فوجیتسو Lifebook E556 تنها نوت بوک صنعتی با پورت سریال ساخت ژاپن

انتظارتان از یک لپ تاپ ایده آل چیست؟ مثل نابغه‌ای متواضع با قدرت پردازش بالا و سرعتش شما را شگفت زده کند؟ مثل دژی مستحکم هوای اطلاعات‌تان را داشته باشد؟ مثل سرداری رویین تن در برابر آسیب‌های فیزیکی محیط خم به ابرو نیاورد؟ مثل رفیقی دلسوز از چشم‌های‌تان وقت خیره شدن به صفحه نمایشگرش مراقبت کند؟ تکنولوژی حالا به جایی رسیده است که می‌تواند همه این خواسته‌ها را در یک لپ تاپ برآورده کند، لپ تاپی مثل FUJITSU LIFEBOOK E556.

این لپ تاپ یکی از مدل‌های 15.6 اینچی سری E فوجیتسو است  و نباید تعجب کرد که در ساختش از آخرین فناوری‌های روز دنیا استفاده شده چون محصولات فوجیستو زیمنس حاصل طراحی ژاپنی‌ها و تولید آلمانی‌هاست و بنابراین نمی‌شود از آن‌ها انتظاری جز درخشش تمام و کمال در بازار های جهانی داشت. در بازارهای ایران ، نماینده رسمی فوجیستو زیمنس از سال 82 شرکت بهین تکنولوژی است که در کنار سری های S,U,T فوجیتسو زیمنس سری E را عرضه می کند و اعتبارش سابقه کاری 25 ساله در حوزه آی‌تی است.

نخستین ویژگی لپ تاپ E556 که به چشم می آید، صفحه نمایش 15.6 اینچی با کیفیت فول اچ‌دی است. این صفحه طوری طراحی شده است که در محیط های پرنور هم می توان بی دردسر از آن استفاده کرد و از طرفی به علت داشتن ویژگی ضد انعکاس نور ، چشم با خیره شدن به آن خسته نمی شود و کاربران می توانند مدت طولانی به صفحه نمایشگرش خیره شوند.

طراحان این لایف بوک حساب و کتاب کرده اند که اگر کاربران مایل باشند مدت طولانی از این وسیله استفاده کنند، باید طول عمر باطری بالایی داشته باشد. به همین علت لپ‌تاپ E556  از سه ظرفیت باتری برای پشتیبانی کارآمد استفاده می کند. این باطری ها عملکردی دراز مدت برای ساعات کار اضافی با لپ‌تاپ دارند به طوری که  E556 می تواند تا 12 ساعت بی وقفه روشن بماند.

این لپ تاپ گرچه شاید در شکل ظاهری با مدل قبلی اش تفاوت زیادی نداشته باشد اما مقاومت بدنه اش در برابر فشار و ضربه های ناگهانی ارتقا پیدا کرده و علاوه بر آن صفحه کلیدش در برابر نشت مایعات و نفوذ گرد و غبار مقاوم شده است. نفوذ ناپذیری این لایف بوک قدرتمند البته فقط در برابر مایعات و گرد و غبار نیست بلکه از نظر امنیتی به گونه ای طراحی شده است که دزدان اطلاعات هم نتوانند به آن راه پیدا کنند. سیستم امنیتی E556 هوشمند و مجهز به سنسور اثر انگشت، اسمارت کارت ریدر و TPM است.

چیپ TPM سخت افزاری روی مادربورد است که تمامی کدها و پرمز عبورهای مادربرد بر روی آن ذخیره می‌شوند و قابلیت رمزگذاری همه پسوردها را دارد و برخی برنامه‌های مانند Bitlocker از آن استفاده می کنند. Bitlocker  یکی از برنامه های رمزگذاری قوی روی پارتیشن ویندوز است .

پردازنده لایف بوک E556 در سه مدل Corei3 ،Corei5 و Corei7 تولید می‌شود. هر سه نوع پردازنده، نسل هفتم پردازنده‌های شرکت اینتل موسوم به کبی لیک هستند که در سال 2016 معرفی شدند و اندازه ترانزیستورهای آن‌ها کوچک و بهینه شده است. در حقیقت، رمز قدرت پردازش بالای لپ‌تاپ‌های سری E فوجیتسو همین پردازنده خاص است. حافظه کش در این لپ‌تاپ همانند مدل قبلی به 3 مگابایت می‌رسد و کنار حافظه رم از نوع DDR4 و همچنین هارددیسک 500 گیگابایتی ترکیب خوبی را برای این نوت بوک رقم زده‌اند.

یکی از ویژگی‌های خاص و منحصربفرد لپ‌تاپ‌های سریE فوجیستو، دارا بودن پورت کلیدی و بسیار مهمی به نام پورت سریال است که کارکرد اصلی آن برای کار با دستگاه های صنعتی است چون می تواند با دستگاه‌هایی همچون PLC ،CNC و بعضی دستگاه‌های دیاگ ارتباط  برقرار کند. علت توجه به این فناوری در سری E فوجیتسو تبدیل کردن آن به محصولی قوی است که علاوه بر محیط خانگی در محیط های صنعتی نیز کاربرد داشته باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH