اگر به یاد داشته باشید در تاریخ 12 آذر سال قبل سازمان فنی حرفهای کشور و کمپانی سامسونگ اعلام کردند که با همکاری یکدیگر دومین سری از المپیاد تکنسینهای ایران را به زودی شروع خواهند کرد.
اما امروز بعد از گذشت تقریبا 3 ماه از آن رویداد، در طی مراسم اختتامیهای، برندگان و نفرات برگزیده در این سری از المپیاد با حضور مدیران ارشد فنی حرفهای و سامسونگ، مشخص شد.
این مراسم اختتامیه در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید. مجری برنامه، محمد سلوکی، با بیان اهمیت شدید اشتغالزایی برای جوانان برنامه را آغاز کرد و از هان، مدیر عامل شرکت سامسونگ در ایران خواست تا پشت میکروفون بیاید.
آقای هان ضمن تبریک سال جدید به همه ایرانیان از همکاری موفق سامسونگ و سازمان فنی حرفهای کشور سخن گفت. به گفته ایشان هدف اصلی از برگزاری برنامههای این چنینی، افزایش فرهنگ مهارت آموزی، شناسایی نخبگان، تربیت بهترین تکنسینها و شناساندنشان به کل جهان بوده است. آقای هان اشاراتی هم به اهمیت اینسری فعالیتها برای اشتغالزایی جوانان داشت.
در بخش بعدی مراسم، آقای دکتر نوراالله زاده که مدیر عامل صندوق کارآفرینی هستند به روی صحنه آمدند و پس از تقدیر و تشکر از کمپانی سامسونگ و سازمان فنی حرفهای برای ایجاد چنین فرصتی، به موضوع مهارت و هنر کسب آن پرداختند. بخش بعدی صحبتهای ایشان هم مربوط به اهمیت فعالیتهای اینچنینی و تاثیرشان بر رشد اقتصادی کشور بود.
سرکار خانم فرضی که مدیریت روابط عمومی و مسولیتهای اجتماعی سامسونگ را بر عهده دارند پس از آقای نورالله زاده پشت میکروفون آمدند و درباره اهداف ایجاد این المپیاد، روند طی شدن مسابقات و انتخاب برندگان در هر بخش، سخن گفتند.
به گفته ایشان سامسونگ توانسته در سال قبل 12 مدرسه هوشمند در مناطق محروم موجود در اطراف تهران بسازد. همچنین ایشان فرمودند که بیش از 20 نفر از افراد متقاضی در این سری از المپیاد بعد از گذشتن دوره آموزشی و دریافت مدرک فنی حرفهای، توانستند به سامسونگ بپیوندند و الان جزیی از کارکنان این کمپانی هستند.
آقای دکتر سازگار هم که ریاست سازمان فنی حرفهای را برعهده دارند، در قسمت بعد با موضوع مشکل بیکاری جوانان، فعالیتهای مربوط به حوزه اشتغالزایی و اهمیت بالای آن صحبتشان را آغاز کردند. در بخش آخر مراسم پس از برنامههای مفرحی که تدارک دیده شده بود، اسامی برندگان و نفرات برگزیده در دومین سری المپیاد تکنسینهای ایران خوانده شد و از هر کدام با هدایایی تقدیر شد.
سامسونگ و سازمان فنیحرفهای امید دارند که چنین المپیادهایی را همواره گسترش دهند و به یک رویداد هر ساله تبدیل کنند که امیدواریم چنین چیزی حتما اتفاق بیفتد.