ارتش همه کشورها با پیشرفت کشور و رسیدن به فناوریهای جدید نیاز به تولید وسایل جنگی پیشرفتهتر را احساس میکنند. یکی از ارتشهایی که همواره به دنبال تولید جنگافزارهایی مدرن و قدرتمند است، ارتش آمریکا است. ارتش آمریکا قصد دارد تا سال 2022 بتواند حداقل دو جنگافزار زمینی را به عنوان نسل بعدی خودروهای زرهی تولید کند. با ما در آیتیرسان همراه باشید.
نسل بعدی این وسایل نقلیه جنگی، NGCV نامیده شدهاند. در واقع این خودروهای زرهی باعث میشوند که ارتش ایالات متحده، با طراحی نسل آینده وسایل نقلیه زرهی را برای جایگزینی آنها با تانک M1 Abrams و جنگافزار M2 Bradley آشنا شود و متوجه شود که در آینده به کدام نوع از خودروهای زرهی نیازمند است. تانک M1 Abrams و خودروی زرهی جنگی پیاده نظام M2 Bradley برای دهههای زیادی به عنوان بخش اصلی ارتش آمریکا بودهاند و به عنوان پیاده نظام ماشینی سالها مورد استفاده قرار گرفتهاند. هردوی این جنگافزارها در سالهای 1980 به بعد معرفی شدند و تواناییهای قابل توجهی در بخشهای قدرت شلیک، استحکام و تحرکپذیری بالاتری نسبت به محصولات قدیمیتر داشتند.
فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و عدم وجود رقیبی قدرتمند و معتبر باعث شد تا این محصولات علی رغم داشتم ایراداتی همچنان در ارتش آمریکا مورد استفاده قرار بگیرند. این ارتش تاکنون دوبار برای پیدا کردن جایگزین مناسب برای M1 و M2 اقدام کرده است. اولین تصمیم برای طراحی جایگزین این جنگافزارها تحت عنوان سیستمهای نبرد در آینده (Future Combat Systems) در سال 1999 کلید خورد، اما این برنامه با هزینهای 18.1 میلیارد دلاری و بدون هیچ خروجی مناسبی در سال 2008 متوقف شد. برنامه دوم نیز در راستای تلاش اول، و با نام خودروی زرهی زمینی (Ground Combat Vehicle) با هدف طراحی خانوادهای زرهی کامل و مجهز، تنها برای جایگزینی جنگافزار پیاده نظام M2 Bradley اجرا شد، که این برنامه نیز در سال 2014 لغو گردید.
در حال حاضر ارتش آمریکا، در حال دنبال کردن نقشهای جدید به نام نسل بعدی خودروهای زرهی یا همان NGCV مخفف Next Generation Combat Vehicle است. اما سوالی که ذهن اغلب ما را درگیر خود کرده، این است که NGCV دقیقا چیست؟ در حقیقت این برنامه یافتن یک خودروی جنگی پیاده نظام است اما به طوری که این جنگافزار جایگزین هردو مورد بیان شده یعنی تانک M1 Abrams و ماشین زرهی M2 Bradley شود. در واقع این برنامه از جهاتی شبیه به طراحی Future Combat Systems نیز است، زیرا هدف آن تولید محصولی است که قابلیتهای یک خودروی زرهی چرخدار پیاده نظام و یک تانک سبک را به صورت همزمان داشته باشد.
به عبارت دیگر NGCV عینا میتواند هرچیزی باشد! این جنگ افزار میتواند به عنوان جانشینی برای نفربرهای 40 تُنی، تانکهای 70 تنی و یا حتی خودرهای زرهی چرخدار باشد. ارتش آمریکا نمیتواند به طور مشخص بگوید: ما یک تانک میخواهیم! و همین موضوع باعث پیچیدهتر شدن این مشکل شده است. چیزی که واضح است این است که جنگ و روشهای جنگیدن مدام در حال تغییر است به همین علت اینکه کشورها بدانند در جنگ بعدی به چه نقشه و ابزاری نیاز دارند، کمی دشوار است و در عین حال وقتی ارتشها نمیدانند که به طور مشخص به چه ابزاری نیازمند هستند، تولید جنگافزار توسط کارخانجات به مراتب سختتر خواهد شد. ارتش در واقع ابزاری میخواهد که همه قابلیتها و تواناییها را به صورت یکجا داشته باشد و همین موضوع باعث ایجاد هزینهای 18.1 میلیارد دلاری خواهد شد!