هر آن‌چیزی که درباره وان‌پلاس 4 باید بدانید

کمپانی چینی وان‌پلاس چند سالی است که با عرضه گوشی‌های هوشمند قدرتمند و در عین حال ارزان قیمت توانسته طرفداران بسیاری در سراسر جهان برای خود دست و پا کند.

انتظار داریم که این کمپانی، در ماه‌های آتی از گوشی هوشمند جدید خود با نام وان‌پلاس ۴ رونمایی کرده و باز هم با قیمت‌گذاری بی‌نظیر خود، پرچمداران مشهور بازار را به چالش بکشد. همان‌طور که گفته شد، تخصص این کمپانی در فروش گوشی‌های هوشمند باکیفیت و قدرتمند با مشخصات بالارده و قیمت میان‌رده‌ها است.

البته اگرچه این کمپانی گوشی‌های خود را با مشخصاتی فوق‌العاده و قیمت‌هایی پایین عرضه می‌کند، اما هنوز هم آمار فروش گوشی‌های آن در مقایسه با پرچمداران سایر کمپانی‌ها کمتر است. مثال بارز برای اثبات این ادعا، گوشی وان‌پلاس 3T است که علی‌رغم بهره‌مندی از ۶ گیگابایت حافظه رم، بدنه‌ای بسیار باکیفیت و قیمت مناسب ۴۴۹ دلار (یا ۳۹۹ یورو)، همچنان در جلب توجه کامل مشتریان ناموفق بوده است.

وان‌پلاس 3T محصولی شایسته توجه است، اما نقاط ضعفی هم دارد که امیدواریم در محصول آینده این کمپانی یعنی وان‌پلاس ۴ (یا شاید هم وان‌پلاس ۵) به طور کامل برطرف شوند.

تاریخ عرضه

وان‌پلاس ۱ در آوریل ۲۰۱۴ رونمایی شد. وان‌پلاس ۲ و ۳ هم به ترتیب در جولای ۲۰۱۵ و ژوئن ۲۰۱۶ رونمایی شدند. پس به احتمال زیاد، وان‌پلاس ۴ در اواسط سال جاری رونمایی خواهد شد. البته رونمایی وان‌پلاس 3T‌ در ماه نوامبر موجب شده است که روند رونمایی‌های این شرکت کمی به هم بریزد و احتمال غافلگیری در سال جاری بالا برود. در مجموع به احتمال بسیار زیاد، وان پلاس ۴ در ماه ژوئن یا جولای رونمایی خواهد شد.

صفحه‌نمایش:

وان‌پلاس 3T از نمایشگری ۵.۵ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰x۱۹۲۰ پیکسل بهره می‌برد. انتظار داریم نسل بعدی مجهز به نمایشگری ۵.۳ اینچی و 2K باشد تا بتواند به خوبی نیازهای کاربر برای استفاده از واقعیت مجازی را برطرف کند.

طراحی:

برخی شایعات می‌گویند که قرار است در وان‌پلاس ۴ به جای بدنه فلزی با شیشه روبرو شویم. تصویر زیر دیدی کلی از ماجرا به شما می‌دهد. اگرچه وان‌پلاس 3T از فلز باکیفیت در بدنه خود بهره می‌برد، اما نمی‌توان از زیبایی بدنه شیشه‌ای هم چشم‌پوشی کرد.

امیدواریم وان‌پلاس در پرچمدار بعدی خود، بدنه را باریک‌تر کرده و البته حاشیه‌های کناری نمایشگر را هم به حداقل برساند. وان پلاس 3T‌ با وجود تساوی اندازه صفحه‌نمایش با گلکسی اس ۷، طول و عرض بیشتری نسبت به آن دارد.

دوربین:

به نظر می‌رسد وان‌پلاس هم به جمع دوچشمی‌های ۲۰۱۷ خواهد پیوست. انتظار داریم گوشی جدید این کمپانی دارای دوربینی دوگانه با قابلیت‌هایی جدید برای بهره‌مندی از فناوری واقعیت افزوده باشد.

وان‌پلاس 3T از دوربین‌های سلفی و اصلی ۱۶ مگاپیکسلی بهره‌مند است و دوربین اصلی آن هم مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر است. اندازه مگاپیکسل دوربین در پرچمدار بعدی این کمپانی نیز در همین حدود خواهد بود و هنوز نمی‌توان عددی قطعی برای آن تعیین کرد، اما کیفیت آن قطعا بالاتر از پرچمدار کنونی خواهد بود. احتمال دارد وان‌پلاس هم برای هماهنگی با اپل، سامسونگ و هوآوی، در وان‌پلاس ۴ از دوربین دوازده مگاپیکسلی استفاده کند.

باتری:

وان‌پلاس 3T‌ از باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد. بنابراین خیلی بلندپروازانه نخواهد بود اگر فکر کنیم این کمپانی، وان‌پلاس ۴ را به باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز کند.

فناوری شارژ سریع Dash Charge که این کمپانی در گوشی وان‌پلاس ۳ به کار گرفت، بسیار کاربردی و موثر بود و امیدواریم آن را در وان‌پلاس ۴ هم ببینیم. البته ا‌ز آن‌جا که رقبای هم‌وطنی همچون اوپو بر روی شارژ سریع حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند، این احتمال وجود دارد که حتی شاهد نسخه سریع‌تر Dash Charge در وان‌پلاس ۴ باشیم.

نرم‌افزار و سخت‌افزار:

پرچمداران وان‌پلاس حداقل بر روی کاغذ، همواره جزو قوی‌ترین گوشی‌های هوشمند دنیا بوده‌اند. وان‌پلاس ۴ هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. این گوشی هوشمند به احتمال بالا از چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۳۵ بهره خواهد برد. این گوشی هوشمند احتمالا از ۶ یا ۸ گیگابایت رم، اندروید نوقا و رابط کاربری Oxygen Os بهره خواهد برد.

از دیگر ویژگی‌های وان‌پلاس ۴ می‌توان به بهره‌مندی از اسکنر اثر انگشت یا شاید اسکنر عنبیه چشم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. احتمال حذف جک هدفون نیز توسط این کمپانی وجود دارد.

البته از آن‌جا که اخیرا افشاگر مشهور، ایوان بلس تصویری منتسب به وان پلاس ۴ را منتشر کرده است، این احتمال را هم می‌دهیم که این گوشی زودتر از موعد رونمایی شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH