادی در زمینه‌های دیگر مانند واقعیت مجازی تحت عنوان Project Tango انجام داده است. در این بازی انقلابی، گوگل نقش فرمانروا را بازی می‌کند. به وسیله گروه‌های مختلفی که به عنوان زیرمجموعه گوگل در حال کار هستند، محصولات مختلفی تولید می‌شود که هریک از آنها را می‌توان یک خلاقیت و نوآوری به حساب آورد. یکی از این موارد، پرداختن به موضوع اینترنت اشیا است که تحت سرویس‌های Google Home و Android Auto در حال خدمت رسانی به کاربران است.

Google-i-o-Home

پشتیبانی پیش‌فرض سیستم عامل اندروید نوقا از واقعیت مجازی تحت عنوان قابلیت Daydream را می‌توان یکی از پروژه‌هایی دانست که سال‌های سال توسط گوگل در حال پیگیری بود و در نهایت به کاربران معرفی شد. واقعیت مجازی را می‌توان از جمله تکنولوژی‌هایی به حساب آورد که بشر امروزی به آن نیاز دارد. اما این موضوع به ناگاه اتفاق نمی‌افتد. باید تحقیقات زیادی روی این مسئله به عمل آید تا در نهایت چیزی حاصل شود که مردم و کاربران به دنبال آن هستند و وسیله‌ای از آب دربیاید که متناسب با نیاز بشر امروزی باشد.

آیا شما نیز موافق هستید که گوگل در مقایسه با کمپانی‌های دیگر، تلاش و کوشش بیشتری می‌کند تا تلفن‌های هوشمند امروزی را دچار انقلابی عظیم کند؟!

1 در مورد “چه کسی می‌گوید که اندروید باید خلاق و نوآور باشد؟!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH