اچ‌تی‌سی U12 پلاس

4 دلیل برای اینکه اچ‌تی‌سی U12 پلاس را نخریم!

اچ‌تی‌سی در سال‌های پیش یکی از برندهای مطرح بازار بود که فروش زیادی داشت و کاربران از پرچم‌داران این شرکت استقبال می‌کردند. اما با ظهور کمپانی‌های چینی و همین‌طور ضعف‌ شرکت اوضاع فرق کرد. اچ‌تی‌سی به حاشیه بازار رانده شد و گوشی‌هایش جذابیت خود را از دست دادند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با ۴ دلیل برای نخریدن پرچمدار این کمپانی آشنا کنیم.


قیمت زیاد و نبود برخی امکانات

اچ‌تی‌سی U12 پلاس

وقتی برای کالایی ارزشی بیش‌تر از بهایی واقعی تعیین کنید، طبیعتا محبوبیتش در بین کاربران کاهش می‌یابد تا آن‌جا که کسی محصول را نمی‌خرد. این اتفاق برای گوشی اچ‌تی‌سی افتاده و سازنده مبلغ نسبتا زیادی را برای آن طلب می‌کند. این در حالی است که رقیبان نیز چنین کاری را انجام می‌دهند. اما تولیدکننده تبلیغات وسیعی انجام می‌دهد تا به مشتری ارزش اسمارت فون را نشان بدهد. کاش اچ‌تی‌سی کمی از شرکت‌های چینی یاد بگیرد! با اینکه تبلیغ زیادی انجام نمی‌دهند، لااقل مدل‌های آن‌ها قیمت کمی دارند و خود کاربر به شناخت قابلیت‌های‌شان می‌رود. در کل، پرچم‌داران اچ‌تی‌سی با قیمت بالایی به بازار عرضه می‌شوند که با مقایسه‌ای می‌توان رقیبان را چند پله بالاتر از U12 پلاس قرار داد. به‌عنوان مثال قابلیت جک هدفون که در بیش‌تر موبایل‌های امسال حضور دارد و کاربران زیادی هم طرف‌داران این مشخصه هستند، در گوشی مزبور حذف شده و باید با کابل یو‌اس‌بی نوع C به موسیقی گوش دهید. این یعنی باید هر بار برای شنیدن پلی‌لیست خود از رابط‌ها استفاده کنید که دردسرهای خود را دارند.

بزرگ و سنگین!

اچ‌تی‌سی U12 پلاس

می‌توان به U12 پلاس یک موبایل مدرن گفت. اما به هیچ عنوان نمی‌توان آن را در دسته‌ برترین‌های بازار قرار داد. اچ‌تی‌سی کاملا از ترندها استفاده نکرده و شاهد یک بریدگی در بالای صفحه نیستیم. این موضوع باعث می‌شود تا حاشیه‌های اطراف نمایشگر تا حد زیادی کاهش یابند و فیلم‌ها و برنامه‌ها واضح‌تر اجرا شوند. اما کمپانی تایوانی از این خصیصه استفاده نکرده و اندازه حاشیه‌ها کاملا به چشم می‌آید. جدای از این، وزن زیاد مخصوصا برای وسیله‌ای قابل حمل یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود که این پرچم‌دار به آن مبتلا است. وزن ۱۸۸ گرمی برای یک موبایل بسیار زیاد است و استفاده‌ طولانی مدت از آن را غیرممکن می‌کند. همچنین این وزن اضافه قابلیت‌های اسمارت فون را بهبود نداده. مثلا در گلکسی S9 پلاس هم شاهد چنین وزنی هستیم، اما صفحه‌نمایشی بزرگ‌تر برای کاربر تدارک دیده شده. در موبایل‌های دیگر هم با اینکه نمایشگری به اندازه U12 پلاس دارند و از ویژگی‌های بیش‌تری بهره‌مند هستند، ولی وزن ‌آن‌ها به مراتب کم‌تر است.

هوآوی P20 پرو مثال خوبی برای ثابت کردن وزن زیاد محصول اچ‌تی‌سی است. این موبایل هم نمایشگر بزرگ‌تری دارد و هم از سه لنز در قاب پشت استفاده می‌کند. همچنین از باتری عظیم‌تری سود می‌برد. با این همه، حدود ۱۰ گرم از پرچم‌دار تایوانی سبک‌تر است. باتری وسیله‌های الکترونیکی برای مشتریان اهمیت زیادی دارد و اغلب وزن یک دیوایس با حجم باتری رابطه‌ مستقیمی دارد. اما به نظر می‌رسد در U12 پلاس قضیه برعکس است! باتری با وجود کوچک‌تر بودن و حجم ۳۵۰۰ میلی‌آمپری، وزن بالایی را برای موبایل رقم زده که در حد مدل‌های ۴۰۰۰ میلی‌‌آمپری هست. در واقع باتری همه قابلیت‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر عمر باتری کم باشد، نمی‌توان یک اسمارت فون را در بین بهترین‌ها قرار داد و در نتیجه کاربر وقت کافی برای لذت بردن از ویژگی‌های گوشی را نخواهد داشت. تست‌ها و آزمایشات هم حکایت از دوام پایین باتری U12 پلاس دارند.

بازهم صفحه‌نمایشی ناامیدکننده

اچ‌تی‌سی U12 پلاسبرای پیشرفت لازم است که انتقادپذیر باشید و به حرف افراد مختلف گوش دهید. این کاری است که همه‌ کمپانی‌های موفق انجام می‌دهند و با تکیه بر نیاز بازار محصول خود را عرضه می‌کنند. متاسفانه اچ‌تی‌سی به انتقاد گوش نکرده و باز از همان مشخصات تکراری استفاده کرده. ویژگی‌هایی که جذابیت و گیرایی خود را از دست داده‌اند و در حال حاضر جز استانداردهای رده پایین شمرده می‌شوند. یکی از مهم‌ترین بخش‌ها نمایشگر یک دستگاه است که در صورت باکیفیت بودن دلیلی برای خرید گوشی هم به حساب می‌آید. کاربر با این قطعه بیش‌ترین تعامل را دارد و شاید روزانه هزاران بار اقدام به روشن کردن پنل کند. پس برای یک اسمارت فون بالارده ضروری است که صفحه‌نمایشی درخشان و مطلوب داشته باشد. اکثر رقیبان اچ‌تی‌سی برای گوشی‌های گران‌قیمت خود نمایشگری از نوع اولد تدارک می‌بینند که مزایای بسیاری دارد. سطح روشنایی بالا، کنتراست بی‌نظیر و عمر باتری را هم افزایش می‌دهد.

اچ‌تی‌سی در U12 پلاس از سری اولد استفاده نکرده و فعلا به خانواده ال‌سی‌دی‌ها کفایت کرده است. این مشخصه تاثیرات بدی روی آخرین موبایل شرکت گذاشته و میزان فروش گوشی حتی نسبت به سال‌های قبل کم‌تر شده. تولیدکننده شرقی نام تکنولوژی خود را Super LCD ورژن ششم گذاشته که به قول خودش قابلیت‌های بسیاری دارد و در بین بهترین‌ مدل‌ها قرار می‌گیرد. ولی کافی است این صفحه را با دیگر اسمارت فون‌ها مقایسه کنید تا ضعف فن‌آوری Super LCD به چشم بیاید. رنگ‌ها برخلاف نمونه‌های اولد مرده هستند و روشنایی کمی در تصویر می‌‌بینیم. در این صورت باید قید استفاده از گوشی در زیر نور خورشید را بزنید.

طراحی شکننده و ضعف‌های دوربین

اچ‌تی‌سی U12 پلاسطراحی شیشه‌ای زیبایی موبایل را افزایش می‌دهد و ترکیب آن با آلیاژ آلومنیوم تجربه‌ای خاص را برای کاربر به ارمغان می‌آورد. اما این دیزاین ضعفی بزرگ دارد. در مواجه با بسیاری از عوامل مثل سقوط کردن (حتی از فاصله کم) مقاوم نیست و سریعا موبایل می‌شکند. اما بعضی از کمپانی‌ها راهی برای این موضوع پیدا کرده‌اند و از محصولات شرکت کورنینگ در قاب پشت و جلو استفاده می‌کنند. اچ‌تی‌سی این کار را تقریبا انجام داده است. این شرکت برای قاب جلو محافظی قرار داده که جدیدترین نسخه برند کورنینگ نیست و تاریخ عرضه‌اش به چند سال قبل برمی‌گردد. چنین موضوعی برای یک پرچم‌دار بخشودنی نیست و بهای سنگینی برای کاربران دارد. به محض اینکه سطح پشتی اسمارت فون روی زمین بیفتد، می‌شکند و دستگاه جذابیت خود را از دست می‌دهد.

دوربین‌ U12 پلاس ضعف‌های بزرگی دارد. دریچه دیافراگم آن مثل رقیبان نور را جذب نمی‌کند و این یعنی قادر به گرفتن عکس‌های روشنی در شرایط نوری ضعیف نیست. در نتیجه پرچم‌دار تایوانی برای عکسبرداری به‌طور حرفه‌ای مناسب نیست و نمی‌توان در هر محیطی روی آن حساب باز کرد. عملکرد عکاسی پرتره هم قابل قبول نیست. تصاویر بوکه از جزئیات زیادی بهره‌مند نیست و در جاهای مختلف ناتوانی دوربین در پردازش آشکار می‌شود.

1 در مورد “4 دلیل برای اینکه اچ‌تی‌سی U12 پلاس را نخریم!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH