دکتر محمدصادق کریمی مهرآبادی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان سافت سیستم کیش( تیم یار )

مدیرعامل تیم یار: ژن خوب نداریم، فقط نان بازوی خود را می‌خوریم!

تیم یار از مجموعه شرکت‌هایی است که توانسته با مارکتینگ بسیار خوب و با سرمایه بالایی که در زمینه تبلیغات تلویزیونی صرف کرده است، به یکی از برندهای شناخته شده تبدیل گردد. این مجموعه که از مدیریت جوان و آتیه‌داری برخوردار است، با چالش‌هایی روبرو بوده که قطعا برای بسیاری از افراد قابل توجه خواهد بود.

به بهانه حضور تیم یار در نمایشگاه الکامپ به سراغ دکتر محمدصادق کریمی مهرآبادی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان سافت سیستم کیش (تیم یار) رفتیم و در مصاحبه‌ای که با ایشان داشتیم به نکات جالبی برخوردیم که قطعا برای جوانانی که به دنبال راه اندازی کسب و کار اختصاصی خود هستند، قابل توجه خواهد بود.

آی‌تی‌رسان: جناب آقای مهرآبادی لطفا در مورد تیم یار و شکل گیری این مجموعه توضیح دهید.

تیم یار یک نرم افزار ERP مدرن است که با هدف برطرف کردن کلیه نیازهای نرم افزاری یک سازمان ارایه شده است. به‌طور کلی شرکت سافت سیستم از سال 88 آغاز به کار کرده و در حوزه‌های مدیریت جامع سازمان، اتوماسیون‌های اداری و صنعتی، اتوماسیون‌های بانکداری و مدیریت هولدینگ‌های ارزی بین‌المللی چند‌زبانه فعالیت می‌نماید.

شرکت ما توانسته با استفاده از نیروی متخصص و جوان خود در زمینه تولید نرم‌افزارهای سازمانی فعالیت کرده و با مزیت ویژه کارایی و امنیت بالا در سطح بازار شناخته شود. محصول تیم یار ما برای استفاده در سازمان‌های کوچک تا بزرگ طراحی شده و همه نیازهای مشتریانمان را پوشش می‌دهد.

ما چشم اندازی را برای خود اندیشیم که بتوانیم در سال 1399 یک سیستم عامل کامل برای کسب و کارهای مختلف ارایه کنیم تا تیم یار بتواند در همه سطوح و نیازها فعالیت کند.

تیم یار

آی‌تی‌رسان: همان‌طور که می‌دانید شرکت‌هایی مثل شما بسیار زیاد هستند و نرم افزارهای مشابه تیم یار نیز به وفور و با قیمت‌های متفاوتی قابل دسترس بوده و طبیعتا بسیاری از آن‌ها حتی ارزان‌تر هستند. شما چه مزیتی به مشتریان‌تان ارایه می‌کنید که وی شما را انتخاب کند؟

مهم‌ترین مزیت تیم یار برای سازمان‌ها، یکپارچگی و تحت وب بودن آن است. در واقع بیشتر شرکت‌ها برای برطرف کردن نیازهای خود از نرم افزارهای متنوعی استفاده می‌کنند که مشکل جزیره‌ای بودن را برای آن‌ها به وجود آورده است. برای مثال برای حسابداری، منابع انسانی، اتوماسیون اداری، تیکتینگ، پشتیبانی آنلاین، تولید، CRM، فروش و… از نرم افزارهای متفاوتی استفاده می‌کنند. این نرم افزارها اگرچه نیاز آن بخش خاص را مرتفع می‌کنند اما به دلیل اینکه یکپارچه دیده نشده‌اند، با سایر بخش‌های سازمان ارتباطی ندارند و امکان گزارش‌گیری در لحظه و جامع که نیاز اصلی مدیران است، به وی نمی‌دهند. در تیم یار مدیر سازمان با چند کلیلک می‌تواند از آخرین وضعیت سازمان خود در همه بخش‌ها مطلع شود.

بدیهی است که این اتفاق و مدیریت جامعی که در نرم افزار تولیدی ما صورت گرفته است، به عملکرد بهتر سازمان‌ها کمک کرده و از اتلاف زمان و هزینه‌ها جلوگیری می‌کند که طبعا در بلند مدت جبران هزینه‌های انجام شده را نیز خواهد کرد.

آی‌تی‌رسان: شاید پاسخ بسیاری از مدیران شرکت‌ها این باشد که اصلا چه لزومی به دسترسی مدیران در این سطح هست؟ شما چرا فکر می‌کنید که دسترسی بدین شکل ضروری است؟

خیر اینگونه نیست که مدیران سازمان لزوما باید به همه گزارشات دسترسی داشته باشند و به صورت یکجا آن‌ها را دریافت کنند بلکه مدیران علاقه‌مند هستند که ماحصل آن چیزی که نیاز دارند، در داشبود مدیریتی آن‌ها به نمایش در بیاید!

به معنای دیگر اینکه مدیران سازمان‌ها می‌توانند با سلیقه و نیاز خود داشبوردشان را مدیریت کرده و با استفاده از هوش تجاری تعبیه شده در محصول ما می‌توانند حتی پیش بینی‌های آینده را نیز دریافت کنند که قطعا در تصمیم گیری آن‌ها موثر خواهد بود.

آی‌تی‌رسان: با این حساب مدیران سازمان‌ها برای استفاده از نرم افزارهای سازمانی و انتخاب آن‌ها دچار مشکل خواهند شد، نقطه تمایز سرویس شما با محصولات دیگر داخلی چیست؟

ما در تیم یار سعی کرده‌ایم از آخرین تکنولوژی‌های روز و بهترین راهکارها (Best Practice) برای توسعه محصول خود استفاده کنیم. مهمترین تمایز ما 100% ایرانی بودن تیم یار است. ما در تیم یار بر خلاف سایر نرم افزارهای موجود از زیر ساخت‌هایی مانند دیتابیس‌های قفل شکسته و وب سرورهای متداول استفاده نکرده‌ایم و آن‌ها را برای خود توسعه داده‌ایم. اگرچه در شرایط فعلی خیلی از شرکت‌ها به این نکات توجهی ندارند، اما برای شرکت‌های بزرگ و شرکت‌هایی که ارتباطات گسترده بین‌المللی دارند، این موضوع بسیار حایز اهمیت است. در صورتی که یک روز قانون کپی رایت جهانی در کشور ما اعمال شود، هزینه خرید زیرساخت نرم‌افزارهای خارجی از خود نرم افزار بیشتر خواهد بود.

آی‌تی‌رسان: جدیدا تبلیغاتی مبنی بر ارایه یک محصول جدید با عنوان TaaS داشتید، لطفا در مورد این محصول هم توضیح دهید.

یکی از مشکلات شرکت‌های کوچک و متوسط در شرایط فعلی، مشکل نقدینگی است. ما برای این دسته از مشتریان سرویس TaaS را ارایه کرده‌ایم. در واقع TaaS تیم یار به عنوان یک سرویس ابری است که شرکت‌ها بدون دغدغه در خصوص نگهداری سرور، امنیت داده‌ها و…، تنها با یک نام کاربری و رمز عبور و با هزینه اجاره ماهیانه بسیار اندک از امکانات یک ERP کامل بهره مند می‌شوند.

آی‌تی‌رسان: انگار شما پارا فراتر از حوزه فعالیت خودتان گذاشتید و وارد حوزه هاستینگ و سرور هم شدید، تایید می‌کنید؟

طبیعتا ما برای کمک به کسب و کارها و ایجاد بستر نرم افزاری مناسب برای شرکت‌ها و سازمان‌ها فعالیت می‌کنیم و از هیچ خدمتی در راستای بهبود کیفیت خدمات‌مان فروگذار نخواهیم بود.

آی‌تی‌رسان: حضور ژن‌های خوب در مجموعه تیم یار چگونه است؟

ما در تیم یار به دنبال ژن‌های عالی هستیم. منظور از ژن عالی نخبگان جوان این مملکت هستند که پیشرفت این کشور در گرو اعتماد به این عزیزان است. متوجه منظورتان هستم ولی باید بگویم که ما هم مثل بقیه تیم، توکلمان به خداست و نان بازوی خودمان را می‌خوریم.

آی‌تی‌رسان: شما از مجموعه‌هایی هستید که تبلیغات سنگین تلویزیون را در حوزه آی‌تی استارت زدید، دلیل این سرمایه گذاری و قطع یک‌باره آن چه بود؟

در ابتدا تبلیغات تیم یار با هدف برندینگ و ورود به بازار صورت گرفت. با توجه به حجم درخواست‌ها از یک طرف و کیفیت بالای نرم افزار که خود باعث معرفی تیم یار به سایرین می‌شد، الان نیازی به تبلیغات گسترده نیست و امروزه برند تیم یار به عنوان یک برند مطرح در جامعه نرم افزار کشور شناخته شده است.

آی‌تی‌رسان: با توجه به حضور در سال حمایت از کالای ایرانی و ایرانی بودن محصول شما به نظر می‌رسد که وضعتان حسابی خوب است و سرشار از حمایتید! آیا همین‌طور است و دولت به شما برای پیشرفت محصول‌تان کمک می‌کند؟

متاسفانه در کشور ما، حمایت از کالای ایرانی تبدیل به یک شعار شده است. بسیاری از شرکت‌های بزرگ و به نام دولتی و خصوصی علیرغم ظرفیت‌های بالای نرم افزاری در کشور، به سراغ محصولان خارجی می‌روند و با وجود صرف هزینه‌های بسیار گزاف، باز هم موفق به پیاده سازی آنچه به دنبالش هستند، نمی‌شوند. به نظر من بهترین حمایت، همین استفاده از محصولات با کیفیتی مانند تیم یار است. ما امسال جزو سه شرکت برتر پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شدیم، گواهینامه امنیتی محصول را دریافت کردیم، در نمایشگاه بین المللی سبیت آلمان شرکت موثری داشتیم. عقیده بنده بر این است که مسئولین باید آستین‌ها را بالا بزنند و به جای استفاده از نرم افزارهای خارجی؛ از نرم افزارهای بومی این کشور مانند محصول ما و دیگر همکاران که حاصل زحمت نخبگان این کشور این کشور است، استفاده نمایند. این بهترین حمایت است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH