این روزها که تعداد اپلیکیشنها و سایتهای اجتماعی بیش از گذشته شده است، اکثر افراد دیگر محدود به فعالیت در یک گزینه خاص نبوده و به طور معمول در دو، سه و حتی بیشتر دارای اکانت هستند.
مثلا یک پیج اینستاگرام فعال دارند، اکانت تلگرام اختصاصی خودشان را داشته و در واتس اپ و توئیتر هم فعالیت میکنند. حتی اگر کسب و کاری نیز به پا کرده باشند دارای وبسایت، صفحه آپارات، لینکدین و… نیز خواهند بود و حال فکر کنید که این فرد بخواهد آدرس این صفحات را با دیگران به اشتراک بگذارد، چه لیست طولانی و سختی خواهد شد!
برای آسان شدن این موضوع و اینکه بتوانید در هر شبکه اجتماعی، باقی فعالیتهای خودتان را نیز به دیگران بهسادگی معرفی کنید، ابزارهایی وجود دارد که اپلیکیشن آیدی لیست، محصول اندرومدا یکی از آنهاست که در ادامه نگاهی بدان میاندازیم.
آیدی لیست چیست و چه کاری میکند؟
همان طور که بالاتر اشاره شد، شما در این اپلیکیشن میتوانید تمام لینکها و آیدیهای مدنظرتان را درج کنید و سپس یک لینک اختصاصی بهدست آورده و آن را به اشتراک بگذارید. این لینک که بهصورت اختصاصی به شما تعلق دارد، بسیار کوتاه بوده و در آن میتوانید با دستهبندیهای اختصاصی، تمام آدرسهای مدنظرتان را درج کنید.
به عنوان مثال آدرس اختصاصی ما http://idli.st/itresan است که در آن ۳ دستهبندی ایجاد کرده و موارد مدنظرمان را قرار دادهایم. آدرسهای درج شده در این صفحه بسیار گویاست و حال با قرار دادن این لینک در تمام صفحات اجتماعی و حتی وبسایت خودمان، میتوانیم به سریعترین و راحتترین روش ممکن، تمام آدرسها را در اختیار افراد بگذاریم.
وجود این لینک کوتاه کمک میکند که شما حتی در یک محاوره ساده نیز بتوانید آن را به دیگران داده و یا بر روی کارت ویزیتتان نیز درج نمایید که این خود کمک شایانی به استفاده بهتر از فضا و زمان خواهد کرد.
نحوه کار کردن با آیدی لیست نیز بسیار ساده است، شما بایستی ابتدا اپلیکیشن را دانلود کرده و سپس از بخش ویرایشگر اقدام به وارد کردن آیدیهای مدنظرتان نمایید. دقت داشته باشید که ابتدا دسته بندیها را ایجاد نموده و سپس آیدی و یا لینک مربوطه را در زیر آن قرار دهید. نام کاربری که انتخاب میکنید، پس از idli.st به عنوان صفحه اختصاصی شما انتخاب خواهد شد و مشخصاتی که درج کردهاید، به نمایش گذاشته میشود.
در واقع کار با آیدی لیست به قدری ساده است که شاید نیاز به آموزش خاصی نداشته باشد، آیکون اکثر اپلیکیشنها و برنامههای مشهور نیز بهصورت پیش فرض در آن قرار دارد تا شما تنها اسم یا لینک مرتبط را وارد کرده و آدرس کامل به صورت اتوماتیک ساخته خواهد شد. شما در پنل آیدی لیست میتوانید تعداد کلیکهایی که بر روی هر کدام از پیجها و آدرسهایتان شده را نیز بدانید.
مزایای آیدی لیست چیست؟
بزرگترین مزیت این اپلیکیشن، خلاصه سازی و تجمیع لینکها و آیدیهای شماست که بهخوبی به آن دست یافته است. برای فعالیت در آیدی لیست نیاز به صرف هزینه خاصی هم ندارید و تا ۵ لینک و یا آیدی را میتوانید به رایگان ساخته و به اشتراک بگذارید. البته در این حالت کمی محدودیت دارید که با پرداخت مبلغ اندکی، تعداد آیدیهای درج شده شما به مدت یک سال تا بینهایت افزوده گشته و آمار کامل صفحه بدون لوگوی آیدی لیست در اختیارتان قرار میگیرد.
معایب آیدی لیست چیست؟
رابط کاربری اپلیکیشن با آنکه گویاست اما چندان جذاب نیست! حتی فونت استفاده شده و نوع چیدمان پنل به شکلی ابتدایی بوده که از جذابیت کار با آن میکاهد. برای بارگذاری تصویر هم بایستی به حجم و سایز توجه داشته باشید و هر عکسی قابلیت بارگذاری ندارد. از سوی دیگر عملکرد افزودن لینک و آیدی هم یکسان نبوده و نیاز به آپدیت دارد. مثلا برای اینستاگرام یا تلگرام قرار دادن آیدی خودتان کافی است اما برای آپارات بایستی آدرس سایت را نیز به همراه آیدی خودتان درج کنید وگرنه لینک به اشتباه باز خواهد شد.
از آیدی لیست استفاده کنم؟
سازنده آیدی لیست یعنی اندرومدا پیش از این اپلیکیشنهای دیگری چون فالوئر بگیر و لایک بگیر اینستاگرام را هم طراحی کرده و بدین سبب نشان میدهد که تمرکز ویژهای بر روی اپهای مکمل برای شبکههای اجتماعی دارد. آیدی لیست را میتوان به نوعی تکمیل کننده این بخش دانست که با آنکه در ظاهر ماهیت متفاوتی دارد اما در ساختار، نوعی هماهنگی نیز دیده میشود.
آیدی لیست مطمئنا برای کسانیکه از چند شبکه اجتماعی مختلف، ایمیل، لینک و… استفاده میکنند، بسیار مفید خواهد بود و بهطور قطع سازنده میتواند با بهبودهایی که در رابط کاربری آن میدهد، در پیشرفت این اپلیکیشن بیش از پیش کمک نماید.
شما میتوانید آیدی لیست را از لینک زیر و کافه بازار دانلود نمایید.
کسی سرویس مشابه خارجی سراغ نداره؟