با 5 ویژگی برتر اچ‌تی‌سی U12 پلاس آشنا شوید!

زمان زیادی از رونمایی اچ‌تی‌سی U12 پلاس نمی‌گذرد، اسمارت‌فونی که در دل خود ویژگی‌هایی منحصر به فرد دارد تا بتواند به‌خوبی نظر کاربران را به خود جلب کند. از جمله ویژگی‌های جایگزین اچ‌تی‌سی U11 می‌توان به استفاده از نسخه دوم اج سنس، دوربین دوگانه و پشتیبانی هم‌زمان از دو دستیار صوتی الکسا و گوگل اشاره کرد. در ادامه با 5 ویژگی برتر اچ‌تی‌سی U12 پلاس آشنا خواهیم شد.

1- اچ‌تی‌سی اج سنس 2

استفاده از لبه‌های حساس به لمس را اولین بار در اچ‌تی‌سی U11 و پس از آن در دومین نسل از خانواده پیکسل گوگل مشاهده کرده‌ایم. این قابلیت به کاربران امکان استفاده از اپلیکیشن‌ها و یا دیگر قابلیت‌های تلفن همراه را به کمک لمس کناره‌های دستگاه می‌دهد. در اچ‌تی‌سی U12 پلاس کمپانی اچ‌تی‌سی از نسل دوم این تکنولوژی استفاده کرده است که بزرگترین تغییر آن را می‌توانیم افزوده شدن چند جسچر به وسیله لمس و نگه داشتن این بخش در کنار قابلیت فشردن دو لبه دستگاه اشاره کرد.

به عنوان مثال شما می‌توانید هنگامی که گوشی را در یک دست خود نگه داشته‌اید، به کمک انگشت شست دوبار لبه اسمارت‌فون را لمس کنید تا صفحه گوشی کوچک شده و امکان استفاده از تمام محیط نمایشگر با یک دست میسر شود. هم‌چنین شما می‌توانید به کمک اپلیکیشن Edge Launcher، تعدادی ژست را برای استفاده از قابلیت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف به این اسمارت‌فون بی‌افزایید.

یکی دیگر از قابلیت‌های جالب اج سنس 2 که می‌تواند هنگام استفاده از گوشی با یک دست مفید باشد، این است که اج سنس 2 تشخیص می‌دهد که گوشی را به صورت عمودی در دستان خود گرفته‌اید، از این رو از چرخش ناخواسته صفحه جلوگیری می‌شود. مطمئنا اج سنس 2 یکی از ویژگی‌های خوب اچ‌تی‌سی U12 پلاس است که حتی با به‌روزرسانی‌های نرم افزاری می‌تواند بهتر شود.

2- دوربین دوگانه در بخش پشت و جلو

اچ‌تی‌سی U11 تنها از یک دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی استفاده می‌کرد و از ویژگی‌هایی نظیر حالت پرتره و یا دیگر افکت‌های تصویری محروم بود؛ البته این دوربین باز هم توانایی ثبت تصاویر با جزییات خوبی را داشت. U11 هم‌چنین از یک سنسور 16 مگاپیکسلی در بخش سلفی استفاده می‌کرد. در U12 پلاس، اچ‌تی‌سی تصمیم گرفت از دوربین‌های دوگانه در بخش اصلی و سلفی نیز استفاده کند. در واقع این کمپانی از چهار سنسور دوربین برای پرچم‌دار خود استفاده کرد. تصاویر ثبت شده توسط این دوربین دوگانه توانسته است امتیاز 103 را از DXO کسب کند که امتیاز فوق العاده‌ای محسوب می‌شود.

دوربین عقب مورد استفاده در اچ‌تی‌سی U12 پلاس از دو سنسور 12 و 16 مگاپیکسلی تشکیل شده است. این دوربین از تثبیت کننده تصویر (OIS) پشتیبانی می‌کند اما تنها در سنسور 12 مگاپیکسلی از پیکسل‌های بزرگ و دیافراگم f/1.75 استفاده شده است. دومین سنسور که 16 مگاپیکسل وضوح دارد به دیافراگم f/2.6 و زوم اپتیکال 2X مجهز است.

اگرچه U11 در شرایط نوری کم عملکرد خوبی نداشت، اما در اچ‌تی‌سی U12 پلاس قطعا می‌توانید عکس‌های بهتری را در محیط‌های کم نور بگیرید. در دوربین جدید هم‌چنین از ویژگی HDR Boost 2 استفاده شده است که نخستین نسل آن را در اچ‌تی‌سی U11 مشاهده کرده‌ایم. این ویژگی کمک می‌کند در محیط‌های نامناسب از نظر نوری، تصاویری با وضوح بیش‌تر و نویز کم‌تر را داشته باشیم.

یک خبر خوشحال کننده برای طرفداران تصاویر سلفی و به ویژه دوستداران تصویربرداری بوکه این است که در اچ‌تی‌سی U12 پلاس می‌توانیم قابلیت بوکه را به صورت دستی و اتوماتیک مشاهده کنیم. این ویژگی هم در دوربین اصلی و هم در دوربین سلفی که از دو سنسور 8 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 تشکیل شده است، وجود دارد.

برای ضبط ویدیو، این هندست می‌تواند تصاویر را به وسیله تثبیت کننده تصویر به ثبت برساند. ضبط ویدیو به صورت 4K در این هندست با نرخ 30 تا 60 فریم در ثانیه و تصویر برداری فول اچ‌دی با نرخ 30، 60 و 240 فریم در ثانیه امکان پذیر است. این دوربین هم‌چنین از قابلیت Sonic Zoom برای حذف صداهای مزاحم در پس زمینه، ویژگی Audio Boost و زوم خودکار نیز پشتیبانی می‌کند.

3- طراحی و متریال‌های جدید

U12 پلاس از طراحی استفاده می‌کند که بنا بر گفته اچ‌تی‌سی، طراحی مایع نام دارد. در طراحی این هندست از شیشه خمیده در دو سمت جلویی و پشتی استفاده شده است و می‌توانیم حاشیه‌های کمی را در اطراف نمایشگر 6 اینچی آن مشاهده کنیم. پنل نمایشگر مورد استفاده در U12 پلاس از نوع سوپر ال‌سی‌دی 6 بوده و نسبت تصویر آن 18 به 9 است.

این کمپانی هم‌چنین در نسخه آبی رنگ این هندست، از نوعی متریال خاص استفاده کرده است که به کاربران امکان می‌دهد بخشی از سخت افزار درون تلفن همراه را مشاهده کنند. این هندست در یک نسخه مشکی رنگ نیز به فروش می‌رسد و اچ‌تی‌سی قصد دارد تا در آینده‌ای نزدیک نسخه‌ای با رنگ قرمز را نیز روانه بازار کند.

از یکی دیگر از نکته‌های پیرامون طراحی اچ‌تی‌سی U12 پلاس می‌توان به کلیدهای سخت افزاری موجود در لبه دستگاه اشاره کرد. در واقع این‌ها، کلیدهای فیزیکی نیستند و حساس به لمس بوده، اما با توجه به بازخورد به لمس شما حس و حال کلیدهای فیزیکی را تداعی می‌کنند. نبود کلیدهای فیزیکی، موجب شده است اچ‌تی‌سی U12 پلاس بتواند گواهی IP68 را دریافت کند که به معنای مقاومت در برابر نفوذ آب در عمق 1.5 متری و به مدت 30 دقیقه است.

صدا و ویژگی “always on”:

به طور معمول اچ‌تی‌سی تلاش می‌کند که ویژگی‌های صوتی اسمارت‌فون‌هایش را برجسته کند. در این هندست نیز می‌توانیم 4 میکروفون را مشاهده کنیم، استفاده از این تعداد میکروفون علاوه بر افزایش کیفیت ضبط صدا، می‌تواند قابلیت “always on” را نیز به ارمغان بیاورد. هم‌چنین کاربران می‌توانند از هر دو دستیار صوتی گوگل اسیستنت و یا آمازون الکسا به دلخواه خود استفاده کند. این به معنای حداکثر استفاده از ویژگی دستیار صوتی در یک اسمارت‌فون است.

اچ‌تی‌سی U12 پلاس هم‌چنین به دو بلندگو در بالا و پایین نمایشگر مجهز شده است که هر کدام از آمپلی فایر جداگانه استفاده می‌کند. این گوشی به همراه یک هدفون USonic مجهز به فناوری لغو نویز عرضه می‌شود که برای اتصال آن به تلفن همراه می‌بایست از پورت USB نوع C استفاده کرد. این به معنای عدم پشتیبانی از جک 3.5 میلی متری هدفون است. متاسفانه درون جعبه این محصول هیچگونه آداپتور تبدیل 3.5 به USB C در نظر گرفته نشده است.

5- سخت افزار بسیار قدرتمند

گذشته از ویژگی‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، اچ‌تی‌سی U12 پلاس از نظر مشخصات نیز یک اسمارت‌فون تمام عیار محسوب می‌شود. این هندست به چیپست اسنپدارگون 845 به همراه 6 گیگابایت رم مجهز شده است که در دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی عرضه می‌شود. این پرچم‌دار به صورت پیش‌فرض به اندروید اوریو مجهز شده است. در بخش نمایشگر U12 پلاس، می‌توانیم یک پنل 6 اینچی با وضوح 2880 در 1440 پیکسل را مشاهده کنیم که چگالی پیکسلی 537ppi را به ارمغان می‌آورد. این نمایشگر از صد درصد رنگ‌های DCI-P3 پشتیبانی می‌کند. از دیگر مشخصه‌های این هندست می‌توان به بلوتوث نسخه 5 و هم‌چنین باتری 3500 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد. درون جعبه این اسمارت‌فون یک شارژر مجهز به Quick Charge 3 قرار گرفته است اما شما می‌توانید به صورت دل‌خواه از یک شارژر Quick Charge 4 نیز استفاده کنید که طبیعتا سرعت شارژ شدن را افزایش می‌دهد.

2 در مورد “با 5 ویژگی برتر اچ‌تی‌سی U12 پلاس آشنا شوید!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH