اچ‌تی‌سی در سراشیبی سقوط؛ اوپو جایگاه این شرکت را در کشور تایوان تصاحب کرد

آخرین گزارش مالی اچ‌تی‌سی از روند رو به رشد این شرکت تایوانی در طی ماه‌های اخیر حکایت دارد. در این گزارش آمده که مجموع درآمدهای سالیانه این شرکت با رشدی محسوس همراه بوده که البته بخش قابل‌توجهی از این عملکرد موفق، به دلیل فروش بالای پرچمدار امسال این شرکت یعنی اچ‌تی‌سی U11 در بازار گوشی‌های هوشمند بوده است. اما این بدین معنی نیست که تمامی ‌مشکلاتی که این شرکت در طی ماه‌های اخیر با آن دست و پنجه نرم می‌کرده، یک شبه و به‌طور معجزه‌آسایی حل شده باشد.

براساس گزارشی که امروز توسط بلومبرگ منتشر شده، این شرکت تایوانی هم‌اکنون در حال بررسی استراتژی‌های متعددی به منظور برون‌رفت از این بحران است، به‌طوری‌که اخیرا در خبرها آمده بود که این شرکت قصد دارد تا بخشی از کسب‌وکار واقعیت مجازی وایو خود را به شرکت‌های خریدار واگذار کند که البته احتمال فروش تمامی ‌این کسب‌وکار نیز وجود دارد.

وخامت ماجرا در گزارشی که به‌تازگی توسط دیجی‌تایمز منتشر شده، بیشتر احساس می‌شود. در این گزارش فهرستی از تولیدکنندگان برتر گوشی‌های هوشمند در کشور تایوان منتشر شد که متاسفانه اچ‌تی‌سی نتوانست به جایگاهی بهتر از پنجم آن هم در کشور خود، دست یابد. این شرکت هم‌اکنون در بالای سر خود سایه شرکت چینی اوپو را می‌بینید که اخیرا توانسته با عرضه گوشی‌هایی دوربین محور، بخش قابل‌توجهی از خریداران را به خود جذب کند و جایگاه اچ‌تی‌سی را در کشور تایوان تنزل دهد.

در رده سوم این فهرست، شرکت ایسوس را می‌بینیم که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان محصولات هوشمند در کشور تایوان به حساب می‌آید و از جمله شرکت‌های تاثیرگذار در کاهش فروش محصولات اچ‌تی‌سی به‌شمار می‌رود. گفته می‌شود که موفقیت اوپو در ماه‌های اخیر که منجر به قرار گرفتن آن در جایگاهی بالاتر از اچ‌تی‌سی شده، به دلیل استقبال خیره‌کننده خریداران از گوشی پرچمدار اوپو R11 بوده که در ماه گذشته به عنوان پرفروش‌ترین گوشی اندرویدی بالارده در کشور تایوان انتخاب شد.

اچ‌تی‌سی

در بخش دیگری از گزارش دیجی‌تایمز آمده که کاهش فروش گوشی U11 در طی هفته‌های اخیر نیز در تحقق این مسئله بی‌تاثیر نبوده به‌طوری‌که میزان فروش این گوشی در بازارهای جهانی در ماه جولای، با افتی 10 درصدی در مقایسه با ماه ژوئن همراه بود. از آن‌جایی که قرار است مدل جدید این گوشی یعنی U Life 11 که از قابلیت Edge Sense بهره می‌برد، به زودی روانه بازار شود، پیش‌بینی می‌شود که این روند نزولی فروش همچنان ادامه داشته باشد.

البته در کنار اچ‌تی‌سی، شرکت ایسوس نیز حال و روز چندان خوشی ندارد و گزارش‌های مالی اخیر این شرکت بر این مسئله صحه می‌گذارد. براساس آخرین گزارش‌ها، اخیرا ارزش سهام این شرکت به کمترین میزان خود در طی هفت سال گذشته رسیده که این مسئله، منجر به تاخیر تقریبا چهار ماهه در عرضه گوشی‌های سری ذن‌فون 4 این شرکت شده است. گفته می‌شود که این شرکت قصد دارد تا میزان تولید و عرضه محصولات خود را تا 25 درصد تقلیل دهد.

1 در مورد “اچ‌تی‌سی در سراشیبی سقوط؛ اوپو جایگاه این شرکت را در کشور تایوان تصاحب کرد”

  1. حیف حیف ازین شرکت با گوشیهای بی نظیر که بخاطر شرکتهای بی نام ونشان چینی و عدمدمدیریت درست به این روز افتاده،خیلی بعیده سونی و اچ تی سی و الجی دیگه به بازار فروش برگردند اینده اندروید در دستان پیکسلهای گوگل و سامسونگ و هواوی خواهدبود،هرچند پیکسلهاهم اچ تی سی والجی میسازند ولی گوگل ثابت کرده شریک خوبی نیست،

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH