بخش هندی شرکت تایوانی تولیدکننده نیمههادی، مدیاتک، دو عدد از آخرین چیپستهای خود را در این کشور عرضه کرد. تراشههای MT2511 و MT2523 هردو اوایل امسال معرفی شدند که اولین پردازنده زیست سنجش آنالوگ این شرکت محسوب میشوند که برای دستگاههای تناسب اندام طراحی شدهاند، البته نمونه دوم یعنی MT2523 برای تامین قدرت ساعتهای هوشمند تولید شده و مدیاتک آن را اولین چیپست با ویژگیهای کامل برای ابزارهای پوشیدنی مینامد که از GPS، بلوتوث دو حالته (مصرف انرژی کم و MIPI) و نمایشگرهای با رزولوشن بالا پشتیبانی میکند و همه درون یک پکیج کوچک (SiP) قرار گرفتهاند که مدیاتک آن را کارآمدتر از تراشه رقیبان میداند. براساس گزارشات در اوایل سال ۲۰۱۷ شاهد عرضه دستگاههای مجهز به این دو چیپست خواهیم بود.
در طول چند دهه گذشته، مدیاتک مسیری طولانی را طی کرده و از تولید تراشههای کوچک برای دستگاههای پخش DVD و تلویزیون به یکی از بزرگترین سازندگان نیمههادیها تبدیل شده و در کنار شرکتهای بزرگی مانند اینتل، کوالکام، انویدیا و Texas Instruments قرار گرفته است. این شرکت سخت در حال تلاش برای جذب مشتری در خارج از کشور چین است و با معرفی چیپستهای قدرتمند ولی مقرون به صرفه در چند سال اخیر تا حدی اعتماد کاربران را جلب کرده است. مدیاتک در چند سال گذشته تمرکز خود را بر روی صنعت رو به رشد گوشیهای هوشمند قرار داده و حال سعی در سرمایهگذاری در بازارهای نوظهور مثل هند را دارد تا به رشد خود ادامه دهد. اوایل امسال این شرکت اعلام کرد که انتظار افزایش ۱۰ درصد فروش را دارد که علت آن افزایش محبوبیت دستگاههای مجهز به VoLTE در کشور چین است.
با عرضه تراشههایی که برای اینترنت اشیا طراحی شده، این شرکت تایوانی امید دارد که در بازار کشور هند، همانند کشور چین رشد و درآمد قابلتوجهی را کسب کند. رئیس بخش هندی مدیاتک، Kuldeep Malik، در رابطه با عرضه این دو چیپست میگوید:
مدیاتک همیشه تمرکز خود را بر روی قدرت و بهرهوری قرار داده و ما خواهان انتقال این دانش به کشور هند برای محصولات مرتبط با اینترنت اشیا هستیم.
احتمالا روزی مدیاتک همانند بازار چین سهم قابلتوجهی از بازار هند را کسب کند، البته هنوز برای تبدیل شدن این رویا به واقعیت زمان لازم است.