در بین سرویسهای چت صوتی و تصویری، این روزها از نظر حداکثر افرادی که میتوانند همزمان با هم ارتباط برقرار کنند رقابتی سخت و جدی ایجاد شده است. مثلا سرویس زوم اجازه میدهد تا صد نفر ارتباط همزمان ایجاد کنند. فیس تایم اپل هم بیکار ننشسته و در حال حاضر اجازه میدهد تا ۳۲ نفر را به تماس گروهی خود اضافه نمایید. حال اسکایپ هم که در حال حاضر برای تماسهای گروهی همزمان محدودیتی ۲۵ نفره دارد، قصد دارد این گستره را به ۵۰ نفر افزایش بدهد.
در نسخه جدید اسکایپ اینسایدر که در اصل نسخه آزمایشی اسکایپ محسوب میشود، این امکان به کاربران داده شده است که با ۵۰ نفر ارتباط زنده برقرار کنند. جالب اینکه برای چنین تماسهای گروهی گستردهای، بر خلاف معمول افراد دعوت شده به تماس گروهی، زنگ اسکایپ را دریافت نمیکنند و در عوض صرفا یک نوتیفیکیشن آنها را باخبر میسازد که به یک تماس گروهی شلوغ دعوت شدهاند. هدف از این شیوه اطلاعرسانی این است که مزاحمتی برای افراد دعوت شده ایجاد نگردد. ضمنا دکمههای تماس صوتی و تصویری نیز در این ارتباطات گروهی پر تعداد فعال میگردد تا اعضای حاضر در تماس مطابق میل خود به یکی از این دو حالت تغییر وضعیت بدهند. بعلاوه، در این جدیدترین نسخه آزمایشی اسکایپ، امکان ارسال نوتیفیکیشن به جای زنگ زدن در گروههای کوچک هم افزوده شده است.
برای دریافت این نسخه آزمایشی از اسکایپ باید وارد بخش اینسایدر سایت مایکروسافت بشوید و نسخه 8.41.76.62 اسکایپ اینسایدر را دانلود و نصب نمایید. گفتنی است که اگر کاربر سیستم عامل ویندوز هستید باید عضو سیستم اینسایدر مایکروسافت باشید، ولی کاربران سیستم عاملهای مک و لینوکس بدون نیاز به عضو شدن میتوانند از این سرویس استفاده کنند.
ویژگیهایی که در این نسخه به آنها اشاره شد، اگر مراحل آزمایشی را با موفقیت پشت سر بگذارند باید منتظر ماند تا طی چند هفته یا شاید چند ماه آینده به نسخه اصلی و نهایی اسکایپ نیز راه پیدا کنند.
از زمانی که مایکروسافت در سال ۲۰۱۱ اسکایپ را خریداری کرد، این سرویس تماس اینترنتی پیشرفت قابل توجهی را تجربه کرده است و هر از چند گاهی امکانات جالبی به آن افزوده شده است تا مبادا از رقبای سر سخت خودش عقب بیافتد. یکی از این امکانات جالب که همین چند وقت پیش به اسکایپ اضافه شد، توانایی مات کردن پس زمینه در چتهای تصویری بود که با بازخوردهای مثبتی مواجه شد. این قابلیت سبب میشد که کاربران مجبور نباشند قبل از پاسخ دادن به چتهای تصویری اتاق خود را مرتب کنند یا جای خود را تغییر دهند، چون به سادگی میتوانستند نمای اتاق را مات کنند.
اکنون اسکایپ با سیستم عامل ویندوز ۱۰ ادغام شده است و مایکروسافت مدام در تلاش است تا اسکایپ یک مهره کلیدی در بین رقبای خودش به حساب بیاید و به نظر نمیآید به این راحتی پا پس بکشد. سرویسهای دیگر مثل واتساپ، لاین، تلگرام، وایبر، فیس تایم، زوم و مابقی نیز بهتر است اسکایپ را جدی بگیرند.