چگونه چراغ اعلانات در گوشی‌های اندرویدی را شخصی‌سازی کنیم؟

LED تعبیه شده روی اسمارت‌فون‌تان می‌تواند کاربرد بسیار بیشتر از آن‌چه فکرش را بکنید، داشته باشید. بهتر است بدانید که شما می‌توانید با تغییر رنگ و فرکانس روشن و خاموش شدن آن، عملکرد این چراغ کوچک را سفارشی و شخصی کرد. تنها چیزی که لازم دارید یک برنامه و کمی خلاقیت است. در ادامه با ما باشید تا با نحوه شخصی‌سازی چراغ اعلانات آشنا شوید.

1.یک برنامه تغییر رنگ چراغ نوتیفیکیشن نصب کنید

برای این‌کار برنامه‌های زیادی وجود دارد که بهترین آن‌ها را می‌توان Light Manager – LED Settings دانست. این برنامه از نظر کارایی عالی بوده و میزان تبلیغاتش بسیار کم است.

با Light Manager – LED Settings می‌توانید پروفایل فعلی اعلانات خود را سفارشی کنید و برای تمام برنامه‌ها با مودهای متفاوت، LED نوتیفیکیشن داشته باشید. همچنین قادر خواهید بود که برای تمام اپ‌ها اعم از اصلی و شخص ثالث چراغ نوتیفیکیشن بگذارید.

دانلود

2.اجازه لازم را بدهید

برای سفارشی کردن چراغ نوتیفیکیشن‌ اندروید، این اپلیکیشن نیاز به اجازه دارد. غیر از آن اجازه‌ای که هنگام دانلود شدن می‌دهید، باید بعدا به طور دستی نیز اجازه لازم را برای دسترسی به برنامه بدهید.

به محض باز کردن Light Manager، برنامه از شما اجازه می‌خواهد و شما باید آن را در منوی نوتیفیکیشن‌های اندروید فعال کنید.

اگر برنامه‌هایی هستند که تداخلی با این اجازه دارند، Light Manager به شما این امکان را می‌دهد که نوتیفیکیشن آن‌ها را غیرفعال کنید. مثلا واتس‌اپ یکی از آن‌ها است. شما می‌توانید برای غیرفعال کردن نوتیفیکیشن این برنامه از طریق منوی مربوطه در هندست اقدام و Light را خاموش کنید.

3.شخصی‌سازی تنظیمات LED برای برنامه‌ها

در Light Manager و برنامه‌های مشابه، اپلیکیشن‌ها و تنظیمات مشخصی وجود دارند که باید پیش از اجرا لود شوند.

مثل چراغ سبزی که هنگام پر شدن باتری، چراغ قرمزی که هنگام شارژ شدن و چراغ قرمز چشمک‌زنی که هنگام رو به اتمام بودن باتری روشن می‌شود. در واقع این‌ها تنظیمات اصلی استاندارد تمام دستگاه‌های اندرویدی هستند.

در برنامه می‌توانید حتی این تنظیمات از پیش انجام شده را نیز تغییر دهید. در ضمن در Light Manager  امکان تنظیم پروفایلی که فعال است هم وجود دارد. حتی می‌توانید نوتیفیکیشن هر کانتکت را بسته به علاقه خودتان تغییر دهید. مثلا برای تماس‌های از دست رفته چراغ آبی انتخاب کنید، اما برای تماس‌های از دست رفته از سمت یک کانتکت خاص، چراغ سبز را برگزینید.

4.برنامه‌های مورد علاقه‌تان را اضافه کنید

بهترین بخش داشتن چنین اپلیکیشنی این است که می‌توانید برای هر برنامه‌ای که می‌خواهید چراغ نوتیفیکیشن خاصی را اختصاص دهید. درست مانند پروفایلی که از پیش روی هندست وجود دارد، شما هم می‌توانید با کمک این برنامه پروفایل منحصربه‌فردی را که شامل فرکانس روشن و خاموش شدن چراغ، رنگ آن و اولویت می‌شود، بسازید.

به‌علاوه می‌توانید برای پروفایلی که ساخته‌اید نام هم بگذارید یا این‌که با کمک اسلایدر تم رنگی نوتیفیکیشن‌هایی را که می‌خواهید انتخاب و با کمک کدهای هگزا رنگ دلخواه‌تان را وارد کنید.

5.حتما یک‌بار تست بگیرید

پس از این‌که تنظیمات لازم را انجام دادید می‌توانید با کمک Light Manager از درست کار کردن نوتیفیکیشن‌ها مطمئن شوید. در ضمن می‌شود با کمک مود تست، نوع رنگ و فرکانس فلش زدن چراغ را در همه برنامه‌ها مشاهده کرد و میزان رضایت از تنظیمات را دید. در واقع این مود نیاز به تست هر برنامه به صورت مجزا را رفع می‌کند.

1 در مورد “چگونه چراغ اعلانات در گوشی‌های اندرویدی را شخصی‌سازی کنیم؟”

  1. سلام خسته نباشید وقتتون بخیر ببخشید تبلت بنده GlxمدلF4هست وقتی که به بالای90درصدمیرسه چراغ اعلاناتش سبز نمیشه،اشکالی نداره؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH