هواوی بر روی سیستم‌عامل جدید و عینک واقعیت‌افزوده خود کار می‌کند

شرکت هواوی در مقابل کمپانی‌های آمریکایی قدرتمندی نظیر مایکروسافت و گوگل، یک سلاح مخفی را در آستین دارد و قادر است کلیه روابط میان این شرکت‌ها و چین را تعلیق نماید. ریچارد یو؛ مدیرعامل هواوی در جریان برگزاری مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی Welt نیز این واقعیت را موردتایید قرار داد. در این مصاحبه ریچارد یو به کلیه پرسش‌های مرتبط با آینده کمپانی پاسخ داد. رابطه دشوار با ایالات‌متحده و عرضه اسمارت‌فون‌های تاشوی هواوی از جمله مسائل اصلی مطرح شده ضمن این مصاحبه بودند.

آیا هواوی خطرناک است؟

توماس هیوزروس؛ روزنامه‌نگار مجری این مصاحبه، گفتگو را با طرح یک پرسش کاملا روشن آغاز کرد: “آقای یو، آیا هواوی یک خطر محسوب می‌شود؟”

بدیهی است که مدیرعامل سریعا از کمپانی خود دفاع کرد. وی گفت که هواوی یک تهدید محسوب نمی‌شود؛ چرا که تجهیزات شبکه این کمپانی فاقد هرگونه حفره مخفی است. همچنین وی خاطرنشان کرد که استانداردهای امنیتی اعمال شده توسط کمپانی از جنبه‌های طراحی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در سطح بسیار بالایی هستند.

ریچارد یو با اشاره به منع هواوی از انعقاد قراردادهای پیاده‌سازی زیرساخت‌های شبکه 5G اعلام کرد که این اقدامات صرفا جنبه سیاسی داشتند. به گفته وی هیچ دلیل فنی برای کنار گذاشتن این تولیدکننده چینی وجود نداشته است.

کشمکش میان هواوی و دولت آمریکا تا کنون بی‌سابقه بوده است

در ادامه هیوزروس در خصوص تبعات نبرد با آمریکا برای کسب‌وکار این کمپانی چینی سوال کرد:

ما قادر به فروش اسمارت‌فون‌های خود در ایالات‌متحده نیستیم. این موضوع منطقی است؛ اما نباید کسب‌وکار اسمارت‌فونی ما در سایر نقاط جهان را تحت تاثیر قرار دهد. سهم ما از بازار اسمارت‌فون سریعا در حال رشد است. حتی نرم‌افزار اندروید دستگاه‌های تولیدی ما نیز از سوی گوگل که یک شرکت آمریکایی است؛ عرضه می‌شود. ما با بسیاری از کمپانی‌های آمریکایی شامل کوالکام و مایکروسافت همکاری داریم. – ریچارد یو

به گفته آقای یو، اتکای هواوی به پشتیبانی کمپانی‌های آمریکایی مشکل‌ساز نخواهد بود. وی گفت: “ارتباط با هواوی برای اقتصاد آمریکا سودمند است و در این صنعت هیچ‌کس نمی‌تواند به تنهایی فعالیت نماید.”

طراحی یک سیستم‌عامل جدید

ریچارد یو در پاسخ به پرسشی پیرامون سیستم‌عامل تحت توسعه توسط تولیدکننده چینی به روشنی و با صراحت اعلام کرد:

ما سیستم‌عامل شخصی خود را آماده‌سازی نموده‌ایم. هواوی دیگر قادر به استفاده از این سیستم‌ها نیست و چنین اقدامی بایستی عملی می‌شد. ما آماده هستیم. البته این سیستم‌عامل به‌عنوان طرح ثانویه مدنظر قرار می‌گیرد و هواوی کماکان ترجیح می‌دهد تا با اکوسیستم‌های مایکروسافت و گوگل کار کند.

بدیهی است که مدیرعامل هواوی از احتمال تعلیق روابط میان شرکت‌های آمریکایی و هواوی کاملا آگاه است. با این‌حال هواوی این سیستم‌عامل جدید را (که در فضای آنلاین با نام KirinOS شناخته می‌شود) به‌عنوان یک سلاح آماده نزد خود نگاه داشته و امیدوار است که هرگز مجبور به استفاده از آن نشود.

به نظر شما آیا خداحافظی احتمالی با اندروید امری مطلوب است؟

آیا عینک هواوی به‌زودی عرضه می‌شود؟

ریچارد یو در جریان صحبت‌های خود پیرامون اسمارت‌فون‌ها و نوآوری‌های کمپانی به گجت اخیرا عرضه شده هواوی میت X نیز اشاره کرد. این دستگاه نخستین بار طی رویداد MWC در شهر بارسلونا به نمایش گذاشته شد. اسمارت‌فون تاشوی کمپانی، دستگاهی ممتاز با برچسب قیمتی بیش از 2000 یورو است. با این‌حال محصول فوق تنها نخستین گام برای گسترش این فناوری جدید به بخش‌های ارزان‌تر بازار است.

در ادامه مدیرعامل هواوی پیرامون نگرش آینده کمپانی در زمینه نوآوری و واقعیت‌افزوده توضیحاتی را ارایه کرد.

اکنون در حال تفکر پیرامون این مسئله هستیم که چگونه نمایشگری حتی بزرگ‌تر از میت X را تولید نماییم. در این میان به تولید یک نمونه 100 یا 200 اینچی فکر می‌کنیم. این نمایشگر با قطر 5 متری خود از تلویزیون‌های موجود در منزل شما بسیار بزرگ‌تر است. البته این فرآیند با وجود یک اسمارت‌فون امکان‌پذیر نیست؛ اما عینک‌ها قادر به استفاده از آن هستند.

به‌دنبال این صحبت‌ها، پرسشی طبیعی که در ذهن مطرح می‌شود این است: آیا هواوی اکنون بر روی چنین دستگاهی کار می‌کند؟

البته؛ ما مشغول کار بر روی این عینک‌ها هستیم و برای عرضه آن‌ها نیز به بازه زمانی 5 ساله احتیاج نخواهیم داشت. – ریچارد یو

با وجود اسمارت‌فون‌های تاشو و واقعیت‌افزوده یقینا آینده‌ای مهیج را پیش رو خواهیم داشت. شما در خصوص اظهارات ریچارد یو چه‌طور فکر می‌کنید؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH